Follow Us

Pladespiller test – 4 anbefalinger & Guide!

Pladespiller test

Vi ved det, du ved det, alle ved det. Pladespilleren er tilbage, og denne gang har den tænkt sig at blive. Flere og flere på verdensplan har fundet deres gamle pladespiller frem, og salget af dem er stigende. Især herhjemme. Der er heller ikke noget mere lækkert, end at fyre Astro World LP’en på, eller Michael Jacksons gamle hit-plade, Thriller. Vi har derfor lavet denne pladespiller test, så du kan finde din næste pladespiller.

Lyden fra en pladespiller er helt unik, og den kan noget, som nye lydsystemer ikke kan. Den har sjæl. Selv når du køber en helt ny pladespiller, har den elementer, som tager en tilbage i tiden. Den er stadig som den har været i årtier, og er altså tilbage i stor stil. Langt de fleste kunstnere udgiver i dag deres musik på Spotify, Youtube osv., men i stigende grad også som LP. Tendensen viser tydeligt, at det er kommet for at blive.

Udover, at det er retro og lyden er lækker, så er pladespillere ret cool i deres design. Man kan få i alverdens farver, størrelser og med forskellige tekniske specifikationer, men ideen bag dem alle er ens. En pladespiller skal ikke gemmes væk; den skal vises frem!

Find den bedste pladespiller i vores pladespiller test

Jagten på den perfekte pladespiller kan virke en smule uoverskuelig, da der efterhånden er et utal af producenter og mærker, som alle slås om at fremvise deres bud på den perfekte pladespiller. Der er dog bare lige dét, at ikke alle har samme smag ift. design, og heller ikke alle lyster at investere mange tusinde kroner i en ny pladespiller.

I denne pladespiller test, har vi fundet 4 pladespillere, som bestemt er alle pengene værd – om du er ekspert i pladespillere, eller om du er nybegynder og skal have en, der er til at købe for penge.

Sådan udvælger vi produkter til vores artikler:
Vores forretningskoncept er at sammenligne og vurdere forskellige produkter baseret på vores viden om produkterne. Vi er en affiliate-side. Det betyder, at vi får en kommision, når vi promoverer et givent produkt, som en af vores partnere sælger. Alt indhold på hjemmesiden er således sponsoreret indhold.

Vi tester ikke selv de nævnte produkter i artiklen, men samler derimod alle relevante informationer om produkterne fra vores partnervirksomheder og videregiver dem til dig. Selvom vi er en affiliate-side udvælger vores skribent-team nøje, hvilke produkter der fremgår af hjemmesiden. Her tages både moralske og etiske foranstaltninger, der sikrer at produkterne lever op til en række standarder.

Vores udvælgelse og vurdering af produkter beror generelt på følgende kriterier:
✔ Produktets egenskaber og specifikationer
✔ Kundeanmeldelser
✔ Produkttests fra ekspertkilder
✔ Research af markedet
✔ Viden om, hvad du som læser ønsker af viden om produkterne

Selvom vi er en affiliate-side og derved får en kommision for de produkter vi promoverer, prøver vi så vidt muligt at give dig et nuanceret indhold med fokus på fakta og brugbar viden.


Pladespiller test: De 4 bedste pladespillere

En klar anbefaling i vores pladespiller test: ARGON AUDIO TT Pladespiller

En elegant pladespiller i vores pladespiller test

Denne pladespiller er super elegant og ekstremt flot i udtryk. Den er enkel og egner sig perfekt til “nybegynderen”, som ønsker sig rigtig fin lyd og et pænt design. Designet er ret klassisk, og leder hurtigt tankerne tilbage i tiden. Der er dog ikke noget fortid over lydkvaliteten, som både er kraftig og skarp. Til det, har den indbygget RIAA-forstærker, så den kan tilsluttes anlæg og højttalere direkte. Det er næsten et must, nu til dags.

i samarbejde med PriceRunner

Den er ikke automatisk, og nålen skal man selv sætte på pladen. Det er overordnet en meget stabil pladespiller, da den kommer med vibrationsdæmpende fødder, så den ikke er så modtagelig overfor eventuelle stød, hvis man lige famler lidt rundt og tilfældigvis skubber til den. Vægten er på 4,8 kg, hvilket stemmer godt overens med en tung base, således den modstår vibrationer og stød.

