Follow Us

Gamer skærm test 2021 [De 7 bedste + guide]

 

Hvis du vil opnå den vildeste gamer-oplevelse, så er en gamer skærm vejen frem. Du har sikkert allerede en fremragende computer, en lækker mus og et top-tunet headset. Derfor mangler du lige det sidste. En high-performance skærm.

Det kræver netop en high-performance skærm, hvis du skal have det bedste ud af dit grafikkort i PC’en. Hvis du gamer, bruger du sikkert også mange timer foran skærmen, og derfor skal du selvfølgelig have en gamer skærm, som du kan holde til at kigge på i mange timer i streg. Det er trods alt skærmen, der er computerens ansigt udadtil. 

Der findes ekstremt mange forskellige producenter og brands af gamer skærme, og det kan gøre det svært at vælge den rette. En skærm er et avanceret og kompliceret stykke udstyr, hvilket ikke gør det lettere at vælge den rette skærm. Nogle skærme er designet til FPS spil som f.eks. CS:GO, Fortnite, PUBG m.fl. mens andre er designet til langt mere “kaotiske” spil, som LOL, WOW, MOBA og mange flere. Dertil fås de i mange forskellige prisklasser.

Vi har i denne guide samlet de 7 bedste gamer skærme, opdelt i prisklasser.

Dette skal du være opmærksom på, når du køber en gamer skærm

En Gamer Skærm kan have ekstremt mange forskellige tekniske specifikationer, som kan være en kende svære at finde rundt i. Hvad er det præcist, du skal være opmærksom på, når du er på udkig efter en ny gamer skærm?

Du falder sikkert over udtrykkene hertz (hz), responsstid (ms), panel typer, G-sync eller Free-Sync og mange flere. Disse udtryk skal du have styr på, for at finde den rette gamer skærm til dit behov. Det vender vi tilbage til nederst i testen, hvor du finder Gamer Skærm Guiden.


De 7 bedste gamer skærme

AOC G2460VQ6

⭐⭐⭐⭐⭐ – Bedste anbefaling til ca. 1.000,-

✅ Forhandles til 955,- hos proshop.dk–> Se produkt (Bedste pris)
✅ Forhandles til 1.120,- hos webdanes.dk–> Se produkt


Specifikationer:
🟢Type: LED
🟢Størrelse: 24″
🟢Opløsning: 1920 x 1080 Full HD
🟢Billedformat: 16:9
🟢Refresh Rate: 75hz
🟢Responstid: 1ms
🟢FreeSync: Ja
🟢Tilslutning: VGA, DisplayPort, HDMI

AOC G2460VQ6 er en klassisk AOC skærm, som er rimeligt billig ift. dens kvaliteter og specifikationer. Det er en perfekt begynder-skærm, hvis du ikke har super høje krav til din gamer skærm. Den koster bare 955,-, og til denne lave pris får du en 24″ tommer skærm, hvilket er den mest gængse størrelse.

Dens refresh rate på 75hz er ganske udmærket taget prisen i betragtning, og med den lave responstid på 1ms elimineres ghosting og motion blur. På dansk betyder det, at man in-game oplever blødere og hurtigere bevælgelser. En klar fordel ved AOC skærme er den indbyggede “AOC Flicker Free”-funktion, som sikrer en behagelig visning. Endvidere har den også indbygget anti-blue light teknologi, som skåner øjnene. Dette filter blokerer det blå lys fra skærmen, som vi efterhånden alle er opmærksomme på, ikke er godt for øjnene.

Som nævnt er det en rigtig fin begynder skærm, og prisen er faktisk ret lav ift. dens egenskaber. Dog kan du ikke forvente den vildeste oplevelse med denne skærm, hvis du spiller et spil, som kræver høj FPS. Da kan du opleve hak engang i mellem. Farverne og den grafiske kunne er heller ikke helt i top, men det kan man ikke forvente af en skærm til denne pris.

Så kan du leve med en skærm, der ikke tilbyder ekstremt høj refresh rate og en billedkvalitet, der ikke er helt perfekt – så er denne skærm lige noget for dig. Prisen er der bestemt ikke noget at sætte en finger på, og derfor er dette vores bedste anbefaling af en gamer skærm til under 1.000 kr.

