Follow Us

Løbevogn test [2022] – De bedste + Guide!

Løbevogn test [2022] – De bedste + Guide!

Løbevogn test – Vores bud på den bedste løbevogn

Når foråret begynder at nærme sig og de første blomster kigger frem, melder lysten til at bevæge sig hos mange danskere. Som nybagte forældre med en stresset hverdag, kan det være svært at finde både tid, lyst og overskud til at motionere. Hvad gør man så? Man anskaffer sig en løbevogn. På den måde kan du kombinere motion i det fri med kvalitetstid med dit barn. Hvis det lyder som noget for dig, er denne løbevogn test lige noget for dig.

Der findes utroligt mange forskellige løbevogne på markedet, og det kan være meget svært at gennemskue forskellene. Der kan være meget stor pris i forskel. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du ikke køber den første og den “bedste”. Pris og kvalitet går tildels hånd i hånd, men der er ingen grund til at betale overpris for et bestemt mærke, hvis du kan få samme kvalitet til en bedre pris. Det er selvfølgelig et spørgsmål om præferencer, det kan man ikke komme udenom.

En stor løbevogn test

I denne løbevogn test guider og deler vi ud af vores erfaringer og research. Vi giver dig et nemt og meget overskueligt overblik over de bedste løbevogne du får for pengene.

Testen er baseret på en række forskellige tests fra bl.a. JyllandsPosten, tænk.dk og løbeshop.dk.

Sådan udvælger vi produkter til vores artikler:
Vores forretningskoncept er at sammenligne og vurdere forskellige produkter baseret på vores viden om produkterne. Vi er en affiliate-side. Det betyder, at vi får en kommision, når vi promoverer et givent produkt, som en af vores partnerskaber sælger. Alt indhold på hjemmesiden er således sponsoreret indhold.

Vi tester ikke selv de nævnte produkter i artiklen, men samler derimod alle relevante informationer om produkterne fra vores partnervirksomheder og videregiver dem til dig. Selvom vi er en affiliate-side udvælger vores skribent-team nøje, hvilke produkter der fremgår af hjemmesiden. Her tages både moralske og etiske foranstaltninger, der sikrer at produkterne lever op til en række standarder.

Vores udvælgelse og vurdering af produkter beror generelt på følgende kriterier:
✔ Produktets egenskaber og specifikationer
✔ Kundeanmeldelser
✔ Produkttests fra ekspertkilder
✔ Research af markedet
✔ Viden om, hvad du som læser ønsker af viden om produkterne

Selvom vi er en affiliate-side og derved får en kommision for de produkter vi promoverer, prøver vi så vidt muligt at give dig et nuanceret indhold med fokus på fakta og brugbar viden.

De bedste løbevogne – Vores løbevogn test

Når man skal købe sig en løbevogn er der flere parametre man bør være opmærksom på, bl.a. sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. I vores løbevogn test nedenfor har vi udvalgt nogle løbevogne, hvor du får netop dét.

Vores anbefaling i vores løbevogn test: Thule Glide²

⭐⭐⭐⭐⭐

Udvalgte Fordele:
🟢 Letvægt – giver optimalt løbetur
🟢 Store hjul – sikrer stabilitet
🟢 Justerbart håndtag med bremse
🟢 Højt sikkerhedsniveau
🟢 Super flot designet
🟢 Overordnet god kvalitet

i samarbejde med PriceRunner

Denne løbevogn er testet af det amerikanske website Babygearlab.com, som mere eller mindre udelukkende beskæftiger sig med tests af baby- og børneprodukter. De tester på kryds og tværs og kigger på bl.a. sikkerhed, funktionalitet, brugervenlighed og kvalitet.

Thule Glide 2 løbevogn

Løbevognen er ideel løbeturen takket være det aerodynamiske design. Den vejer ikke meget, og defineres som en letvægter, hvilket er optimalt for løbeturen. Den har lidt større hjul, hvilket hjælper til en god fremdrift. Forhjulet er 16″ stort og baghjulene måler 18″. Hjulene har fast position og er monteret med god afstand, så der er fint med benplads på løbeturen – dermed hamrer du ikke knæene ind i vognen, hvilket i sig selv er et kæmpe plus. De store hjul hjælper til at holde vognen mere stabil når du løber i terræn, og ruller over grene, småsten osv.