Pladetallerkenen er udført i aluminium, hvilket hænger super godt sammen med den matsorte finish (eller mahogni, hvis man er til det). Når man modtager den, er pickuppen allerede monteret fra fabrikken, så du skal sådan set bare tilslutte den og smide din all-time favorit plade på. Så, er du på udkig efter en super elegant pladespiller med god lyd og stabile komponenter, så er denne ARGON AUDIO TT den du skal gå med.

Kvaliteten er ganske udmærket og det samme er lyden! Derfor kan vi klart anbefale denne i vores pladespiller test.

Hi Fi Klubbens ekspertvurdering:

Fordele:
🟢Indbygget RIAA-forstærker
🟢Pladetallerken i aluminium
🟢Enkel og solid konstruktion
🟢Støvlåg inkluderet
🟢Leveres køreklar med pickup (Audio-Technica AR3600L)
🟢Rem flyttes automatisk for at skifte mellem 33 og 45 omdr/min

Ulemper:
🔴Dyrere alternativer har bedre mekanisk opbygning
🔴Ingen start/stop-automatik

Tekniske specifikationer:
➡ Automatik : Nej
➡ Drev : Rem
➡ Hastigheder : 33 1/3/45 omdr/min
➡ Pickup : MM (Audio-Technica AT3600L)
➡ RIAA-forstærker : Ja
➡ Farve : Sort og mahogni
➡ Størrelse : 41,8 x 12,7 x 36,0 cm (BxHxD)
➡ Vægt : 4,8 kg
➡ Pladetallerken: aluminium
➡ Udgange: phono (L/R), line-out
➡ Vibrationsdæmpende fødder
➡ Støvlåg og RCA-kabel medfølge
➡ Vægt indstilling til pickup: 3 gram

En god anbefaling: DENON DP-400 Automatisk pladespiller

Superior lyd

Er du på udkig efter en automatisk pladespiller med superior lyd og til en ret fornuftig pris, så er skal du tage denne DENON DP-400 automatiske pladespiller med i dine overvejelser. Det er en bundsolid kvalitetspladespiller. Den kommer med automatisk stop med armløft, men du kan også klare den manuelt, hvis du er til den oldschool løsning. Armen løftes automatisk og pladetallerkenen stopper når pladen er spillet igennem.

i samarbejde med PriceRunner

Et enkelt design

Pladespilleren fra Denon er ekstremt enkel i designet (det er selvfølgelig subjektivt), men den er ret cool, stilren og elegant og passer i langt de fleste settings, om du bor super moderne eller holder det retro. Den kommer selvfølgelig med støvlåg, som er ret standard efterhånden, men kommer dertil også med en holder til LP’ens cover mens pladen afspilles.

Det giver lige en ekstra prik over i’et, når du smækker en fed plade på. Du tager simpelthen bare støvlåget helt af (den er på de fleste modeller monteret fast), og stiller den ved siden af, og heri kan coveret placeres.

Når du modtager den er pickuppen allerede monteret, og pladespilleren har indbygget RIAA-forstærker, så den nemt kan tilsluttes dine højttalere. Det er nemt og bekvemt, og du skal stort set ikke foretage dig noget montering.

Alt i alt får du en super fin lyd, men dog kan du få bedre lyd i samme prisklasse, hvis du finder en, der ikke er automatisk (det presser ofte prisen en smule op), men det taget i betragtning, så får du stadig en del for din penge ved at købe denne Denon DP-400 automatiske pladespiller.

Hi Fi Klubbens ekspertvurdering:

Fordele:
🟢Indbygget RIAA-forstærker
🟢Automatisk stop med armløft
🟢Også manuel tonearms-lift
🟢Støvlåg inkluderet
🟢Leveres køreklar med pickup
🟢Rem flyttes automatisk for at skifte mellem 33 og 45 omdr/min

Ulemper:
🔴Ikke indbygget USB-overspilning
🔴Nogle alternativer i klassen kan give endnu højere lydkvalitet

Tekniske specifikationer:
➡ Automatik : Auto-løft/retur
➡ Drev : Rem
➡ USB tilkobling : Nej
➡ Hastigheder : 33/45/ omdr/min

➡ RIAA-forstærker : Ja
➡ Farve : Sort og hvid
➡ Størrelse : 41,4 x 13,2 x 34,2 cm (BxHxD)
➡ Vægt : 5,8 kg
➡ Super flot design
➡ Støvlåg med indbygget cover-holder
➡ Leveres køreklar

