Follow Us

Den bedste Tassimo kapselmaskine

Sådan udvælger vi produkter til vores artikler:
Vores forretningskoncept er at sammenligne og vurdere forskellige produkter baseret på vores viden om produkterne. Vi er en affiliate-side. Det betyder, at vi får en kommision, når vi promoverer et givent produkt, som en af vores partnerskaber sælger. Alt indhold på hjemmesiden er således sponsoreret indhold.

Vi tester ikke selv de nævnte produkter i artiklen, men samler derimod alle relevante informationer om produkterne fra vores partnervirksomheder og videregiver dem til dig. Selvom vi er en affiliate-side udvælger vores skribent-team nøje, hvilke produkter der fremgår af hjemmesiden. Her tages både moralske og etiske foranstaltninger, der sikrer at produkterne lever op til en række standarder.

Vores udvælgelse og vurdering af produkter beror generelt på følgende kriterier:
✔ Produktets egenskaber og specifikationer
✔ Kundeanmeldelser
✔ Produkttests fra ekspertkilder
✔ Research af markedet
✔ Viden om, hvad du som læser ønsker af viden om produkterne

Selvom vi er en affiliate-side og derved får en kommision for de produkter vi promoverer, prøver vi så vidt muligt at give dig et nuanceret indhold med fokus på fakta og brugbar viden.

Den bedste Tassimo kapselmaskine

Er du på udkig efter en kapselmaskine, der altid laver varme og lækre drikke? Så er en Tassimo kapselmaskine lige noget for dig. I dette indlæg vil vi guide dig til at finde den bedste Tassimo kapselmaskine til dig.

Alle Tassimos kapselmaskiner bliver produceret af Bosch, og på denne måde ligger der en kæmpe erfaring og innovation bag Tassimos maskiner. Når du køber en Tassimo kapselmaskine kan du altså være sikker på, at kvalitet og funktionalitet er i orden. Tassimos maskiner kan lave alt lige fra chokolade og urtete til sort kaffe, latte, cappuccino, macchiato og espresso. Der er derfor masser af muligheder, når du har lyst til en varm drik.

Hvorfor en kapselmaskine fremfor en kaffemaskine?

Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved både en kapsel- og kaffemaskine. Men den helt store fordel ved at vælge en kapselmaskine er selvfølgelig, at du både kan brygge kaffe, kakao, chai latte og te på en kapselmaskine. Hvorimod du på en kaffemaskine er begrænset af de egenskaber den har for at kunne brygge en god kop kaffe.

Derudover fylder en kapselmaskine ofte mindre end en kaffemaskine, hvilket giver mere bordplads. Det kan være en ret stor fordel, hvis du f.eks. skal bruge den i en mindre lejlighed eller på et kontor, hvor pladsen er trang.

Derudover er det da ret fedt at kunne byde sine gæster på forskellige former for varme drikke i stedet for kun almindelig sort kaffe eller te, synes du ikke?

Hvordan fungerer Tassimos kapselmaskiner?

Tassimos kapselmaskiner er meget enkle og nemme at finde ud af. Du laver din varme drik ved at sætte kapslen (kaldet T-disc) ind i maskinen. Ved hjælp af en teknologi, de kalder Intellibrew, kan maskinen scanne stregkoden på kapslen og ved derfor, hvordan den skal producere den drik du har valgt. På denne måde ved du lige, hvilken mængde vand der skal tilsættes og så sørger den også for at drikken har den perfekte temperatur.

Når du bruger en Tassimo kapselmaskine skal du altså hverken tilsætte mælk eller bønner – den klarer det hele for dig. Nogle gange skal der bruges to kapsler for at producere en drik – dette er så oftest, hvis det er en variant med mælk i. Derudover er det eneste du skal sørge for er, at der er vand i kapselmaskinen. Ellers skal du bare nyde din varme drik, når du har lavet den – very easy.

De bedste Tassimo-kapselmaskiner

Nedenfor har vi samlet nogle forskellige Tassimo-kapselmaskiner, så du kan vælge den bedste Tassimo kapsel-maskine, der passer til lige præcis dit behov og dine ønsker. De kan nemlig hver især noget forskelligt.

