Follow Us

Strandtæppe 2020 – Find de bedste

Sommeren er den bedste tid. Punktum. Der er varmt udenfor, solen skinner, humøret er højt og folk er ude at gå i stedet for at være indendøre. Derudover er det også den tid på året, hvor der virkelig kan kobles af med en god bog, lækre frugter og frisk at drikke på stranden. Men alligevel befinder de fleste af os sig altid i en situation, hvor man simpelthen ikke har fået pakket alle de nødvendige ting til en god dag på stranden. Og det er især underlaget, som kan volde problemer.

Det klassiske har altid været at bruge et par ekstra håndklæder, et almindeligt sengetæppe eller små liggeunderlag. Problemet er bare, at håndklæder suger vand til sig og bliver klamme og irriterende at ligge på. Det samme gør et almindeligt tæppe – og liggeunderlagene bliver ikke liggende samme sted, når du vender dig om for at tage flere vindruer.

Derimod er det helt genialt med et strandtæppe. De er særligt udviklet med det formål at være vandtæt, sandtæt og er generelt mere holdbart. Med et par håndklæder ovenpå et strandtæppe, er du sikker på, at du kan nyde solen uden at blive påvirket af dit underlag. Og det er den bedste måde. Ingen kan lide at ligge på et vådt tæppe eller have sand over det hele.

Her i artiklen vil vi hjælpe på vej mod at finde det rette strandtæppe. Både i type og i størrelse, så det passer perfekt til dit behov. Derudover har vi også fundet frem til en række forskellige strandtæpper, som er populære og kan gøre strandturen til en dejlig oplevelse.

TTTM Strandtæppe

✅ Set fra 279. hos RejseGear.dk –> Gå til tilbud 

Her er et sandtæt strandtæppe fra Cgear. Den er anbefalet til 1 person (og evt. et barn), så du har mulighed for at folde dig helt ud, uden at du får sand på kroppen.

Ideel til stranden

Beach Blanket fra Ticket to the Moon er et oplagt strandtæppe, der kan anvendes til mange andre steder end blot stranden. Den kan bruges til konceter, i parken og andet blødt underlag.

Helt ideel er den dog til strandbrug – du får et stort liggeareal, hvor du virkelig kan slappe af og hygge dig i varme omgivelser med dem, du holder af.

Mål:

2,13 m x 2,13 m

CGEAR Sandfrit Strandtæppe – Medium

✅ Set fra 539 kr. hos CoolStuff.dk –> Gå til tilbud 

Her er et sandtæt strandtæppe fra Cgear. Den er anbefalet til 1 person (og evt. et barn), så du har mulighed for at folde dig helt ud, uden at du får sand på kroppen.

Undgå sand på kroppen

Cgear strandtæppet er sandtæt, så du undgår at der samler sig sand på overfladen, når du ligger der. Så selvom du rejser dig op og går rundt – evt. ud på sandet og tilbage – vil sandet blot drysse igennem første lag og ned på næste lag. Ligeledes er det ikke muligt for sand at trænge op igennem bunden af strandtæppet. Genialt, ikke? Det betyder at tæppet er helt ideelt til brug på stranden, men er også brugbart til andre ting som f.eks. en hyggelig picnic i skoven, camping eller under f.eks. terrassebordet på en dejlig sommerdag.

Fås i følgende størrelser:

◼ Small (1,83 m x 1,83 m)
◼ Medium (2,44 m x 2,44 m)
◼ Large (3,05 m x 3,05 m)

Fordele ved Cgear strandtæppe

🟢 Holder dig tør og fri fra sand
🟢 Fås i tre størrelser – fra enkeltperson til adskillige mennesker
🟢 Perfekt til strand- og campingbrug
🟢 Dual-layer mesh-teknologi

Sådan virker Cgear strandtæppet:

Sjove strandtæpper fra Temashop

✅ Set fra 199 kr. hos TemaShop –> Gå til tilbud 

Stranden er det perfekte sted at afkoble fra hverdagens travlhed og stress. Derfor behøver man heller ikke at tage sig selv så højtideligt, når man er afsted på stranden. Det er afslapning, godt humør og det eneste, du kan tænke på er, hvad der skal på grillen senere.

