Follow Us

Rejsehårtørrer – Vores anbefalinger

Vi har i denne guide samlet en række forskellige hårtørrer, der hver især er gode som rejsehårtørrer. For hvis du skal ud og rejse eller er på farten, så kan det nogle gange knibe med pladsen, og der kan det være fordelagtigt med en mindre hårtørrer, der ikke fylder det store i tasken. Rejsehårtørrere har nemlig det tilfælles, at de ikke fylder meget og derfor er nemmere at have med sig end den almindelige størrelse hårtørrer.

Sådan udvælger vi produkter til vores artikler:
Vores forretningskoncept er at sammenligne og vurdere forskellige produkter baseret på vores viden om produkterne. Vi er en affiliate-side. Det betyder, at vi får en kommision, når vi promoverer et givent produkt, som en af vores partnere sælger. Alt indhold på hjemmesiden er således sponsoreret indhold.

Vi tester ikke selv de nævnte produkter i artiklen, men samler derimod alle relevante informationer om produkterne fra vores partnervirksomheder og videregiver dem til dig. Selvom vi er en affiliate-side udvælger vores skribent-team nøje, hvilke produkter der fremgår af hjemmesiden. Her tages både moralske og etiske foranstaltninger, der sikrer at produkterne lever op til en række standarder.

Vores udvælgelse og vurdering af produkter beror generelt på følgende kriterier:
✔ Produktets egenskaber og specifikationer
✔ Kundeanmeldelser
✔ Produkttests fra ekspertkilder
✔ Research af markedet
✔ Viden om, hvad du som læser ønsker af viden om produkterne

Selvom vi er en affiliate-side og derved får en kommision for de produkter vi promoverer, prøver vi så vidt muligt at give dig et nuanceret indhold med fokus på fakta og brugbar viden.

Hårtørrer til rejsen

Vi alle kender vel til det, at vi skal ud og rejse og er ved at pakke kufferten, men har problemer med at have plads til det hele. De fleste rejsehårtørrer er mindre end de almindelige hårtørrere, der godt kan fylde en del. De er derfor meget velegnet til at have med, hvis du skal ud og rejse, men kan sådan set også fint bruges i hjemmet, hvis du ønsker en hårtørrer der ikke fylder alverden. De fleste rejsehårtørrer er små og funktionelle og nogle kan endda foldes sammen, så de fylder endnu mindre.

En anden god grund til at have sin egen rejsehårtørrer med på ferie opstår, hvis du skal på hotel. Man kan aldrig være sikker på, om der er en hårtørrer, og hvis der faktisk er en, ved man aldrig, hvor god den er. Hvis du har din egen hårtørrer med, så er du sikker på, hvad du får.

Nedenfor giver vi vores bud på nogle gode rejsehårtørrere. De er udvalgt på baggrund af en række kriterier, der blandt andet indbefatter funktionalitet, kvalitet, størrelse og pris. På den baggrund kan vi give dig en bred palet af de rejsehårtørrere der er på markedet.

Rejseglattejern – 5 anbefaleringer fra os

GHD Flight Travel Hair Dryer

Fordele ved GHD Flight Travel Hair Dryer:
✔ Sammenklappeligt håndtag, så hårtørreren fylder minimalt i kufferten
✔ Teknologi der forhindrer overophedning
✔ Aftageligt mundstykke til præcisionstørring medfølger
✔ Voltskifte

i samarbejde med PriceRunner

GHD har globalt vundet mere end 300 skønhedspris og har fokus på innovation, ydeevne og design under udviklingen af deres produkter. Man kan derfor rolig sige, at deres produkter er bedst i test. De har blandt andet lavet denne elegante GHD Flight Travel Hair Dryer, der både er let og fungerer upåklageligt. Den har et kompakt og lækkert design. GHD Flight Travel Hair Dryer kan bruges overalt i verden, da den både kan indstilles til 120 V og 240 V, hvilket klart er dens kæmpe force på markedet. Den har desuden ghd’s Hair Safeguard Technology, der sikker at hårtørreren ikke overophedes.

En anden smart feature ved denne rejsehårtørrer er, at den har et foldbart håndtag. Det betyder, at den fylder minimalt i en kuffert – hvilket jo er en klar fordel.

Specifikationer:
🟢 Farve: sort
🟢 Vægt: 422 gram
🟢 Spænding (volt): 120 V og 240 V
🟢 Varmeniveau: 65 grader
🟢 2 hastigheder
🟢 Koldluftsfunktion

Remington D5000 compact hårtørrer

Rejsehårtørrer fra Remington

Fordele ved Remington D5000 compact hårtørrer:
✔ Lav pris
✔ Energibesparende
✔ Aftageligt filter

i samarbejde med PriceRunner

Hvis du ønsker dig en billig, simpel og kompakt hårtørrer, så er Remington D5000 compact hårtørrer lige noget for dig. Den her tre forskellige varmeniveauer og ved det midterste varmeniveau er den i økoindstilling, hvilket betyder at den er energisparende.

Hårtørreren kommer med et aftageligt gitter, som gør det nemt for dig at rengøre maskinen for hår og snavs. Derudover er det nemt at hænge hårtørreren op efter brug, da den har en krog til formålet.

Specifikationer:
🟢 Farve: sort
🟢 Motor: 1800 W
🟢 3 varmeindstillinger
🟢 2 hastighedsindstillinger

Beurer HC25 Rejsehårtørrer

Rejsehårtørrer fra Beurer

Fordele ved Beurer HC25 Rejsehårtørrer:
✔ Foldbart håndtag
✔ Koldluftsblæs
✔ Voltskifte
✔ Aftageligt filter

i samarbejde med PriceRunner

Denne rejshårtørrer er den bedst anmeldte rejsehårtørrer på matas.dk. Den har en kraftig motor og fungerer derfor upåklageligt. Håndtaget kan foldes sammen og den er derfor rigtig brugbar på flyrejser, hvor bagagen skal fylde så lidt som muligt. Beurer HC25 har 2 vareindstillinger og 2 hastighedsniveauer og kan desuden også blæse med luft luft.

