Follow Us

Den bedste røremaskine – Produktanmeldelse af 10 røremaskiner

Kenwood røremaskine

Skal du ud at investere i en ny røremaskine, men er i tvivl om, hvilken en du bør vælge? Så er du landet det rigtige sted! Vi har samlet en lang række røremaskiner og giver vores bud på den bedste røremaskine.

Der findes rigtig mange forskellige røremaskiner og det kan derfor være svært at finde hoved og hale i markedet. Vi har derfor samlet en række af de bedste røremaskiner, så du slipper for at undersøge markedet selv.

Den bedste røremaskine skal dække dit behov

Når du skal finde den bedste røremaskine til dig, er det vigtigt at være opmærksom på dit behov. Hvad skal røremaskinen bruges til og hvor ofte påtænker du at bruge den? Der findes røremaskiner i mange prisklasser og selvom det kan friste at købe den store model med alt ekstraudstyret, er det vigtigt at have for øje om det overhovedet er nødvendigt.

Sådan udvælger vi produkter til vores artikler:

Vores forretningskoncept er at sammenligne og vurdere forskellige produkter baseret på vores viden om produkterne. Vi er en affiliate-side. Det betyder, at vi får en kommision, når vi promoverer et givent produkt, som en af vores partnere sælger. Alt indhold på hjemmesiden er således sponsoreret indhold.

Vi tester ikke selv de nævnte produkter i artiklen, men samler derimod alle relevante informationer om produkterne fra vores partnervirksomheder og videregiver dem til dig. Selvom vi er en affiliate-side udvælger vores skribent-team nøje, hvilke produkter der fremgår af hjemmesiden. Her tages både moralske og etiske foranstaltninger, der sikrer at produkterne lever op til en række standarder.

Vores udvælgelse og vurdering af produkter beror generelt på følgende kriterier:
✔ Produktets egenskaber og specifikationer
✔ Kundeanmeldelser
✔ Produkttests fra ekspertkilder
✔ Research af markedet
✔ Viden om, hvad du som læser ønsker af viden om produkterne

Selvom vi er en affiliate-side og derved får en kommision for de produkter vi promoverer, prøver vi så vidt muligt at give dig et nuanceret indhold med fokus på fakta og brugbar viden.

Den bedste røremaskine

Vores anbefaling til den bedste røremaskine: Kenwood Chef XL KVL4100S

⭐⭐⭐ Kåret som ‘Bedst i test’ af Forbrugerrådet Tænk ⭐⭐⭐

Kenwood Chef XL KVL4100S TÆNK TESTVINDER

Fordele ved Kenwood Chef XL KVL4100S:
✔ Kåret som ‘Bedst i test’ af Forbrugerrådet Tænk
✔ Skål i XL-størrelse
✔ Brugervenlig
✔ Den gode kvalitet fra Kenwood
✔ Støvsvag
✔ Mulighed for tilkøb af mere end 20 tilbehørsdele

i samarbejde med PriceRunner

Denne køkkenmaskine gør madlavningen til en leg! Om du er til de simple opskrifter eller fin madlavningskunst, så kan Kenwood Chef XL KVL4100S klare opgaven. Røremaskinen er heller ikke gået ubemærket hen, for i 2018 blev den kåret som ‘Bedst i test’ af Forbrugerrådet Tænk.

Lav lækker mad med Kenwoods røremaskine
Med den elektroniske hastighedskontrol er det nemt at skifte hastighed på maskinen ved hjælp af mens maskinen er i gang. Til maskinen medfølger desuden en skål i rustfri stål samt i en god stor størrelse, så du kan lave mad til hele familien. Derudover medfølger dejkrog, piskeris og K-spade i aluminium. K-spaden bruges til dej og mad, der skal røres og ikke æltes – f.eks. kagedej og fars. Dejkrogen bruges til at ælte luftige boller eller rugbrød, og piskeriset bruges til at lave en lækker flødeskum.

Forbrugerrådet Tænk har testet Kenwood Chef XL KVL4100S:
Forbrugerrådet Tænk har testet 12 køkkenmaskiner for deres evne til blandt andet at piske, røre og ælte samt holdbarheden og støjen.

Kenwood Chef XL KVL4100S vinder testen med en score på 74% (den laveste score i testen var 54%). Kenwood Chef XL KVL4100S vinder på at brugervenlighed, holdbarhed og kvalitet er i top! Samtidig er den støvsvag og har et lavt energiforbrug. kilde: Forbrugerrådet Tænk

Til Kenwoods røremaskiner er det muligt at købe mere end 20 tilbehørsdele, som blandt andet indbefatter blender, kødhakker, slow juicer og pastamaskine. Du har derfor rig mulighed for at udforske en masse nye madeventyr med en Kenwood Chef XL KVL4100S.

Konklusionen er klar: Vi kan med god ro i maven give vores bedste anbefaling til Kenwood Chef XL KVL4100S. Den vil helt sikkert være et godt bud på den bedste røremaskine til dig.

