Follow Us

Den bedste Senseo kapselmaskine

Leder du efter en ny kaffemaskine? Så kan en Senseo kapselmaskine lige være noget for dig. Der findes forskellige mærker indenfor kapselmaskiner, og hvilket mærke man er mest tilhænger af, afhænger i høj grad af smag og behag. De forskellige mærker har hvert sit at byde på – og det har Senseos kapselmaskiner i den grad også. Senseo har haft til formål at lave velsmagende kaffe siden 2001 og det er det der er grundstenen i deres forretning. I denne guide vil vi give vores bud på den bedste Senseo kapselmaskine til dig.

Sådan udvælger vi produkter til vores artikler:
Vores forretningskoncept er at sammenligne og vurdere forskellige produkter baseret på vores viden om produkterne. Vi er en affiliate-side. Det betyder, at vi får en kommision, når vi promoverer et givent produkt, som en af vores partnere sælger. Alt indhold på hjemmesiden er således sponsoreret indhold.

Vi tester ikke selv de nævnte produkter i artiklen, men samler derimod alle relevante informationer om produkterne fra vores partnervirksomheder og videregiver dem til dig. Selvom vi er en affiliate-side udvælger vores skribent-team nøje, hvilke produkter der fremgår af hjemmesiden. Her tages både moralske og etiske foranstaltninger, der sikrer at produkterne lever op til en række standarder.

Vores udvælgelse og vurdering af produkter beror generelt på følgende kriterier:
✔ Produktets egenskaber og specifikationer
✔ Kundeanmeldelser
✔ Produkttests fra ekspertkilder
✔ Research af markedet
✔ Viden om, hvad du som læser ønsker af viden om produkterne

Selvom vi er en affiliate-side og derved får en kommision for de produkter vi promoverer, prøver vi så vidt muligt at give dig et nuanceret indhold med fokus på fakta og brugbar viden.

Hvorfor vælge en Senseo kapselmaskine?

Først og fremmest skal du vælge en Senseo, hvis du gerne vil have en kaffemaskine, der er nem at bruge og som laver hurtig kaffe. Selvom vi kalder det en kapselmaskine, er det reelt slet ikke kaffekapsler, men kaffepuder den bruger (men det er i og for sig underordnet). Senseo har deres eget kaffemærke til deres kapselmaskiner, men du kan også nyde en lækker kop kaffe fra Gevalia, LavAzza, Café Rene og Friele mm. Du har derfor mange muligheder for at få en kop kaffe, som passer til din smag

Senseo er desuden også en virksomhed, der har fokus på miljø og klima, og derfor afspejler deres bæredygtighedsagenda også deres produkter. Det ses blandet andet ved at 100% af Senseos sorte kaffe fra Rainforest Alliance-certificerede steder. Det betyder, at der tages hensyn til miljøet, og at kaffen dyrkes og høstes med tanke på bæredygtige initativer. Samtidig har de også udviklet kaffemaskiner der er produceret med øje for bæredygtighed. Dette vil vi forklare mere om senere i denne guide.

Den bedste Senseo kapselmaskine

Nu vil vi gennemgå hvert enkel Senseo kapselmaskine og hvad de hver især har af funktioner og specifikationer.

Vores bedste anbefaling: Senseo Select

Fordele ved Senseo Select:
✔ Nyt design
✔ Mulighed for brygning af to kopper på samme tid
✔ Senseo crema-system
✔ Vælg mellem tre forskellige intensiteter i din kaffe
✔  Vælg mellem 4 forskellige farver

i samarbejde med PriceRunner

Nyt design = ny maskine
Senseo Select er en nydesignet maskine, der er baseret på Senseos lange erfaring indenfor branchen. Kapselmaskinen fremstår i et elegant og enkelt design og kan fås i 4 forskellige farver. Den passer ind i ethvert hjem og kan sagtens stå fremme på køkkenbordet. Men denne kapselmaskine kan du endda vælge at brygge kaffe i tre forskellige intensiteter – alt efter hvor stærk du kan lide din kaffe.

Fede detaljer
Kapselmaskinen kommer med det patenterede Senseo Crema-system, som sikrer den perfekte crema til din kaffe gang på gang. Derudover har maskinen en hukommelsesfunktion, så du nemt og hurtigt kan lave din kaffe, som du foretrækker den. Endnu en rigtig smart funktion – som ikke mange kapselmaskiner har – er, at den kan lave to kopper kaffe på samme tid. Det tager kapselmaskinen mindre end et minut at brygge din kaffe – og så er der bare tilbage at nyde den.

