Follow Us

Øjenvippe Serum Test 2022 – Top 3 bedste!

Sådan udvælger vi produkter til vores artikler:
Vores forretningskoncept er at sammenligne og vurdere forskellige produkter baseret på vores viden om produkterne. Vi er en affiliate-side. Det betyder, at vi får en kommision, når vi promoverer et givent produkt, som en af vores partnere sælger. Alt indhold på hjemmesiden er således sponsoreret indhold.

Vi tester ikke selv de nævnte produkter i artiklen, men samler derimod alle relevante informationer om produkterne fra vores partnervirksomheder og videregiver dem til dig. Selvom vi er en affiliate-side udvælger vores skribent-team nøje, hvilke produkter der fremgår af hjemmesiden. Her tages både moralske og etiske foranstaltninger, der sikrer at produkterne lever op til en række standarder.

Vores udvælgelse og vurdering af produkter beror generelt på følgende kriterier:
✔ Produktets egenskaber og specifikationer
✔ Kundeanmeldelser
✔ Produkttests fra ekspertkilder
✔ Research af markedet
✔ Viden om, hvad du som læser ønsker af viden om produkterne

Selvom vi er en affiliate-side og derved får en kommision for de produkter vi promoverer, prøver vi så vidt muligt at give dig et nuanceret indhold med fokus på fakta og brugbar viden.

Drømmer du om længere og kraftigere vipper? Da kan øjenvippe serum hjælpe dig på vej! Ved at påføre serum på dine øjenvipper 1-2 gange dagligt, er det muligt at opnå både fyldigere og længere vipper. Med andre ord, du kan få netop de vipper du går og drømmer om.

Herunder har vi udarbejdet en dybdegående vejledning, som kan hjælpe dig til at finde den rette øjenvippe serum. Vi har udvalgt serummer, som både er nemme at påføre, og som resulterer i øget vækst af øjenvipperne – uden at de indeholder diverse skadelige ingredienser. Vi hjælper dig til at finde den rette serum, så du får en garanteret og effektiv effekt. Nedenfor finder du et udpluk af markedets mest populære øjenvippe serummer.

Man får typisk hvad man betaler for, når det gælder serum til øjenvipperne, men dermed ikke sagt, at du ikke kan få et prisvenligt serum, som stadig er effektiv. Dog er det stadig et produkt, hvor man ikke ønsker at gå ned på kvalitet, da ringe produkter kan resultere i knækkede øjenbryn eller udslæt, hvis man er overfølsom. Vi har samlet en oversigt over serummer, som giver en dokumenteret effekt.

De bedste øjenvippe serummer

Der er forskellige ting at kigge efter, når du er på udkig efter øjenvippe serummer. Et godt serum fungerer ligesom en vitaminpille – bare til vipperne. Det skaber tættere, mørkere og længere vipper, hvis man bruger serummet rigtigt, da det forbedrer vippernes tilstand og stimulerer væksten. Vi har samlet 3 af markedets bedste øjenvippe serummer i testen nedenfor, så du nemt får et overblik over anbefalelsesværdige serummer til dine øjenvipper.

Xlash Eyelash Serum 3 ml.

Fordele:

🟢 Biotin – Styrker vipperne, så de holder bedre.
🟢 Myristoyl Pentapeptide-17 – Vitamin A, Vitamin B og Vitamin C
🟢 Hyaluronsyre – Sikrer sund finish og smidige vipper
🟢 Portulaca Oleracea – Vitamin A, Vitamin B og Vitamin C
🟢 Rhodiola Rosea rødder – Vitamin A, Vitamin B og Vitamin C
🟢 Fri for parabener

i samarbejde med PriceRunner

 

Eyelash Serum fra Xlash er et serum, som indeholder både vigtige mineraler og næringstilskud, som hjælper dig til længere og fyldigere vipper. Det går aktivt ind og tilfører pleje og næring til vipperne, så deres naturlige vækst både øges og stimuleres. Resultatet er 45% mere længde og 45% mere fylde – efter kun 28 dage. Det gode ved denne serum er, at indholdet gør vipperne stærkere, så de ikke knækker. Dertil bliver dine vipper en smule mørkere, hvilket giver en super flot effekt – og du kan endda mindske brugen af mascara.

Anvendelse:

Du skal anvende dette serum hver aften, efter du har fjernet make-up og afrenset området omkring øjnene, så området er både tørt og rent. Dernæst påfører du vippeserummet med penselstrøg langs vipperoden på de øverste vipper – på samme måde som med flydende eyeliner. Dette gøres i max 2 måneder, og derefter anbefales det, at man påfører det 1-3 gange ugentligt for at vedligeholde vippernes nye længde og fylde.

Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum, 2ML

Fordele:

🟢 Indeholder Peptider og Aminosyrer
🟢 Indeholder Antioxidanter
🟢 Vegansk certificeret
🟢 Fri for olier
🟢 Hormonfri
🟢 Fri for parabener

i samarbejde med PriceRunner

 

Uddrag fra sanzi-beauty.com: Vippeserum med resultatgaranti eller pengene tilbage!

Her har vi med et super fint serum at gøre, og som sanzi-beauty.com fortæller, så får du pengene tilbage, hvis du ikke opnår resultater. Det er et effektivt serum, som bestemt giver længere, smidigere og fyldigere vipper. Det indeholder aktive og komplekse ingredienser, som er udviklet specielt af Sanzi Beauty.