Funktionalitet

Funktionaliteten er i top på denne model, det kan man ikke komme udenom. Den er spækket med fede detaljer, som gør løbeturen bedre og mere sikker. På håndtaget finder du en indbygget drejehåndbremse, som giver større sikkerhed og bremsestyring i både kuperet terræn og på den lige vej.  Udover bremsestyringen får du et ergonomisk og justerbart håndtag, så den kan indstilles alt efter hvem, der bruger den. Når den ikke bruges kan den let foldes sammen, så den ikke fylder i f.eks. bilen, i skuret eller på bagtrappen. Indbygget i vognen er der opbevaringsplads, så du nemt kan have drikke, udstyr og andet med, som du finder nødvendigt på en løbetur.

Eftersom det er en meget let vogn, er den også noget lettere at løbe med end så mange andre løbevogne, som typisk vil veje et par kilo mere. Det lette design er altså fuldstændig gennemtænkt.

Sikkerhed

Sikkerheden er dertil også super fin på Thule Glide 2 modellen. Den har en stærk affjedring, som både gør turen langt mere behagelig for dig og dit barn, samt et sæde den kan justeres efter behov. Sædet kommer med en 5-punktssele og indbygget ventilation. Dertil er der kig-vinduer, så det nysgerrige barn kan få det hele med, og du kan selv kigge til det sovende uden at forstyrre. Endvidere er der de nødvendige reflekser på hjul og kalechen, som i øvrigt har ventilationsvinduer, så du er sikker på, at dit barn har det optimalt.

En komfortabel løbevogn

Det er en utrolig komfortabel løbevogn, som indeholder alle de sikkerhedsinstrumenter du kunne tænke dig, og komforten er i top – både for barn og løber. Den er super stilfuld og let, hvilket gør den optimal at løbe med – uanset terræn. Løbevognen scorer højt i babygearlab’s test og med god grund. Den indeholder alt hvad en løbevogn skal, herunder høj sikkerhed, høj brugervenlighed, høj kvalitet og nem at samle og folde sammen.

Alt i alt en rigtig god løbevogn som får vores varmeste anbefaling i denne løbevogn test.

Specifikationer:
🟢 Vægtkapacitet: 34kg
🟢 Mål: 93,5 x 58 x 33 cm
🟢 Vægt 10,8 kg
🟢 Sikkerhedssele: 5-punkts
🟢 Opfylder alle sikkerhedsstandarder
🟢 Siddehøjde: 53 cm
🟢 Skulderbredde: 31,5 cm
🟢 Farve: Jet Black

Se denne præsentation af Thule Glide 2 og dens funktioner:

Thule Urban Glide²

⭐⭐⭐⭐⭐

Udvalgte Fordele:
🟢 Meget alsidig løbevogn
🟢 Store hjul – sikrer stabilitet
🟢 Nem at folde sammen
🟢 Højt sikkerhedsniveau
🟢 God affjedring
🟢 Justerbart håndtag

i samarbejde med PriceRunner

Denne Thule Urban Glide 2 er utrolig nem at styre takket være det drejelige forhjul, som kan låses på plads når du jogger. Det er en glimrende all-round løbevogn. Baghjulene er 16″ – så lige et par tommer mindre en Thule Glide 2 modellen, som du ser øverst i guiden. Løbevognen er også testet af bl.a. babygearlab.com og littlebabygear.com. Den er testet på forskellige parametre, som bl.a. kvalitet, funktionalitet, brugervenlighed og komfort. Den scorer rigtig fint i alle de forskellige tests, og er en overordnet rigtig fin og alsidig løbevogn.

Funktionalitet

Man går ikke ned på funktionalitet, hvis man køber denne Thule Urban glide 2, det er helt sikkert. Der er masser af plads til alle ens fornødenheder som væske, ekstra tøj til barnet og hvad man ellers finder nødvendigt til løbeturen. Den kommer nemlig med en stor kurv med cover og lynlås, mesh-lomme bagtil og 2 x netlommer – så du kan stort set have det hele med, om du er på løbetur eller på en hyggelig gåtur med familien. Det er super funktionelt, og du slipper selv for at bære på det hele.