AOC C24G1

⭐⭐⭐⭐⭐ – Bedste anbefaling til ca. 1.500,-

✅ Forhandles til 1529,- hos proshop.dk–> Se produkt


Specifikationer:
🟢Type: Curved LED baggrundsbelyst LCD-skærm
🟢Størrelse: 24″
🟢Opløsning: 1920 x 1080 Full HD
🟢Billedformat: 16:9
🟢Refresh Rate: 144hz
🟢Responstid: 1ms
🟢FreeSync: Ja
🟢Tilslutning: VGA, DisplayPort, 2 x HDMI

AOC C24G1 er en kraftfuld curved/bøjet gamer skærm, med en refresh rate på 144hz, som super fint til spil, der kræver en høj refresh rate (f.eks. CS:GO), og du er dermed sikret en smooth oplevelse. Den er fed i designet, hvilket oftest er sagen, når der er tale om AOC-skærme. Den er udstyret med AMD FreeSync, som sikrer, at det hele bare glider når du er ingame – uden tearing ved højeste ydeevne. Teknisk betyder det, at teknologien sikrer, at GPU’ens og skærmens opdateringshastigheder synkroniseres.

En meget stor fordel ved denne AOC gamer skærm er, at den kan justeres i højde via stellet. Den kan både hæves og sænkes, og den kan vippes frem og tilbage – og på den måde, kan den indstilles efter langt de fleste behov.

Grundet de 144hz og den lave latenstid får du altså en skærm, som kan yde ret meget ift. prisen, og dertil er den hamrende flot designet. Curve-designet giver en mere oplsugende oplevelse når du gamer på den, og VA Panelet giver en skarp farvegengivelse og gode betragtningsvinkler. De 24 tommer virker større når man sidder foran skærmen, og derfor kan det være et rigtig fint valg. Mange hælder mest til 27 tommer skærme, men fordi den netop er curved, fungerer det ganske udemærket.

Det er en flot og solidt bygget skærm, som er kan ret meget ift. prisen, og den kan varmt anbefales. Netop derfor er det vores bedste anbefaling af gamer skærme til under 1.500,-.

Acer KG241QPbiip

⭐⭐⭐⭐⭐ – Bedste alternativ til AOC C24G1 (Hvis du ikke ønsker curved)

✅ Forhandles til 1.428,- hos proshop.dk–> Se produkt (Bedste pris)
✅ Forhandles til 1626,- hos compukit.dk–> Se produkt


Specifikationer:
🟢Type: LED baggrundsbelyst LCD-skærm
🟢Størrelse: 23.6″
🟢Opløsning: 1920 x 1080 Full HD
🟢Billedformat: 16:9
🟢Refresh Rate: 144hz
🟢Responstid: 1 ms
🟢FreeSync: Ja
🟢Tilslutning: DisplayPort, 2 x HDMI

Ønsker du ikke en curved skærm, så er denne Acer KG241QPbiip et rigtig godt alternativ til den førnævnte AOC Curved model. Den indeholder nogenlunde de samme specifikationer som AOC skærmen. Du får her en skærm med 144hz og med en svartid på 1ms. Det betyder, at skærmen sagtens kan følge med, når der er run på og kuglerne flyver.

Skærmen er udstyret med AMD FreeSync, så du undgår tearing ved højste ydeevne. Med andre ord sørger denne teknologi for, at det hele kører smooth og flydende. AMD FreeSync er stort set altid anbefalelsesværdigt, da det sikrer at GPU’ens og skærmens opdateringshastigheder synkroniseres. Den har dertil en blændfri skærmbelægning (anti-blue light), som skåner øjnene, hvilket er en meget stor fordel, når vi taler gamer skærme, da man ofte sidder foran sådan en skærm manger timer i streg. Endvidere er den udstyret med Flicker-Less teknologi, som reducerer mængden af flimmer.

Acer KG241QPbiip skærmen her, kan justeres med tilt funktion, så du nemt kan indstille den efter din siddepostion, så du får det mest optimale ud af skærmen.

Alt i alt kan du roligt læne dig tilbage og nyde denne skærm, stort set uanset hvilket spil du spiller. Du får en del for pengene!

MSI Optix G27C4

⭐⭐⭐⭐⭐ – Bedste anbefaling til ca. 2.000,-

✅ Forhandles til 1.990,- hos proshop.dk–> Se produkt (Bedste pris)


Specifikationer:
🟢Type: Curved LED-Skærm
🟢Størrelse: 27″
🟢Opløsning: 1920 x 1080 Full HD
🟢Billedformat: 16:9
🟢Refresh Rate: 165hz (displayport) // 144hz (HDMI)
🟢Responstid: 1 ms
🟢FreeSync: Ja
🟢Tilslutning: DisplayPort, 2 x HDMI

Er du på udkig efter en skærm, som leverer en kraftfuld oplevelse? Så kan du roligt investere i denne MSI Optix G27C4! 