Sanzi Beauty eyelash growth serum er super let at anvende. Man smører blot med et penselstrøg serummet på den øverste vippekant 1 gang dagligt. Inden fjerner man selvfølgelig makeup og renser huden, så hårsækkene lettere kan absorbere serummet. De første forandringer ses oftest efter 6-8 ugers brug, og det maximale opnås efter ca. 16 uger.

Dette øjenvippe serum er skabt med sans for sundhed. Aminosyre, som serummet indeholder, er en af vores grundlæggende byggesten i kroppen. Det er meget populært at anvende i hårprodukter, da det hjælper blodkarrene til at åbne sig, og øge blodtilstrømningen til hårsækkene. Det er 100% godkendt til kosmetisk brug, og det høje indhold af aminosyre gør dette produkt til et i særklasse.

M2 Beauté Eyelash Activating Serum 4 ml


Fordele:

🟢 Prisen er lav ift. produktets kvalitet
🟢 Indeholder Norbimatoprost – Aktiverer vippernes naturlige vækst
🟢 Giver hurtigere resultater
🟢 Indeholder Biotin (Vitamin B7) – Forlænger vippernes levetid
🟢 Indeholder Prodew 500 – Absorberer og binder fugt
🟢 Indeholder Hyaluronsyre -Styrker vipperne og holder dem sunde

i samarbejde med PriceRunner

 

M2 Beauté Eyelash Activating Serum 5 ml er tæt på at være et mirakelmiddel til tynde, usmidige øjenvipper, der nemt knækker. Det giver med andre ord virkelig værdi for pengene. Dette vippe serum indeholder et super aktivt stof, der hedder hedder MDN, som stimulerer den naturlige hårvækst, mens Biotinen (vitamin B7) både styrker og forlænger vippernes levetid og holdbarhed. Serummet giver dertil også mørkere vipper samt større volumen. Baseret på kundeanmeldelser, ses det tydeligt, at det virker!

Efter ca 6-8 uger begynder resultaterne at vise sig, og efter 16 uger vil det mest optimale resultat være opnået. Vi erfarer dog, at det faktisk går hurtigere. En af de klare fordele ved M2 Beauté Eyelash Activating serummet er, at det også giver lettere buer, så øjenvipperne bliver meget harmoniske.  Alt i alt et super godt serum, til den, som ønsker længere og stærkere vipper.

Prisen er ret lav ift. produktets kvalitet, og er bestemt anbefalelsesværdigt, hvis du er på udkig efter et godt øjenvippe serum.


Sådan vælger du den rigtige øjenvippe serum

Ovenfor fik du vores udvalgte række af forskellige øjenvippe serummer, som du kan opnå gode resultater med. Herunder vil vi gerne hjælpe dig igennem, hvordan du så rent faktisk vælger den ene frem for den anden. Der er nemlig en del forskellige ting, du skal tage hensyn til.

Alle ovenstående serummer indeholder bl.a. Biotin, som er en meget vigtig ingrediens i øjenvippe serummer, og vi anbefaler at man altid går efter et serum, som indeholder dette.

Hvad er Biotin?

Biotin er et kendt B-vitamin, som er vandopløseligt. Det er meget vigtigt for kroppen, og indgår i bl.a. stofskifte og regulering af sukkeromsætning i kroppen. Vores celler har dermed sagt brug for biotin. Det hjælper til øget cellevækst og er i særdeleshed vigtigt for udvikling af nyt hår og hud. Mangel på biotin kan medføre til tidligt hårtab, og netop derfor er det en meget, meget vigtig ingrediens i øjenvippe serum. Biotin findes i mange fødevarer, herunder kornprodukter, animalske fødevarer som æg, mælk og fisk og i frugter.

Derfor skal du altid gå efter et serum, som indeholder biotin!

Nedenfor ser du, hvad de bedste øjenvippe serummer indeholder:

🟢 Biotin
🟢 Aminosyrer
🟢 Norbimatoprost
🟢 Hyaluronsyre
🟢 Hydroliseret glykosaminoglykan

Vi anbefaler, at du altid kigger på ingredienserne inden du vælger en øjenvippe serum, og hvis den indeholder minimum 3 af ovenstående, så er du meget godt på vej!


Fordele ved øjenvippe serum

Vi har været inde på det, men fordelene ved at benytte sig af øjenvippe serum er faktisk mange. Ikke nok med at det giver dig pænere vipper, giver det også stærkere og sundere vipper, som holder bedre. De bliver mere modstandsdygtige, hvis de indeholder ovenstående ingredienser, og dermed er du sikker på, at dine vipper forblive smukke, lange og fyldige. Serummer skaber med andre ord en sundere struktur i dine celler.


Sådan anvender du øjenvippe serum:

  • Når du starter med at bruge øjenvippe serum, skal det påføres 1 gang dagligt.
  • Øjenvippe serum påføres på samme måde som flydende eyeliner – altså langs vipperoden på de øverste vipper.
  • Husk ALTID at påføre det på renset og tør hud.
  • Påfør serummet inden sengetid, så det får lov at virke natten over.
  • Efter ca. 16 ugers brug, anbefales det at man holder en lille pause, eller påfører det MAX 1-3 gange ugentligt.

 

4.6/5 - (15 votes)