Vandtanken er på 0,9 liter, hvilket er en fornuftig størrelse til dagligdagsbrug. Når vandbeholderen er fuld, kan den brygge 6 kopper kaffe inden den skal genopfyldes. Man kan få kapselmaskiner med større vandtank, men ofte er en vandtank på knap 1 liter helt tilstrækkeligt.

Med tanke på miljøet
Senseo Select har også omtanke for miljøet. Kapselmaskinen er nemlig fremstillet med lavt energiforbrug, færre komponenter og flere genbrugsmaterialer end mange af de andre modeller.

Specifikationer:
🟢 Farve: 4 forskellige
🟢 Vægt: 2115 gram
🟢 Mål: B:15,5 cm x D:31 cm x H:31 cm
🟢 Vandtank: 0.9 liter
🟢 Strømforbrug: 1500 watt
🟢 Bar (tryk): 1

Senseo Original

Fordele ved Senseo Original:
✔ Maskinen fremstår i det klassiske Senseo-design
✔ Mulighed for brygning af to kopper på samme tid
✔ Senseo crema-system

i samarbejde med PriceRunner

Den originale maskine
Denne Senseo kapselmaskine har alle Senseos originale detaljer – deraf navnet ‘Senseo Original’. Med Senseo Original kan du vælge at lave en almindelig eller stor kop kaffe, men du kan også brygge to kopper samtidig – ligesom Senseo Select kan.

Denne kapselmaskine fra Senseo har en vandtank på 0.8 liter. Alt afhængig af hvor meget kaffe du drikker, har vandbeholderen en størrelse der er stor nok til dagligdagsbrug. Samtidig fylder maskinen ikke det store, og den passer derfor også ind i et køkken eller på et kontor, hvor pladsen er trang.

Kaffeboost og crema-system
Senseo Original kommer med sin kaffeboost-teknologi, der sikrer en lækker, intens og fyldig kaffesmag – præcis som den skal være. Kaffen brygges ved hjælp af 45 aromadyser, der sikrer at vandet fordeles optimalt, når det kommer i kontakt med Senseo-kaffepuden. Denne kapselmaskine fra Senseo kommer desuden også med deres Senseo Crema-system, der giver kaffen den rette cremede smag.

Autosluk-system
Senseo Original har et autosluk-system, så maskinen slukker efter inaktivitet i 30 minutter. På denne måde mindskes elforbruget og miljøet skånes, selvom du glemmer at slukke maskinen.

Specifikationer:
🟢 Farve: Hvid eller sort
🟢 Vægt: 1700 gram
🟢 Mål: B:21,3 cm x D:31,5 cm x H:33,0 cm
🟢 Vandtank: 0,8 liter
🟢 Strømforbrug: 1450 watt
🟢 Bar (tryk): 1

Senseo Original ECO

Den bedste Senseo kapselmaskine

Fordele ved Senseo Original ECO:
✔ Fokus på bæredygtighed
✔ Produceret med genbrugsplast
✔ Fremstår med det klassiske Senseo-design
✔ Fås i lækre farver

i samarbejde med PriceRunner

I store træk lig med Senseo Original
Senseo Original ECO minder i store træk om Senseo Original. Designet af maskinerne er lig hinanden, men farveudvalget er forskelligt. Senseo Original ECO kommer i to forskellige farver: cashmere grå og nougat. Senseo Original ECO kommer med kaffeboost-teknologi og Senseo Crema-system, der sikrer dig den bedste kaffe hver gang.

Bæredygtighed i fokus
Denne kapselmaskines store force er helt klar, at den er designet og produceret med omtanke for miljø og bæredygtighed. En del af Senseo Original ECO er fremstillet i genbrugsplast. Derudover bruger den 25% mindre energi og udleder derfor mindre CO2.

Vantanken er mindre end de andre af Senseos kapselmaskiner, hvilket man lige skal være opmærksom på. Ofte er der dog ingen problemer i få det til at fungere med en vandtank på den størrelse.

Denne kapselmaskine skal man helt klart vælge, hvis man vægter det højt, at produkter i dag er produceret i genbrugsplast og med størst muligt fokus på genanvendelige materialer. Denne kaffemaskine er derfor den bedste Senseo kapselmaskine til dig, der ønsker produkter med tanke på miljø og bæredygtighed.