Vi har naturligvis valgt at fremhæve nogle af de lidt mere friske strandtæpper. For selvom vi anbefaler sandtætte strandtæpper, så er det ikke alle, der oplever problemer med at sand ryger ud over det hele på stranden. Og måske behovet blot er til et lidt et bredt underlag, så du ikke sidder direkte på sandet eller falder udover dit lille badehåndklæde. Strandtæpperne fra TemaShop er fremstillet i mikrofiberpolyester, som gør at de er ret tynde og lette at folde sammen, tage under armen og så bare afsted på stranden.

Dog anbefales det, at der medbringes yderligere håndklæder pr. person, såfremt der ikke vælges et sand- og vandtæt strandtæppe.

Cgear Navy Sandtæt Strandtæppe

✅ Set til 498 kr. hos Strandleg.dk –> Gå til tilbud (Normalpris: 598 kr.)

Alt det, som et strandtæppe bør være. Let at tage under armen, let at pakke ned, forhindre at du ligger i sand og bliver ikke vådt. Der er ikke meget mere at bede om. Cgear har igennem mange år specialiseret sig i strandudstyr og især de sandfrie strandtæpper er populære. Og det er naturligvis ikke uden grund.

Det bliver ekstrem simpelt at tage på stranden uden at skulle vaske sig af, tørre sig eller noget andet efterfølgende, med et Cgear strandtæppe. Du er pakket hurtigt ud og har pakket hurtigt sammen. Men den store fordel ligger naturligvis i, at du problemfrit kan lave det, du har lyst til, uden at blive generet af sand på kroppen eller våde håndklæder.

Sådan fungerer Cgear Navy håndklædet:

Strandtæppet er fremstillet med et dual-layer mesh-teknologi, hvor der findes 2 lag i strandtæppet. Det øverste lag fungerer som et net, hvor sandet siver igennem, så det ikke hober sig op. Og på undersiden af tæppet, er der solidt, så der ikke kan trænge sand op igennem.

Vores hurtige tip 😊
Vi anbefaler at du medbringer dit eget badehåndklæde ved brug af Cgear strandtæppet. Materialet føles anderledes end et håndklæde, eftersom det reelt kun skal bruges som underlag. Så for at få den perfekte oplevelse, anbefaler vi at du medbringer et håndklæde til at ligge på – så får du den mest optimale komfort. På den måde bliver det let som en leg at ligge på stranden til at solen går ned (det anbefaler vi dog heller ikke)

Sådan vælger du det rigtige strandtæppe

Der er mange at vælge mellem – og nogle kan mere end andre. Nogle passer til adskillige mennesker – andre kun til par. Ligeledes er der også særskilte 2-i-1 strandtæpper, som fungerer både som liggeunderlag og strandtæppe, hvis nu du ikke kan lide at medbringe eget håndklæde til at ligge på.

Størrelsen er vigtig

Hvis du er i tvivl om et givent strandtæppe er stort nok, skal du satse på, at det ikke er. Og det er fordi, at det sidste du gerne vil, er at ligge på et strandtæppe, hvor dine fødder stikker udover eller du ligger for tæt på kanten i nærheden af sandet. Intet problem hvis du ikke har været i vandet, men hvis du har været ude at dyppe kroppen, har du lige pludselig sand over det hele.

Det skal være sandtæt og vandtæt

Det er et must, at et strandtæppe er sandtæt og vandtæt. Det er den eneste årsag til, at man bør vælge et strandtæppe fremfor blot at medbringe et almindelig tæppe eller en håndfuld større badehåndklæder. I et strandtæppe er der små huller, som gør at sandet kan sive ud igennem og ikke ligge sig i en bunke på tæppet. Ligeledes gør materialet også, at vanddråber glider af i stedet for at blive suget ind i stoffet.