Sikkerhed

Sikkerhedsmæssigt er der ikke nogle udfordringer for hverken dig eller barnet. Baghjulene sidder med et stort mellemrum, så du har masser af benplads på din løbe- eller gåtur. Håndtaget indeholder en sikkerhedsbremse – en såkaldt drejehåndbremse – som giver dig mere kontrol med hastigheden i et kuperet terræn, f.eks. i skoven. Sædet til dit barn er polstret og indeholder en 5-punktssele samt indbygget ventilation. Dermed sikrer du dit barn rigtig fin komfort og sikkerhed. Der er dertil kig-vinduer i sædet, så du nemt kan tjekke til dit barn – uden at forstyrre alt for meget. På både hjul og kaleche finder du reflekser, så du nemt bliver set når mørket begynder at falde på.

Der er en rigtig fin affjedring ved hjulene, som både giver dig og dit barn en noget mere behagelig løbe- eller gåtur. Dertil er håndtaget justerbart, hvilket er et stort plus, da du nemt kan tilpasse den i højden, alt efter hvem der skal styre løbevognen.

Nem at klappe sammen

Når løbeturen er overstået er løbevognen super nem at klappe sammen igen, og det kan faktisk klares med en arm på ryggen. Den fylder ikke meget sammenklappet, og derfor er den ideel, hvis den skal transporteres, eller hvis du ikke ønsker en vogn, der fylder for meget når den ikke bruges.

Alt i alt er det en kanon fin løbevogn, både til barn og voksen, og sikkerheden er ganske udmærket. Man må ikke være nervøs for at barnet “lider overlast”, da du altid nemt kan tjekke til det, uden at forstyrre, og da affjedringen er super god. Med de indbyggede ventilationskanaler sikrer du dit barn det optimale komfort – og det er et meget, meget vigtigt parameter.

Specifikationer:
🟢 Vægtkapacitet: 34kg
🟢 Mål: 87 x 69 x 34 cm
🟢 Vægt: 11.4 kg
🟢 Sikkerhedssele: 5-punkts
🟢 Opfylder alle sikkerhedsstandarder
🟢 Siddehøjde: 53 cm
🟢 Skulderbredde: 31,5 cm
🟢 Farve: Mars (fås i flere farver bl.a. Dark Shadow. Klik her og se den)

Se denne præsentation af Thule Urban Glide 2 og dens funktioner: 

Baby Jogger City Elite 2

Udvalgte Fordele:
🟢 Perfekt løbevogn til byen
🟢 Stærke gummihjul
🟢 Nem at folde sammen
🟢 Højt sikkerhedsniveau
🟢 Justerbart håndtag
🟢 Indbygget fodstøtte

i samarbejde med PriceRunner

Denne Baby Jogger City Elite 2 er efterkommeren til den populære forgænger City Elite. Det er en super fin og alsidig løbevogn, som er ret stærk – den har en samlet vægtkapacitet på 39,5 kg, som er det højeste i denne guide. Den er rigtig fint anmeldt af eksperter, og det med god grund. Et minus ved den er dog, at den ikke er helt så ergonomisk og aerodynamisk som de Thule-modellerne, og derfor vinder den ikke på dette parameter.

Sikkerhed

På trods af, at den ikke er så aerodynamisk, er den stadig mere end værdig til at få en plads blandt de bedste. Kigger vi på sikkerheden er der ikke noget at sætte en finger på. Sædet til barnet er udstyret med 5-punktssele, som holder barnet på plads, og dertil har selen beskyttelsespuder, der gør selen behagelig samtidig med at sikkerheden er i top. Den er dertil udstyret med fodstætter, som giver ekstra støtte til barnet. Kalechens stof er UV50+ og beskytter derfor både mod vind og vejr, herunder regn, blæst og sol – så du kan roligt jogge eller gå en tur i al slags vejr, uden at bekymre dig. Der er ventilationsluger i kalechen, så barnet også får frisk luft.

Hjulene er robuste, og er lavet af gummi, som giver en fin fornemmelse når man kører med den, og forhjulet kan fastlåses, hvis man skal ud at køre i et kuperet terræn. Hjulene er dog ikke så store som på Thule-modellerne, hvorfor vi vil anbefale dem til løb, fremfor denne Baby Jogger. Det ligger også lidt i navnet, at den ikke er decideret designet til løb, men mere til en jogge-tur i byen og/eller på asfalt.