PRO-JECT DEBUT CARBON DC

Optimal lydkvalitet

Hi Fi Klubben beskriver det faktisk meget godt: “En vaskevægte hi-fi-pladespiller med eksklusiv kulfiber-tonearm for optimal lydkvalitet”

Det er en ret enestående pladespiller, det her. Lyden er super god, og den vil under alle omstændigheder yde din plade retfærdighed. Det er faktisk en meget klassisk pladespiller, men komponenterne er af ret så høj kvalitet – så den burde næsten koste mere end den gør. Den kommer med en Ortofon 2M RED pickup, som normalt er forbeholdt væsentligt dyrere modeller – og så er den monteret på fra fabrikken. Hvis du skal have denne pickup i løssalg, så skal du smide omkring 800,- for den. Alene.

i samarbejde med PriceRunner

Stærk tonearm

Udover en ret eksklusiv pickup, så er tonearmen (mekanismen, der holder pickuppen) af kulfiber, som gør den ekstremt stærk. Det er perfekt til os, der er lidt rystende på hånden. Al betjening foregår nemlig manuelt, så der er ikke noget automatisk. Det er virkelig en del af charmen, og leder tankerne tilbage til de gode gamle dage, hvor automatik ikke var et ord. Et minus ved den er dog, at den ikke har indbygget RIAA-forstærker, så den skal tilsluttes via phonobøsninger.

Hvis vi kigger på designet, så er det som nævnt i den klassiske afdeling, men den har lige et strejf af new-ness, da den fås i mange forskellige farver – bl.a. skrigende grøn. Det er sjældent man finder pladespillere, som er har så kraftige udtryk som denne PRO-JECT DEBUT CARBON DC. Den står super skarpt og passer ind i stort set alle omgivelser. Den har en hamrende god lyd, komponenter af meget høj kvalitet og så holder den! Derfor er den vores klareste og bedste anbefaling, hvis du er på udkig efter en pladespiller, og ikke vil betale mere end 3.000,-

OBS: Fås i 7 forskellige farver!

Hi Fi Klubbens ekspertvurdering:

Fordele:
🟢Tonearm i kulfiber
🟢Enkel og solid konstruktion
🟢Fin lydkvalitet til prisen
🟢Støvlåg inkluderet
🟢Leveres køreklar med højkvalitets pickup (Ortofon 2M Red)
🟢Nåleindsats til medfølgende pickup kan købes separat
🟢Fås i 7 super fede farver

Ulemper:
🔴Ikke transparent akryl-pladetallerken
🔴Ikke indbygget RIAA/phono-forforstærke
🔴Ingen start/stop-automatik
🔴Rem skal flyttes manuelt for at skifte mellem 33/45 omdr/min
🔴Ikke egnet til MC-pickupper

Tekniske specifikationer:
➡ Automatik : Nej
➡ Drev : Rem
➡ Hastigheder : 33/45 omdr/min
➡ Pickup : MM (Ortofon 2M Red))
➡ RIAA-forstærker : Nej
➡ Farve : Sort højglans, hvid højglans, grå højglans, blå højglans, rød højglans, gul højglans, grøn højglans
➡ Størrelse : 41,5 x 11,8 x 32,0 cm (BxHxD)
➡ Vægt : Vægt : 5,6 kg
➡ Pladetallerken: metal med filtmåtte
➡ Udgange: phono (L/R), line-out
➡ Støvlåg medfølger

Elipson Alpha 100 RIAA Bluetooth Hifi pladespiller

Elipson = kvalitet

Kender du Elipson? Det burde du. Elipson er lig med kvalitet, og er et af Frankrigs flagskibe inden for lyd. De er kendte for både design og kvalitet, og denne Elipson Alpha 100 er ingen undtagelse. Det helt specielle ved den er, at den kan spille via bluetooth. Så har du en bluetooth højttaler, så kan du altså føre lyden fra pladespilleren direkte over på denne. Den kommer dog med indbygget RIAA-forstærker, så du nemt kan tilsluttet højttalere via disse. Bluetooth er blevet væsentligt bedre til at opretholde en god lydkvalitet de seneste år, og langt de fleste producenter formår at fremvise nogle ret gode produkter.

i samarbejde med PriceRunner

Bluetooth og DDS

Ikke nok med, at denne pladespiller fra Elipson har bluetooth, så har den også indbygget DDS (Direct Digital Synthesis), som sikrer pladespilleren den mest nøjagtige præcision i omdrejninger pr. minut. Det er ret cool.