Skærmen kan levere helt op til 165hz, hvis den tilsluttes via DisplayPort og 144hz ved HDMI. 165hz sammen med en responstid på 1ms, gør denne skærm til en af vores bedste anbefalinger. Den har en standardopløsning på 1920 x 1080 i Full HD. Den farvesupporterer 16,7 millioner farver, og leverer derfor et super skarpt billede med et bredt farvespektrum.

Grundet de mange hz, er den især egnet til spil, der kræver en høj FPS, men også spil, hvor enormt mange FPS ikke er nødvendigt. Den måler 27 tommer, og derfor får du et bredt billede i fremragende gengivelse.

Den er udstyret med AMD FreeSync, så du undgår tearing og får et meget flydende billede uanset, hvor presset den bliver. Det sikrer nemlig at GPU’ens og skærmens opdateringshastigheder synkroniseres, og derved undgår du tearing. Det er tæt på et must, at en skærm har netop denne teknologi indbygget. Udover AMD FreeSync, indeholder den anti-blue light, som skåner dine øjne når du gamer i 12 timer straight. Den kan dertil justeres via tilt-funktionen, så du altid kan tilpasse skærmen efter dit behov.

MSI er et meget anerkendt mærke, og deres kvalitet kan man ikke tage fejl af. De leverer stærke og højtydende skærme til fornuftige priser. Dette er ikke en undtagelse, og derfor er det vores bedste anbefaling af gamer skærme til under 2.000,-.

MSI Optix MAG271R

⭐⭐⭐⭐⭐ – Bedste anbefaling til ca. 3.000,-

✅ Forhandles til 2.793,- hos proshop.dk–> Gå til tilbud (Førpris 3.150,-)


Specifikationer:
🟢Type: LED-baggrundsbelyst LCD-skærm
🟢Størrelse: 27″
🟢Opløsning: 1920 x 1080 Full HD
🟢Billedformat: 16:9
🟢Refresh Rate: 165hz
🟢Responstid: 1 ms
🟢FreeSync: Ja
🟢Tilslutning: DisplayPort, 2 x HDMI

MSI har vi før talt om i denne test, og det er der en grund til. Denne MSI Optix MAG271R skærm er heller ingen undtagelse, når det gælder fremragende billedkvalitet og ydeevne. 

Du får her en widescreen skærm på 27 tommer og en standardopløsning på 1920 x 1080, og et VA-panel, som giver bedre kontrast og farver end de regulære TN-paneler. Den har en responstid på 1 ms og en refresh rate på hele 165hz, som gør det muligt at følge med i de spil, som netop kræver en høj refresh rate.

Den fungerer ekstremt godt til FPS spil, og dens FreeSync teknologi sørger for, at du undgår tearing ved høj ydeevne, hvilket betyder, at skærmens opdateringshastighed synkroniseres med grafikkortet – om det er AMD eller Nvidia. Dertil kommer den selvfølgelig med Anti-blue light indbygget, så dine øjne skånes når du gamer hele dagen (og natten). Endvidere kommer skærmen med Anti-Flicker, så du er sikret en meget flydende oplevelse.

Kigger vi på grafikfarvekvaliteten, har MSI Optix MAG271R en fremragende farvedybde på 8 -bit, hvilket resulterer i glattere gradienter og mere præcis farvegengivelse. Gamer du et krævende spil, så kan skærmen altså sagtens følge med, både ift. ydeevne og i billedkvalitet.

Du kan justere skærmens position både i højde og via tilt-funktionen, og derved kan skærmen tilpasses netop dig og dine behov når du gamer.

Alt i alt kan denne skærm give dig noget, der minder om den ultimative gamingoplevelse. Designet, teknologien og specifikationerne er alle udformet med øje for detaljen, så du kan nyde din skærm uanset hvor mange timer du må sidde foran den. Og derfor er det vores bedste anbefaling af gamer skærme til under 3.000,-

ASUS TUF Gaming VG279QM 280Hz

⭐⭐⭐⭐⭐ – Bedste anbefaling til ca. 3.500,-

✅ Forhandles til 3.189,- hos proshop.dk–> Gå til tilbud 


Specifikationer:
🟢Type: LED Skærm
🟢Størrelse: 27″
🟢Opløsning: 1920 x 1080 Full HD
🟢Billedformat: 16:9
🟢Refresh Rate: 280hz (240hz v. HDMI)
🟢Responstid: 1 ms (grå-til-grå)
🟢FreeSync: Ja
🟢G-Sync kompatibel: Ja
🟢Tilslutning: DisplayPort, 2 x HDMI

Pris og kvalitet går hånd i hånd, men dette bæst af en gamer skærm er faktisk tæt på at være en undtagelse. For under 3.200,- får du en absurd fed 27 tommer skærm med 280hz, som er designet til professionelle gamere. Den skaber med andre ord den ultimative gaming oplevelse.