Baby Jogger City Elite 2 indeholder dog enormt mange fine funktioner, og er meget brugervenlig. Den kan klappes sammen til at fylde stort set intet, hvilket er en super fin fordel, hvis man ikke har alt for meget plads at gøre godt med, når den ikke er i brug. Alt i alt en god løbevogn i vores løbevogn test.

Specifikationer:
🟢 Vægtkapacitet: 39,5
🟢 Mål: 87 x 69 x 34 cm
🟢 Vægt: 11,5 kg
🟢 Sikkerhedssele: 5-punkts
🟢 Opfylder alle sikkerhedsstandarder

BabyTrold – Trille Jogger

Udvalgte Fordele:
🟢 Dansk produceret
🟢 Stabile hjul
🟢 Nem at folde sammen
🟢 Højt sikkerhedsniveau
🟢 Stel af aluminium
🟢 Justerbart håndtag

i samarbejde med PriceRunner

BabyTrold er enormt dygtige i kategorien babyjoggere og løbevogne, og denne Trille Jogger fra netop BabyTrold er ingen undtagelse. Det er en danskproduceret løbevogn, og er er den letteste i testen med en vægt på bare 8 kilo, hvorfor den er super nem at løbe med. Den er pænt i designet og er godt aerodynamisk. Den indeholder det mest væsentlige. Dog skal det nævnes, at den max kan bære 15 kg, hvilket faktisk er det laveste i testen. Det er et udtryk for, at den er bygget i meget lette materialer, som ikke tåler helt så meget belastning, som de dyrere vi har kigget på.

Funktionalitet

Den kommer med 3 lufthjul, som alle måler 16″, hvilket er ganske udemærket. Funktionaliteten er god, og den indeholder som nævnt det mest væsentlige en løbevogn skal indeholde. Kigger vi på sikkerheden, og starter med sædet, så har finder man en 5-punktssele, som er ret standard for løbevogne efterhånden, men også beskyttelsespuder, så den lille har det godt, hvis der opstår en mindre rystetur i vognen. Ryglænet er justerbart og kan lægges ned i 45 grader, så barnet nemt kan sove. Den har dog ikke kighuller/vinduer i kalechen, hvilket gør det lidt sværere at holde øje ned i vognen. Ellers er der styr på sikkerheden – den kommer bl.a. med sikkerhedsstropper til håndledet, så vognen ikke triller fra dig og dertil er der både håndbremse og fodstøtte.

Nem at klappe sammen

Løbevognen fra BabyTrold er super nem at klappe sammen efter brug, og fylder stort set intet, og derfor passer den perfekt bag i bilen, på bagtrappen eller i opgangen. Størrelsen giver dig alle muligheder for opbevaring.

Håndtaget er justerbart og derfor er det muligt at indstille det alt efter, hvem der tager sig en løbetur med den lille. Når du et ude at jogge, skal du ikke være bange for, at du selv skal “slæbe” på hverken vanddunk eller andet, da løbevognen kommer med fremragende muligheder for opbevaring. Af samme årsag er den også super egnet til en hyggelig gåtur med hele familien.

Specifikationer:
🟢 Vægtkapacitet: 15 kg
🟢 Mål: 80 x 15 x 44 cm
🟢 Vægt: 8 kg
🟢 Sikkerhedssele: 5-punkts
🟢 Hjul: 3 x 16 tommer

Guide

Vælg den rette løbevogn fra vores løbevogn test

Når du skal vælge din nye løbevogn fra vores løbevogn test, er der mange parametre du skal være opmærksom på. Løbevogne eller babyjoggere, som de også kaldes, fås i utroligt mange kvaliteter og prisklasser, de går fra omkring 500 kr. for de aller-billigste, og kan nemt koste omkring 10.000 kr.. I vores optik er der ingen grund til at betale 10.000 kr. for sådan en sag, da dem til halvdelen stort set kan det samme. De helt billige er bestemt ikke noget vi kan anbefale, for hvis du køber for billigt kan det sagtens ende med at blive den dyreste løsning, da du skal udskifte den forholdsvist hurtigt. De dyrere modeller holder langt bedre, og kan sagtens gå i arv flere gange.