Tassimo Happy

Tassimo Happy T10 (1/3)

Fordele ved Tassimo Happy:
✔ Velegnet til mindre køkkener, hvor pladsen er trang
✔ Laver lynhurtigt din yndlingsdrik
✔ Vandbeholder er nem at komme til

i samarbejde med PriceRunner

Denne lækre kapselmaskine fra Tassimo er den ideelle kaffemaskine til dig, der har brug for en lille maskine til at lave varme drikke. Maskinen er meget nem at betjene og brygger altid den perfekte drik. Og så er prisen også noget alle kan være med på. Så hvis du har begrænset plads, men har brug for en maskine der kan lave lidt af hver, er Tassimo Happy et rigtig godt bud på den bedste kapselmaskine til dit behov.

Det tager ikke lang tid at lave din yndlingsdrik med denne maskine. Den skal ikke stå og varme op inde brug, og du kan også uden problemer lave flere kopper efter hinanden.

Vandbeholderen sidder i den venstre side af maskinen og er meget nem at komme til uden du behøver at flytte på maskinen. Maskinen doserer automatisk den vandmængde, der skal bruges til lige præcis den type varme drik, du laver. Hvis du ønsker en anden styrke, er det dog også muligt at indstille manuelt. Der medfølger desuden en drypbakke, som kan justeres efter koppens størrelse.

De aftagelige dele kan komme i opvaskemaskinen, hvilket betyder at der heller ikke er meget rengøring og oprydning, når du har lavet dig din lækre varme drik. Derudover fortæller maskinen selv, når den har behov for at blive afkalket.

Specifikationer:
🟢 Vandbeholderens størrelse: 0,7 liter
🟢 Farve: Rød eller sort
🟢 Størrelse: B:17,5 cm x D:30,5 cm x H: 26,5 cm
🟢 Vægt: 2,1 kg
🟢 Strømforbrug: 1400 W

Tassimo My way 2

Tassimo My Way 2 TAS650 (4/4)

Fordele:
✔ Mulighed for at personliggøre dine varme drikke
✔ Stor vandbeholder
✔ Vandfilter, der filtrer kalk fra

i samarbejde med PriceRunner

Tassimo My Way 2 er større end Tassimo Happy og er klart den vi vil anbefale, hvis du har pladsen i køkkenet, på kontoret eller hvor du vil bruge den. På denne model har du meget større mulighed for at personliggøre din varme drik.

Det er muligt at justere intensiteten og mængden af vand i din yndlingsdrik. Derudover kan du også justere temperaturen, hvis du har særlige ønsker til at den skal være ekstra varm eller du bedre kan lide, når den er lidt køligere. Det er også muligt at gemme indstillingerne til næste gang du skal drikke den samme varme drik – det kan du gøre med de 4 drikke du laver mest.

En anden ting, der er rigtig god ved Tassimo My Way 2 er, at der er en stor vandbeholder i kapselmaskinen. Det er en fordel at have en stor vandbeholder, hvis du påtænker at bruge den flere gange dagligt, sådan at du ikke skal fylde vand i beholderen flere gange dagligt. Du har desuden mulighed for at sætte et vandfilter i vandbeholderen, så du altid har rent vand, når du laver dine drikkevarer. Vandfilteret passer bedre på maskinen, fordi det sørger for at filtrere kalken fra. Det gør samtidig, at du ikke skal køre afkalkningsprogram på maskinen, som det var tilfældet med den anden kapselmaskine, Tassimo Happy.

Specifikationer:
🟢 Vandbeholderens størrelse: 1,3 liter
🟢 Farve: Hvid eller sort
🟢 Størrelse: B:23,0 cm x D:32,5 cm x H: 29,0 cm
🟢 Vægt: 3,6 kg
🟢 Strømforbrug: 1500 W

Tilbehør til din Tassimo kapsel-maskine

Udover din Tassimo-kapselmaskine bør du anskaffe dig en kapselholder. Det er i hvert fald en fordel at have en kapselholder, hvis du har flere kapsel-varianter. Ved at anvende en kapselholder har du et bedre overblik over, hvilke varianter du har.

Derudover er det vigtigt at anskaffe sig nogle afkalkningstabletter til maskinen, så du kan gøre maskine rent, når den beder om det. Bemærk at det ikke er nødvendigt til Tassimo My Way 2, hvis du vælger at benytte dig af vandfiltret.