Specifikationer:
🟢 Farve: Nougat eller cashmere grå
🟢 Vægt: 1.750 gram
🟢 Mål: B:15,0 cm x D:40,0 cm x H:27,0 cm
🟢 Vandtank: 0.7 liter
🟢 Strømforbrug: 1450 watt
🟢 Bar (tryk): 1

Senseo Switch Base+

Den bedste Senseo kapselmaskine

Fordele ved Senseo Switch Base+:
✔ Kaffebrygning er både mulig ved hjælp af filter eller kaffepuder
✔ 1 liters vandtank
✔ Funktionelt design

i samarbejde med PriceRunner

En 3-i-1 kaffemaskine
Senseo Switch Base+ fremstår i et robust og lækkert design, der adskiller sig fra de andre Senseo-modeller. Kaffemaskinen er en 3-i-1-maskine, fordi den kan skifte mellem forskellige bryggemetoder. Den kan både brygge kaffe ved hjælpe af kaffefilter og kaffepuder. Det er en kæmpe fordel, hvis du har gæster, der alle skal have en kop kaffe. Her kan Senseo Switch Base+ hurtigt og nemt brygge en hel kande kaffe – nok til 7 personer – ved hjælp af filter-egenskaben. Derfor medfølger der også en termokande i rustfrit stål, som holder varmen i op til 2 timer.

Hvis du derimod kun skal brygge en kop kaffe, kan du nemt lave en kop ved hjælp af Senseos kaffepude. Ved brug af Senseos kaffepude kommer kaffen med et cremalag på toppen. Samtidig kan du indstille intensiteten på din kaffe, så du kan få kaffen lige som du ønsker.

En maskine med høj funktionalitet
Senseo Switch Base+ har TripleBrew-teknologi, hvilket søger for en ensartet kaffe hver gang. Teknologien sikrer, at kaffen brygges med rette tryk, temperatur og vandmængde, så du opnår den perfekte kop kaffe. Maskinens vandtank har en kapacitet på 1 liter. Senseo Switch Base+ er derfor den af Senseos maskiner, der har den største vandtank.

Hvis du drikker meget kaffe eller ofte har gæster på besøg, er denne kaffemaskine klart noget for dig. Det er den bedste Senseo kapselmaskine til dig, der ikke kan få nok kaffe.

Specifikationer:
🟢 Farve: Sort, hvid og rød
🟢 Vægt: 1750 gram
🟢 Mål: B:15,0 cm x D:40,0 cm x H:27,0 cm
🟢 Vandtank: 1 liter
🟢 Strømforbrug: 1450 watt
🟢 Bar (tryk): 1

Den bedste Senseo kapselmaskine til dit behov: Hvilken Senseo kapselmaskine skal du vælge?

Vi har nu præsenteret en række forskellige kapselmaskiner fra Senseo – og hver især kan de noget helt unikt. Det er derfor nu op til dig at vælge, hvilken maskine der er den bedste Senseo kapselmaskine for dig. Men inden du beslutter dig, vil vi lige gøre opmærksom på nogle ting, du skal overveje:

Dit behov
Hvad er reelt dit behov? Nogle gange når man læser om produkter på internettet, kan man have en tendens til at ville have det dyreste produkt, fordi det kan det hele. Men nogle gange er det vigtigt at overveje, hvad man faktisk har brug for. Senseo Switch Base+ har mulighed for at lave en hel kande af gange ved hjælp af filter-funktionen. Men hvis du aldrig har brug for at lave mere end én kop ad gangen, har du ikke brug for denne funktion. Ligeledes kan nogle af maskinerne brygge to kopper kaffe på samme tid, og her er det også vigtigt at overveje, om det reelt er et behov, du har.

Vandtank
Samtidig er der også forskel på, hvor stor vandtanken er på de forskellige maskiner. Senseo Switch Base+ har den største vandtank og Senseo Original ECO har den mindste. Men hvis du drikker 1-2 kopper kaffe om dagen er det måske fint tilstrækkeligt med en vandtank på 0.7 liter, som Senseo Original ECO har.

Pris
Der er naturligvis også forskel på prisen. Dog ligger alle maskinerne i en overskuelig prisklasse, og du har derfor også rig mulighed for at prøve af, om en Senseo kapselmaskine er noget for dig uden du skal ud med den helt store pengepung.

Hvis du ønsker at finde information om andre kapsel-/kaffemaskiner, kan du læse mere her.

Bedøm denne artikel