Som den eneste skærm i denne test har ASUS TUF Gaming VG279QM skærmen en opdateringshastighed på 280hz, så du vil med garanti få den mest smooth og glidende gaming oplevelse, uanset hvor krævende dit spil måtte være. De 280hz betyder, at skærmens opdateringshastighed er næsten dobbelt så hurtigt som en 144hz skærm, og giver dig dermed en klar overhånd i alle spil.

Noget af det fedeste ved skærmen er, at den er G-Sync compatible. Via dette får du muligheden for at eliminere ghosting og tearing 100%, hvilket giver dig en super skarp grafik med meget høj opdateringsahastighed. Det fungerer præcist som tiltænkt. Tearing opstår når din GPU frigør flere eller færre FPS end din max opdateringshastighed, og når det sker opstår der tearing, hvilket er hamrende irriterende når man liiiige var ved at ramme et svedigt HS i CS:GO, men failede pga. tearing. G-Sync eliminerer altså tearing fuldstændigt, og det er en ret unik egenskab. Det er ikke mange skærme, som kan blære sig med at kunne dette.

Den er selvfølgelig udstyret med anti-blue light, så du skåner dine øjne, flicker-free så flimmer reduceres, og GameVisual så du nemt kan optimnere grafikken alt efter indhold.

Det er alt i alt en outstanding, som leverer alt hvad den lover, og lidt mere til ift. prisen. Det er vores varmeste anbefaling, hvis du skal have en skærm, som er ekstremt godt ydende og med kanon grafik til under 3.500.

BenQ Zowie XL Series XL2546

⭐⭐⭐⭐⭐ – Bedste anbefaling til ca. 4.000,-

✅ Forhandles til 4.212,- hos proshop.dk–> Gå til tilbud 


Specifikationer:
🟢Type: LED-baggrundsbelyst LCD-skærm / TFT aktiv matriks
🟢Størrelse: 24,5″
🟢Opløsning: 1920 x 1080 Full HD
🟢Billedformat: 16:9
🟢Refresh Rate: 240hz
🟢DyAc™ Technology
🟢Responstid: 1 ms (grå-til-grå)
🟢Tilslutning: DisplayPort, 2 x HDMI, DVI-D

Drømmer du om en skærm, som kan yde det aller mest optimale, helt uden at gå på kompromis med hverken ydeevne, grafik eller opdateringshastighed? Så skal du gå med Zowie!

Denne Zowie XL Series XL2546 gamer skærm, er ekstremt stærkt ydende, fedt designet og super kraftfuld. En del af de pro CS:GO spiller benytter/har benyttet denne model, til at ramme latterlige headshots og vinde store turneringer.

Den er udstyret med DyAc (Dynamic Accuracy) teknologi, som giver dig langt mindre blur, når du f.eks. sprayer, hvilket er en kæmpe fordel, da du nemmere kan styre recoil fra våbenet. Med de 240hz får du alle bevægelsesdetajler med, og du kan nyde det ekstremt flydende spil, som du ikke har gjort det før. For at håndtere sådan en sag her, anbefales det, at du har et nyere grafikkort (NVIDIA GeForce GTX 980 eller bedre, eller AMD Radeon RX 480 eller bedre).

Zowie skærmen kommer med shields på siderne, som kan justeres eller tages helt af, hvis man foretrækker det. Det hjælper til at blokere lys direkte på skærmen, og dermed får du den bedst mulige oplevelse når du spiller. Du kan også justere skærmens højde og justere den via tilt-funktion, så du altid kan tilpasse den til dit behov og siddeposition.

Endvidere er skærmen udstyret med Black eQualizer, så du aldrig taber til en fjende, der gemmer sig et mørkt hjørne, da mørke scener bliver oplyst via teknologien. For at skåne øjnene efter mange timer foran skærmen, er der indbygget anti-blue light, som blokerer det blå lys fra skærmen.