Designet på pladespilleren er ret anonymt, hvilket gør, at den passer ind i alle settings og alle husstande. Den er ikke prangende, men den udstråler alligevel en form for kvalitet igennem det mat sorte finish og med en tonearm i aluminium. På tonearmen sidder pickuppen, og det er intet mindre end en Ortofon OM10 – altså en dansk produceret kvalitets-pickup.

Hele vejen igennem er komponenterne faktisk ret overraskende. De giver samlet en pladespiller som er stød- og vibrationsabsorberende. Du får et super godt indblik i dens komponenter lidt længere nede under “specifikationer”.

Det er ikke underligt, at lyden er så god som den er, når der er tale om en Elipson pladespiller. Alt i alt er det en super god pladespiller, og prisen er rimelig, for en af denne kaliber med bluetooth, så du slipper for ledninger. Derfor er denne Elipson Alpha 100 testvinder i kategorien – bedste pladespiller med bluetooth.

Fordele:
🟢Tonearm i glasfiber
🟢Meget enkelt design
🟢Fin lydkvalitet til prisen
🟢Kan afspille via Bluetooth
🟢Leveres køreklar med højkvalitets pickup (Ortofon OM10)
🟢DDS teknologi

Tekniske specifikationer:
➡ Mat sort finish
➡ Drev : Bælte
➡ Indbygget bluetooth sender
Forudindstillet aluminium tonearm
➡ RIAA-forstærker : Ja
➡ DDS – Direct Digital Synthesis: Den specielle teknologi sikrer den bedste præcision nogensinde i omdrejninger per minut
➡ ASC – Auto-Speed Control: Gør skifte mellem hastighederne let uden behov for at skifte bælte
➡ MSD – Motor Sustension Device: Motoren er specielt konstrueret med et affjedringsleje, som sikrer mod vibrationer
➡ ICB – Infinite Centering Bearing: Centerpositionen sikres via et specielt bronzeleje
➡ OTT – Orbital Torsion Tonearm: Til indstilling af den rette modstand har Elipson skabt den specielle OTT teknologi, som indstilles direkte på tonearmen
➡ Ortofon OM10 pickup medfølger

Det skal du være opmærksom på, når du køber en pladespiller fra vores pladespiller test

Når du skal finde den rette pladespiller i vores pladespiller test, og læser frem og tilbage på nettet, eller snakker med en sælger i din lokale plade-butik, så er der helt sikkert en masse tekniske udtryk, som du ikke liiige helt forstår. Der en del ting du bør vide, og derfor har vi opstillet de 9 mest væsentlige punkter, du skal være opmærksom på, når du skal finde din nye pladespiller. Du ved meget sandsynligt, hvordan du synes den skal se ud – ret fresh og flot, så den kan stå fremme og brillere. Men prisen hænger godt og grundigt sammen med kvaliteten, når vi taler pladespillere. At kende de tekniske udtryk, kan hjælpe dig til at finde den helt rette pladespiller.

Dette skal du være opmærksom på, inden du køber en pladespiller

Anitskating ➡ Antiskating betyder finjustering af armen, så nålen ikke bliver presset til den ene eller anden side af pladens riller. Det er alfa og omega, at pladespilleren har en stabil antiskating, for at opnå den ultimative lydoplevelse.

Basen ➡ Basen er bundpladen af pladespilleren, og er den plade, som alle dele er sat fast på. Denne base skal helst være forholdsvist tung, så den står stabilt og bedre kan absorbere stød eller vibrationer.

Fødderne ➡ Fødderne skal være justerbare, og er det på de fleste pladespillere. Det er super vigtigt, at pladespilleren står i vater når musikken spiller.

Kontravægt ➡ Denne afgør og justerer, hvor hårdt nålen trykkes ned i pladen. Det giver selvfølgelig sig selv, at den hverken skal presse for hårdt eller for let.

PickupDenne er ét af de vigtigste elementer i en pladespiller. Pickuppen er den enhed, der opfanger variationerne rillerne af pladen, og omdanner disse vibrationer til et lydsignal, som bliver forstærket og sendes ud gennem dine højttalerne. Uden den, ingen lyd.

Automatisk pladespiller ➡ Når tonearmen automatisk løftes, bliver pickuppen langsomt og automatisk sat på pladen, når du trykker play. Derved slipper du selv for at gøre det (men der nu noget charme ved selv at klare den del)

Omdrejninger ➡ Du kan indstille rotationshastigheden på pladespilleren fra 33 til 4 rpm, så du kan spille alle slags plader.