Den bedste Tassimo kapselmaskine kræver de bedste kapsler

Tassimo har mange forskellige varianter af både kaffe, te og kakao. Samtidig kommer der løbende nye varianter til, hvilket giver dig mulighed for at afprøve nogle forskellige varme drikke. I denne artikel har vi valgt at præsentere dig for nogle af de varianter, som du bare må smage! Du kan selvfølgelig tilkøbe dem alle til din nye Tassimo-maskine, så du har lidt forskellige lækre drikke at vælge imellem og byde dine gæster på!

Kaffekapsler

Gevalia Original

Hvem synes ikke at en almindelig kop sort kaffe fra Gevalia er god? Det har du mulighed for at købe til din Tassimo-maskine, når du vælger den originale kvalitetskaffe fra Gevalia. Gevalia Original er fremstillet af mellemristede Arabica-bønner og har en syrlig eftersmag.

Om pakken:
🟢 Antal kapsler: 16
🟢 Antal kopper: 16
🟢 Kopstørrelse: Almindelig
🟢 Styrke: 6/10 (medium)

i samarbejde med PriceRunner

Gevalia Café au Lait

Man kan også købe en lækker Gevalia Cafe au Lait, der er baseret på mælkeskum og kvalitetssikre Arabica-bønner.

Om pakken:
🟢 Antal kapsler: 16
🟢 Antal kopper: 16
🟢 Kopstørrelse: Almindelig
🟢 Styrke: 5/10 (medium)

i samarbejde med PriceRunner

L’OR Espresso Classique

Hvis du har smagt en L’OR-kaffe før, så ved du at du med denne variant får en kompromisløs kvalitetskaffe, hvor der er tænkt på smagen og sanserne. Den er kraftig i smagen, men samtidig sød.

Om pakken:
🟢 Antal kapsler: 16
🟢 Antal kopper: 16
🟢 Kopstørrelse: Espresso
🟢 Styrke: 8/10 (stærk)

Baileys Latte Macchiato

Latte Macchiato er en kaffe lavet på espresso med et lækkert lag af mælkeskum, som giver en lækker og dejlig smag. I Latte Macchiatoen er der tilføjet Baileys, hvilket lige giver den lidt ekstra.

Om pakken:
🟢 Antal kapsler: 16
🟢 Antal kopper: 8
🟢 Kopstørrelse: Stor kop
🟢 Styrke: 5/10 (medium)

i samarbejde med PriceRunner

Iced Caramel Latte

Elsker du også en kold latte på en varm sommerdag? Så er det også muligt med hjælp fra din Tassimo-maskine. Med en Iced Caramel Latte får du følelsen af en rigtig café-kaffe, som du kan nyde i din have. Alt hvad du skal bruge er nogle isterninger.

For at få en Iced Caramel Latte skal du:
1. Fylde et glas med isterninger
2. Så indsætter du milk-kapslen i maskinen.
3. Efterfølgende indsætter du kaffe-kapslen i maskinen.
4. Så hælder du det op i glasset med isterninger
5. Nyd din Iced Caramel Latte!

Om pakken:
🟢 Antal kapsler: 16
🟢 Antal kopper: 8
🟢 Kopstørrelse: Stor kop
🟢 Styrke: 5/10 (medium)

Kakaokapsler

Milka kakaodrik

Du kender helt sikkert den gode smag fra Milka-chokoladen? Nu kan du få den som varm kakao. Milka kakaodrik er en lækker mælkechokolade, der giver en cremet kakaosmag, som er lige til at nyde.

Om pakken:
🟢 Antal kapsler: 8
🟢 Antal kopper: 8
🟢 Kopstørrelse: Almindelig kop
🟢 Styrke: 5/10 (medium)

i samarbejde med PriceRunner

Tekapsler

Tea Time Green Tea and Mint

Vil du nyde en forfriskende og lækker te lavet af din Tassimo-maskine? Så er Green Tea and Mint lige det du er på udkig efter. Du kan eventuelt tilføje en lille smule honning til din grønne te.

Om pakken:
🟢 Antal kapsler: 16
🟢 Antal kopper: 16
🟢 Kopstørrelse: Almindelig kop
🟢 Styrke: 5/10 (medium)

i samarbejde med PriceRunner

Vi har valgt at udvælge nogle varianter, men der findes selvfølgelig mange flere kapsler.

Vi håber du kunne bruge denne guide og finder den bedste Tassimo kapselmaskine til dit behov. Hvis du vil læse vores andre guides til husholdningsprodukter, kan du læse mere her.

5/5 - (2 votes)