Overvej dine behov

Inden du køber, er det meget vigtigt at du tænker over, hvad dine behov rent faktisk er. Skal der være opbevaringsplads? Det er altid en god ide med plads til opbevaring i en løbevogn. Løbevognen bruges oftest også som andet end lige præcist en løbevogn. Ofte går du også med den, som en helt normal klapvogn, og hvis du er på tur med hele familien giver det god mening med plads til opbevaring.

Løbevogn til skov, by og strand

Overvejer du at købe en løbevogn, så skal du tænke på om du kommer til at bruge den i byen, i skoven, på stranden eller en god blanding af det hele. Hvis du skal bruge den til et mere kuperet terræn, så kan vi meget varmt anbefale, at du finder en vogn med meget stabile hjul og en rigtig god affjedring. Både for din egen og for dit barns skyld. Den gode affjedring øger komforten betragteligt for jer begge, og den vil holde bedre. Finder du en løbevogn med små hjul, kan det gøre turen mindre behagelig for den lille, da de små hjul sjældent giver helt samme affjedring.

Sikkerheden er vigtig

Vi anbefaler altid, at du er ekstremt opmærksom på sikkerheden! Det kan ikke understreges nok, at den selvfølgelig skal være meget sikker, så hverken du eller dit barn kommer galt afsted. Kig altid på selens specifikationer, da det er den primære sikkerhed du giver dit barn. Det skal gerne være en 5-punktssele, så de barn er spændt godt fast, og vi anbefaler at du også er opmærksom på, om selen er polstret, da det vil øge komforten betragteligt.

Dertil skal du også være opmærksom på, om der er reflekser på vognen. Det skal der helst være på både hjul og kaleche, så I kan blive set i mørket. Undgå at løbe på store veje og meget trafikerede veje når mørket falder på. De fleste løbevogne kommer også med en bremse, som skal bruges hver gang man stopper op for f.eks. rødt lys eller tager en pause. Derved er du sikker på, at vognen ikke pludseligt triller.

Funktionalitet og brugervenlighed er i fokus i vores løbevogn test

En løbevogn må gerne være på funktionel og brugervenlig. Kig gerne efter, om håndtaget kan justeres, da det giver løberen en klart bedre tur i det fri. Håndtaget skal kunne indstilles i højde, så det er muligt for får både høj og lav at løbe med vognen, uden at det skal påvirke negativt.

Når dagens løbetur er overstået, er det super fint at kunne folde vognen sammen igen, og de fleste modeller er så nemme at folde sammen, at det kan klares med en enkelt hånd, så du kan holde dit barn i den anden hånd. At den er foldbar gør det meget lettere at transportere den og opbevare den.

Komfort

Du ønsker med sikkerhed, at både du og dit barn får en behagelig gå- eller løbetur med løbevognen, og derfor bør du være opmærksom på de funktionaliteter, der hjælper på komforten for jer begge. Kig derfor altid på hjulene – er de godt affjedret? Hvis ikke, så kan det give en meget rystende oplevelse for dit barn, hvis du løber i et kuperet terræn.

Kig også altid på selen, og om den er polstret – for barnets skyld. Hvis den ikke er polstret og i ender i en smule turbulens kan det hurtigt blive ubehageligt for barnet, da selen kan gnave.


Pas på dig selv og dit barn når du løber

Når du skal afsted er der flere parametre vi anbefaler, at du kigger på inden du bevæger dig afsted med løbevognen. Det handler om at gøre turen mest optimal for dig og dit barn. Her får du nogle gode råd til, hvordan du gør dette.

Vær opmærksom på vejret

Når du løber får du hurtigt varmen, også selvom det er koldt eller regnvejr – det er klart. Du får pulsen op og bevæger dig meget. Det gør dit barn ikke. Dit barn sidder stillet i vognen, og derfor bør du være meget opmærksom på temperaturen. Du skal klæde dit barn meget fornuftigt på, hvis vejret ikke er i top.

Du kan med fordel anskaffe dig en løbevogn med kaleche, så dit barn sidder i læ og ikke får regn og blæst i hovedet. Påklæd dertil også altid dit barn, så beklædningen stemmer overens med vejrsituationen.

Barnets alder

Er du nybagt forældre, bør du IKKE tage dit barn med på en løbetur i en løbevogn, da barnets nakkemuskulatur ikke er stærk nok. Det kan derfor ende galt, hvis du er for tidligt ud. Det anbefales at man venter til barnet er minimum 6-8 måneder gammelt.