På toppen af kransekagen, får du en lille adapter med, hvori du kan gemme dine yndlings skærmindstillinger, så du hurtigt kan switche settings frem og tilbage alt efter hvilket spil du spiller.

Det er en af de mest optimale gamer skærme vi er stødt på, hvis man kigger på specifikationerne og tilpasningsmulighederne. Det er en af de allerbedste gamer skærme på markedet, og vores klart bedste anbefaling, hvis du skal have en skærm til omkring 4.000,-. Du får ekstremt meget for pengene.

Gamer skærm guide

Du har sikkert hørt folk snakke om hz, paneler, opløsning, refresh rate, FPS og meget mere. Men hvad betyder alle de forskellige udtryk, og hvad skal du egentligt være opmærksom på når du skal vælge din nye gamer skærm? Selvom udtrykkene kan lyde meget nørdet, så er de faktisk ret nemme både at forklare og at forstå.

Specifikationer og udtryk

For bedre at kunne vælge den rette gamer skærm, er det vigtigt, at du forstår de forskellige udtryk, så du ikke går galt i byen og vælger en skærm, som enten er alt for dyr eller for billig ift. dine behov.

Hz

Hertz, Hz, refresh rate, billedopdateringshastighed. Det betyder alt sammen det samme. Jo flere hz du har, jo flere billeder bliver der vist pr. sekund på skærmen. Man vil helst gerne have et ret højt tal, når man taler hz, da det giver en bedre, pænere og mere flydende oplevelse når du gamer. Især, hvis du spiller spil, som kræver en høj FPS (frames per second), herunder og i sær CS:GO. Hvis du har en skærm med 144hz, så bliver der altså vist 144 billeder pr. sekund.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis din computer ikke kan trække de nyere og måske tungere spil, så kan du hurtigt stå med en skærm, du har betalt for mange penge for. Sørg derfor altid for at have en optimal gamer computer, inden du investerer i en optimal gamer skærm.

Skærmopløsning

Du skal altid være opmærksom på skærmopløsningen. Det er ekstremt vigtigt, men langt de fleste nyere skærme kommer med en standardopløsning på 1920 x 1080, hvilket er rigtig fint. Jo højere skærmopløsning du har, jo flere pixels har du, og det giver dig en pænere grafik. De fleste pro-gamers har 1920 x 1080 skærme, men udnytter sjældent den fulde opløsning, da det giver flere FPS at have en lavere opløsning, og dermed får de flere billeder pr. sekund.

Repsponstid

Din responstid bliver omtalt i ms – altså milisekunder. Det er meget ofte et klart salgsargument, at skærmen har en meget lav responstid og vi anbefaler også altid, at man skal finde en skærm med så lav responstid som muligt, og gerne 1 ms. Det giver en klart bedre gamingoplevelse. Dermed får du nemlig en skærm med minimal indput lag, og giver dig mulighed for at kunne følge endnu bedre med når det virkelig går stærkt.

Man måler responstiden ved at måle hvor lang tid det tager fra en pixel skifter farve til en anden. Har du en skærm med 1 ms repsonstid, så vil det tage 1 milisekund for en pixel at skifte farve, f.eks. fra rød til gul. Det er super lavpraktisk, men har ekstremt meget at sige når man gamer.

V-Sync, G-Sync, FreeSync

V-Sync er den indbyggede synkronisering for dit grafikkort. Målet er et minimere og elminere tearing, som kan forekomme, hvis din refresh rate ingame er højere end din skærms. Det har ret stor indflydelse på din FPS, og kan slås til og fra i dine spilindstillinger.

AMD FreeSync og Nvidia G-Sync er begge adaptive teknologier, som gør at grafikkortet tager styringen, og sørger for at synkronisere din skærm med grafikkortet i din PC.

Størrelse på din skærm

Når vi taler gamer skærme er der som udgangspunkt 2 gængse størrelser. Det er 24 tommer og 27 tommer. Finder du en mindre skærm, bliver det meget sikkert for småt til dig, og du får svært at ved at udnytte det fulde potentiale. Finder du derimod en større skærm, kan det bliver svært at overskue det hele når du er ingame. Derfor anbefales 24 og 27 tommer som de mest optimale størrelser af gamer skærme.

Vælg en skærm, der kan tilpasses

Når du leder efter en ny gamer skærm, er det meget vigtigt, at den kan tilpasses dine behov. Der er mange måder at indstille en skærm på, men den fysiske indstilling er en af de mest vigtige, da du skal kunne holde ud at sidde foran skærmen mange timer i streg. Vælg derfor altid en skærm, som kan reguleres i højde og som også kan indstilles via tilt-funktion, så du kan vippe skærmen frem og tilbage.