Pitchkontrol ➡ Styrer og finjusterer omdrejnings-hastigheden.

Tonearm ➡ Er den mekanisme/arm, der holder pickuppen. Den skal være i et stærkt materiale, og er ofte udført i glasfiber eller kulfiber på de bedre modeller.

Hvad er fordelene ved en pladespiller fra vores pladespiller test?

Er du tilhænger af pladespillere eller ej, så er det unægteligt, at pladespillere har en meget autentisk og unik lyd – som kun en pladespiller kan give. Nogle mennesker kan knapt høre forskel på en almindelig højttaler og en pladespiller, men vi sætter meget stor pris på den særlige lyd.

Hvis du er en af dem, som sætter pris på den gode lyd, så vil du med sikkerhed også sætte pris på en ordentlig pladespiller – og der er rigtig mange fordele forbundet med sådan én.

Find dine gamle LP-plader frem

Hvis du i løbet af mange år har samlet dig en stor samling af LP-plader, og endda har nogle sjældne, så er du med sikkerhed interesseret i at lytte til disse plader. Måske er du en af dem, der har smidt din gamle afspiller ud, da du aldrig havde forudset et comeback – men pladespilleren og LP’erne er tilbage. Og de er kommet for at blive. Eller også ønsker du at opgradere din gamle pladespiller, og give musikken nyt liv.

Uanset hvad, så giver pladespilleren dig mulighed for at vække både gammel lyd og minder til live igen.  Det er bare ikke det samme som at høre musikken på hverken computer eller stereoanlæg, og derfor giver det måske associationer tilbage til undgommen, hvor den gode lyd var i fokus.

Retro design til moderne indretning

Mange mennesker går utroligt meget op i deres indretning i hjemmet, og stilen er blevet retro.

Pladespilleren er uden tvivl super retro, og skal man følge moden, ja så er retro super hot. Noget tyder dog på, at retro’en er her for at blive – det ses i sær på salget af LP’er og pladespillere, hvis salg er stødt stigende. I næsten alle musikbutikker og overalt på nettet finder du LP’er, både gamle og spritnye fra upcoming kunstnere.

I dag kan du få pladespillere i både retro designs, men også i top-moderne designs, som passer til alle hjem. Om du søger en pladespiller, der ligner en trækasse eller en der ligner et rumskib, så kan du få det. Med andre ord er det ekstremt populært med pladespillere, og det kan være svært at finde den helt rette til dit behov, og derfor får du her en guide, som kan hjælpe dig til at finde den helt rette pladespiller, om du søger en retro eller en super moderne.

Sådan vælger du den rette pladeafspiller i vores pladespiller test

Der findes mange typer af pladespillere som du også kan se i denne pladespiller test. De har hver især forskellige features, kvaliteter, lydegenskaber, designs og funktionaliteter. Der findes automatisk pladespillere, som er den nemmeste type af håndtere. Tonearmen og pickuppen glider automatisk på pladen når du trykker play – hvilket man oftest ikke kan på de manuelle. Det bliver set på som en stor fordel, at den er automatisk og går bedre hånd i hånd med de moderne musikafspillere, hvor vi kan trykke play, pause og skift sang med et enkelt klik. Er du derimod retro, og sætter pris på at gøre tingene på på den gammeldags måde, så er det en manuel – altså ikke automatisk pladespiller – du skal gå efter.

Pladespillere bliver mere og mere moderne, og deres specifikationer og kunnen forbedres jævnligt. Du kan i dag få pladespillere med USB-indgang og converters, så du kan overspille din gamle vinylplade over på computeren – både MAC og PC.

Manuel pladespiller

De manuelle, altså ikke-automatiske pladespillere, er vaskeægte retro. Du skal på denne type selv placere pickuppen på pladen, og være sikker på, at du rammer det rette spor. Tonearmen, som er den del, der holder pickuppen, fører du langsomt hen over pladen, og sætter den på. Det er sådan man gjorde i gamle dage, og det har sin charme at gøre det på denne måde. En stor fordel ved de manuelle pladespillere er, at de indeholder væsentligt mindre elektronik og mekanik, som kan gå i stykker. De er kendt for at holde bedre.