Undgå trafikerede veje

En god ide, for at øge både sikkerhed og komfort under løbeturen er at søge til mere stille nabolag og mindre veje, som dertil ikke er alt for bakkede. Du undgår derved et utal af biler og fordi det kan være svært at løbe på et fortov med en løbevogn, kan du nemmere løbe på vejen eller i parker på stisystemer, som er det mest optimale. I forhold til bakker ved du sikkert allerede, at det kan være ret hårdt at løbe op ad en bakke uden vogn, og derfor er det selvsagt langt hårdere at få skubbet en løbevogn med baby op ad den.

Det handler i bund og grund om at bruge sin sunde fornuft, og at undgå alt for lange løbeture i alt for kuperet terræn.

Vi håber du blev inspireret og finder den bedste løbevogn i vores løbevogn test. Se flere test og guides fra ‘have og fritids’-kategorien her.


Ofte stillede spørgsmål om løbevogne

✅ Hvordan vælger man den rigtige løbevogn?

Sørg for at komforten, sikkerheden og kvaliteten er i top. Det er ekstremt vigtigt for både dig og dit barn, og sikrer den bedste løbetur.

❓ Hvad koster en løbevogn?

Der er flere prisklasser, men kvalitet og pris går hånd i hånd her. Forvent mellem 2.000-5.000 kr.

⭐ Hvilke løbevogne er bedst?

De bedst bedømte løbevogne er Thule Glide 2, Thule Urban Glide 2, Baby Jogger City Elite 2, BabyTrold Trille Jogger, SCANDIA Solace Løbejogger


Tidligere anmeldte løbevogne i vores løbevogn test

Nedenstående produkter henviser vi ikke længere til og er derfor ikke længere en del af vores løbevogn test. Enten fordi vi ikke længere har links til webshoppen, der forhandler produktet, eller fordi produktet er udgået. Vi har dog alligevel valgt at bibeholde produkterne på siden, hvis du af en eller anden grund skulle finde informationerne brugbar og nyttig.

SCANDIA Solace Løbejogger

Udvalgte Fordele:
🟢 Super let løbevogn
🟢 Stabile hjul
🟢 Nem at folde sammen
🟢 Justerbart håndtag

Denne Solace løbevogn/løbejogger fra SCANDIA er en skræddersyet model til hele familien. Det er den letteste model i hele testen med sine 7 kg, og dermed er den en kanon løbevogn at rende rundt med. Den er både aerodynamisk og let, hvilket gør at man ikke oplever meget modstand fra vognen, selv i lidt sværere terræn, som f.eks. i skoven. Hjulene, som er i rigtig fin kvalitet, er godt affjedret og derfor mærker den lille ikke meget når man ruller over småsten og grene på turen.

Der medfølger en 5-punktssele med polstring på, så barnet er sikret at sidde godt uden ubehageligheder. Sædet kan ligges ned til ca. 30 grader, hvilket giver dit barn rig mulighed for at få sig en lur, mens du får motion og frisk luft. Med øje på komforten, så er den for den lille super fin. Det vil den også være til dig, som løber med vognen, da hjulene sidder bredt, og du er dermed sikker på ikke at ramme dem, når du har fart på.

Sikkerhed

Kigger vi på sikkerheden er den kanon, og der er håndbremse på det justerbare håndtag, så du ikke kommer galt afsted og nemt kan bremse vognen, hvis der kommer for meget fart på. De store hjul er også en klar fordel, hvis man er ude at løbe, da de både er godt stabile og klarer det meste. Vognen kan bære op til 15 kg, og derfor kan du uden problemer fylde opbevaringen op med vand og druesukker til løbeturen, eller en termokande med varm the eller kaffe, hvis I skal på en hyggelig gåtur.

Denne Solace løbejogger er ikke en high-end løbevogn, men man får en del for sine penge (især hvis man er medlem). Både sikkerheden, kvaliteten, komforten – for både dig og barnet – er rigtig fin.

Specifikationer:
🟢 Vægtkapacitet: 15 kg
🟢 Mål: 80 x 15 x 44 cm
🟢 Vægt: 7 kg (testens letteste løbevogn)
🟢 Sikkerhedssele: 5-punkts
🟢 Hjul: 3 x 16 tommer

4.5/5 - (73 votes)