Derudover har Beurer HC25 den smarte funktion, at den har voltskifte og derfor virker i hele verden. Du skal derfor ikke tænke over om din hårtørrer kan bruges, der hvor rejsen går hen. Hårtørreren har beskyttelse mod overophedning og et aftageligt filter, så snavs og hår let kan fjernes fra maskinen. Mundstykke til præcisionstørring medfølger desuden.

Specifikationer:
🟢 Farve: sort
🟢 Spænding (volt): 110/120 V og 220/240 V
🟢 Motor: 1600 W
🟢 2 varmeindstillinger
🟢 2 hastighedsindstillinger
🟢 Koldluftsfunktion

OBH Nordica 5125 Dry & Go rejsehårtørrer

Rejseføntørrer fra OBH Nordica

Fordele ved OBH Nordica 5125 Dry & Go rejsehårtørrer:
✔ Lav pris
✔ Aftagelig rist
✔ Voltskifte
✔ Aftageligt filter

i samarbejde med PriceRunner

OBH Nordica har vundet reddot award 2014 for deres husholdningsprodukter, som de er markedsledende indenfor. Man kan derfor roligt sige, at de er bedst i test, når det kommer til husholdningsapparater – og det bærer OBH Nordica’s 5125 Dry & Go-hårtørrer også præg af.

OBH Nordica har lavet denne lille, fleksible rejsehårtørrer, der snildt kan være i en taske eller let slås sammen, så den fylder endnu mindre. Derudover vejer den ikke særlig meget, hvilket også er meget fordelagtigt ved flyrejser.

OBH Nordica 5125 Dry & Go har to forskellige varmeniveauer og to hastighedsindstillinger, og kan ligesom mange af de andre rejsehårtørrere skifte mellem 110 og 220 volt, så den kan bruges i hele verden. Den kommer også med aftagelig rist, så man kan rense den.

Specifikationer:
🟢 Farve: sort
🟢 Spænding (volt): 110 – 220/240
🟢 Motor: 1100 W
🟢 2 varmeindstillinger
🟢 2 hastighedsindstillinger

Valera Pro Light Fold Away Rejsehårtørrer

Rejseføntørrer fra Valera

Fordele ved Valera Pro Light Fold Away Rejsehårtørrer:
✔ 3 meter lang superflex ledning
✔ Ophængskrog
✔ Ultra-let

i samarbejde med PriceRunner

Denne rejsehårtørrer er klart den dyreste vi anbefaler i denne artikel, men den kan også det ekstra. Det er en professionel rejsehårtørrer, der er virkelig let og har et lækkert design. Den kan selvfølgelig klappes sammen, så den ikke fylder så meget.

Den har en motor på 2000 Watt og er derfor pålidelig og yderst kraftig. Derudover giver motoren en jævn varmefordeling, når du tørrer dit hår. For at beskytte håret mest muligt kommer Valera Pro Light Fold Away desuden med et bølgeribbet varmeelement.

Specifikationer:
🟢 Farve: Sort
🟢 Vægt: 390 gram
🟢 Motor: 2000 W DC-motor
🟢 6 varmeindstillinger
🟢 6 hastighedsindstillinger

Hvornår vil en rejsehårtørrer være det rette for dig?

Det er selvfølgelig oplagt at købe en rejsehårtørrer, hvis man skal ud og rejse – og især til flyrejser, hvor ens mængde af bagage og vægten på samme er altafgørende. Dog kan en rejsehårtørrer også sagtens bruges i andre sammenhænge. Den er yderst brugbar i et fitness- eller træningscenter, hvis man ønsker at gå i bad i centret efterfølgende. I et fitnesscenter kan man ikke forvente at der er en hårtørrer til rådighed, og det er ikke optimalt at pakke sin egen helt almindelige hårtørrer med i træningstasken. Her vil det være en god idé at investere i en lille og let hårtørrer.

Hvilken rejsehårtørrer bør du vælge?

Vi vil anbefale dig at kigge på dit behov. Hvor ofte skal du bruge en rejsehårtørrer og til hvilket formål? Hvis du eksempelvis har et arbejde, hvor du rejser meget, vil det være fornuftigt at købe en hårtørrer i en god kvalitet, således at du ikke skal være bekymret for, om den pludselig ”står af”. Og hvis du skal have den liggende i fitness-tasken vil samme anbefaling gælde, da den skal bruges om og om igen.

Det kan også være at du har et lille badeværelse og ikke så meget opbevaringsplads, og derfor har brug for en hårtørrer der ikke fylder alverden. Her vil vi helt sikkert også anbefale dig at købe en kvalitetshårtørrer der tåler at blive brugt hver dag.

Hvis du derimod har brug for en rejsehårtørrer 1-2 gange om året, når rejsen går til Gran Canaria, så vil vores anbefaling være at købe en af de billigere modeller, da dette højest sandsynligt vil være rigeligt til det behov. Her skal du dog huske at tjekke for, om den har voltskifte således at den kan bruges i hele verden.

Har du også brug for et glattejern, der er god at have med i kufferten? Så kan du se vores test for rejseglattejern her. Der giver vi vores bud på, hvilke rejseglattejern du bør investere i.

Rejseglattejern Test 2022 – Vores anbefalinger

Bedøm denne artikel