På den måde hjælper du dig selv til at opretholde en sund siddeposition, og du undgår nakke- og rygsmerter.

Anti-blue light

De seneste år er det efterhånden gået op for de fleste af os, at det blå lys, der kommer fra skærme, ikke er sundt for vores øjne. I denne test finder du kun skærme, som blokerer det blå lys, og på den måde skåner du dine øjne. Det er et vigtigt element i en gamer skærm, da vi ofte sidder foran den i mange, mange timer (i sær til LAN). Finder du en skærm, som ikke indeholder anti-blue light, da anbefales det, at du finder briller, som blokerer det blå lys.

Brands

MSI

Man kan ikke nævne gamer skærme uden at nævne MSI. MSI er en gigant i denne industri, og med god grund. De leverer gamer skærme i højeste kvalitet, og har vundet utallige awards for et stort udvalg af deres gamer skærme. De er et af de mest trusted brands i esport-verdenen, og ses altid i sammenhæng med de helt store turneringer. Deres desing er mageløst og adskiller dig fra de fleste andre brands, og netop designet sætter stor fokus på funktionalitet, brugervenlighed og personlig tilpasning.

I 2019 vandt de en award for “worlds fastest growing gaming montitor brand” (Verdens hurtigst voksende gamer skærm brand), og det konsoliderer dem som én af de klart førende og bedste brands når det gælder gaming skærme.

Acer

Acer er det første gaming-brand, der vandt en Red-Dot award, hvilket i sig selv er en kæmpe bedrift, og derudover sponsorerer de mange af de helt store turneringer. Acer har ekstremt høj fokus på deres design og ydeevne når det gælder gamer skærme, og de skuffer meget sjældent. De har skærme i mange forskellige prisklasser, så der er råd til en rigtig fin Acer gamer skærm uanset budget.

ASUS

ASUS har siden deres spæde start i 1989 været et af de førende brands indenfor computere og monitors. Også ASUS har vundet utallige awards for deres innovation, kvalitet og designs, og støtter esporten globalt. De har i samarbejde med andre førende PC-komponent-brands konsolideret sig som en gigant inden for esport, og bliver ved med at overraske når de lancerer nye produkter.

AOC

AOC blev grundlagt tilbage i 1967, og har siden da leveret skærme i meget høj kvalitet. De er innovative og kvalitetsbevidste, om de leverer gamer skærme eller kontor skærme. I 2019 slog de sig sammen med RedBull i form af et samarbejde for at løfte esporten til et nyt niveau. De støtter sammen lokale esportsbegivenheder, og går målrettet efter at styrke esporten globalt. AOC’s skærme ses på mange af de helt store scener, om det er CS:GO eller LoL er AOC på banen.

AOC har fokus på høj opdateringshastighed og lynhurtige hertz, hvorfor AOC gamer skærme altid er et meget sikkert valg, når du skal vælge din nye gamer skærm. Med deres TUF-serie har de

BenQ

BenQ er et af de førende brands indenfor gamer skærme på verdensplan. De startede i Taiwan i 2001, og er siden da vokset ekstremt hurtigt. BenQ sætter fokus på esporten med deres brand Zowie, som er lig med ekstremt god kvalitet, innovation og flydende gameplay. Deres produkter er enestående og ses på de helt store scener, om det er CS:GO scenen eller LoL scenen. De har vundet mange awards for bl.a. deres designs og innovation.

 

Klik her 

Ofte stillede spørgsmål om gamer skærme

🖥️ Hvordan vælger man den rigtige gamer skærm?

Du skal bl.a. være opmærksom på hvor mange hertz skærmen har, hvor høj opløsningen er, og skærmens responstid. Det er 3 meget vigtige punkter. Dertil er det vigtigt, at du finder dit behov inden du køber en ny skærm!

💰 Hvad koster en gamer skærm?

Der er flere prisklasser, men kvalitet og pris går hånd i hånd her. Vi har testet i forskellige prisklasser, og de koster mellem 1.000 og 4.200.

🥇 Hvilke gamer skærme er bedst?

De bedst bedømte gamer skærme er AOC G2460VQ6, AOC C24G1, Acer KG241QPbiip, MSI Optix G27C4, MSI Optix MAG271R, ASUS TUF Gaming VG279QM 280Hz og BenQ Zowie XL Series XL2546