Automatiske pladespiller

De automatiske pladespillere er blevet ekstremt populære, da denne type af pladespillere er den klart nemmeste at håndtere. At den er automatisk betyder, at tonearmen automatisk løftes, og pickuppen bliver sat langsomt på vinylpladen, når du trykker på start eller stop. Det skåner plade og pickup, da man derfor ikke selv behøver at fumle med pickuppen og tonearmen. Det er en løsning, som bliver mere og mere populær, da den både en nem og bekvem.

USB og Bluetooth pladespiller

De klart smarteste løsninger af pladespillere er USB og Bluetooth pladespillere, hvor lyden kan føres trådløst over. Det er super praktisk, men man må være opmærksom på, at lydkvaliteten ikke er optimal sammenlignet med de andre typer pladespillere. Nuancerne fra den analoge lyd går tildels tabt, når man digitaliserer lyden. Det er i det analoge setup, at vinlypladerne produceres, og derfor er lydkvaliteten klart bedst når man efterlever det. Særligt Jazz og klassisk musik, som en særlig dybde og sjæl, mister lidt af sin charme, hvis man digitaliserer lyden. Når det så er sagt, så kan du sagtens få en digital pladespiller, som giver en rigtig fin lyd.

Via USB pladespilleren kan du overføre lyden direkte til din computer og gemme din gamle, elskede vinylplade derpå, så du er ikke på, at den ikke går tabt, hvis pladen skulle ske at gå i udu. Det er super smart, og er en nyere feature, men igen – vær opmærksom på, at kvaliteten af lyden forringes.

Skal du bruge højttalere til din pladespiller?

Svaret er ja. Og helst nogle rigtig gode højttalere, for at få den mest optimale lyd ud af pladespilleren. Det nytter ikke noget, hvis du har købt en dyr pladespiller, som kan levere en sublim lyd, hvis dine højttalere på ingen måde kan gengive den lækre lyd. Pladespilleren er ikke stærkere end sit svageste led, og det er i mange tilfælde højttalerne. Alle pladespillerene i ovenstående test leverer en rigtig god lyd, og derfor skal du have nogle gode højttalere til dem. Hvis du har ringe højttalere og ikke agter at investere i nogle ordentlige, så skal du heller ikke investere i en meget dyr pladespiller.

Med andre ord, så er du nødt til at anskaffe dig et par ordentlige højttalere, hvis du ikke allerede har dem, og en pladespiller af god kvalitet, som leverer en ordentlig lyd.

Forstærkere til pladespillere

De fleste moderne pladespillere kommer med indbygget RIAA-forstærkere, så du kan tilslutte den direkte til dine højttalere. Det er super smart og bekvemt, og vil du have en god lyd, så er det næsten et must. Det forstærker lyden fra pladespilleren, som i sig selv ikke spiller højt og har et ikke-frekvenslineært udgangssignal. Det er super vigtigt, at du investerer i en ordentlig forstærker, hvis den ikke allerede er indbygget fra start.

En plade altid produceret med en lav bas og en høj diskant, og forstærkeren medfører, at bassen forstærkes og diskanten sænkes. Det skal du tage højde for, når du køber dig en forstærker. Du skal dog ikke tænke videre over, hvorvidt du skal investere i en forstærker, hvis du vælger en fra vores test, da de alle indeholder en kanon RIAA-forstærker.

Andre modeller i vores pladespiller test

Er du ikke vild med designet på de pladespillere, som vi har med vi vores test, så har du lige her 5 alternativer, som er af høj kvalitet og leverer en rigtig god lyd.

PRO-JECT RPM 1 CARBON pladespiller

i samarbejde med PriceRunner

 

PRO-JECT DEBUT CARBON DC

i samarbejde med PriceRunner

DENON DP-300F

i samarbejde med PriceRunner

DENON DP-29F

 

i samarbejde med PriceRunner

Vi håber du kunne bruge vores pladespiller test og finder den rette pladespiller til dig. Se andre artikler indenfor elektronik her.

Ofte stillede spørgsmål om pladespillere

🎵 Hvordan vælger man den rigtige pladespiller?

Du skal være opmærksom på, om du ønsker en pladespiller, som er analog eller digital. De analoge giver den mest optimale og originale lyd.

✅ Hvad koster en pladespiller?

Der er flere prisklasser, men kvalitet og pris går hånd i hånd her. Forvent mellem 1.500-4.000 kr.

⭐ Hvilke pladespillere er bedst?

4.6/5 - (75 votes)