Specifikationer:
🟢 Farve: Sølv
🟢 Skålstørrelse: 6,7 liter
🟢 Kapacitet: maks. 1,5 kg mel
🟢 Effekt: 1200 Watt
🟢 Mål: H:35 cm x B:43 cm x D:27 cm
🟢 Maskinens vægt: 7,8 kg
🟢 Støjniveau: maks. 69,8 dB(A)
🟢 Tilbehør: XL skål i rustfrit stål, dejkrog, piskeris og K-spade

Det budgetvenlige valg – Bosch MUM54A00

⭐⭐⭐ Kåret som ‘Bedst i test’ af Forbrugerrådet Tænk ⭐⭐⭐

Det budgetvenlige valg til den bedste røremaskine

Fordele ved Bosch MUM54A00:
✔ Prisvenlig
✔  Kåret som ‘Bedst i test’ af Forbrugerrådet Tænk
✔  Alt tilbehør kan komme i opvaskemaskinen
✔  Let at flytte rundt, da maskinen kun vejer 5,2 kg

i samarbejde med PriceRunner

Bosch MUM54A00 er den rigtige røremaskine for dig der går efter det budgetvenlige valg. Det er en rigtig fornuftig og funktionel maskine til pengene, der giver dig mulighed for at udfolde dine evner i et køkken. Bosch MUM54A00 er desuden kåret som ‘Bedst i test’ af Forbrugerrådet Tænk.

Bosch MUM54A00 kan køre i 7 forskellige hastigheder, så du hele tiden kan tilpasse farten til det, du skal tilberede. Den kommer desuden med EasyArmLift, der betyder at blanderarmen kan løftes ved hjælp af et enkelt tryk på en knap.

Forbrugerrådet Tænk har testet Bosch MUM54A00:
Forbrugerrådet Tænk har testet 12 køkkenmaskiner for deres evne til blandt andet at piske, røre og ælte samt holdbarheden og støjen.

Bosch MUM54A00 deler førstepladsen i testen med Kenwood Chef XL KVL4100S, da de begge har en score på 74% (den laveste score i testen havde en score på 54%). Bosch MUM54A00 vinder på brugervenlighed, stabilitet, støjniveau og energiforbrug. Den opnår dog ikke høje karakter, når det kommer til holdbarheden af maskinen. kilde: Forbrugerrådet Tænk

Lækre detaljer
Maskinen kommer med et rum til opbevaring af den ledning man ikke bruger, så man slipper for at have en løs ledning liggende på køkkenbordet. Der medfølger desuden en taske til tilbehøret, som med fordel kan lægges i skålen, når den ikke er i brug – så ved man altid hvor tilbehørsdelene er.

Den bedste røremaskine for dig, der går efter det prisvenlige valg, kunne altså meget vel være denne Bosch MUM54A00.

Specifikationer:
🟢 Farve: Sølv
🟢 Skålstørrelse: 3,9 liter
🟢 Kapacitet: maks. 0,8 kg mel
🟢 Effekt: 900 Watt
🟢 Mål: H:28 cm x B:32 cm x D:32 cm
🟢 Maskinens vægt: 5,2 kg
🟢 Støjniveau: maks. 70,1 dB(A)
🟢 Tilbehør: Låg, røreskål i stål, æltekrog i metal, piskeris, røreris og tilbehørsaksel i mørkegrå

Kenwood Cooking Chef XL KCL95.424SI

⭐⭐⭐ Luksusvalget: den innovative røremaskine ⭐⭐⭐

Det luksuriøse bud på den bedste røremaskine

Fordele ved Kenwood Cooking Chef XL KCL95.424SI:
Yderst innovativ røremaskine
Induktionskogning
Indbygget vægt i røremaskinen
13 hastighedsindstillinger
Medfølgende blender og foodprocesser
✔ Skål i XL-størrelse
✔ Brugervenlig
✔ Den gode kvalitet fra Kenwood
✔ Mulighed for tilkøb af mere end 20 tilbehørsdele
Skærm på 4,3”

Til dig der vil have den bedste røremaskine i luksusklassen: Alt-i-en røremaskine
Kenwood Cooking Chef XL KCL95.424SI er til dig, der ønsker hele pakken og ikke vil gå ned på udstyr. Røremaskinens innovative induktionskogningsprogram giver dig mulighed for at kontrollere temperaturer mellem 20 og 180 grader. På den måde kan maskinen både smelte lækker chokolade eller lave de perfekte pommes frites. Maskinen styres gennem den smarte touchskærm på 4,3”. Røremaskinen har 13 hastighedsindstillinger, så du har rig mulighed for at tilpasse maskinen til dit behov. Den kan desuden veje ingredienserne nede i skålen, så du slipper for at veje dem i en anden skål inden tilberedning. Det er derfor en alt-i-en røremaskine.

Bliv den nye mesterkok i familien
Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan lave i røremaskinen. Har du lyst til Bolognese, minestrone, bøf stroganoff eller popcorn? Det hele er muligt på Cooking Chef XL KCL95.424SI. Gennem Kenwood Worlds app er det desuden muligt at finde en masse lækre opskrifter du bare MÅ prøve på din Kenwood-køkkenmaskine.

Tilbehør
Med til maskinen følger en masse lækkert udstyr, herunder K-spade, piskeris, dejkrog, gummipiskeris, mixerkrog, dampkurv, glasblender (1,6 l), foodprocessor, spartel og skål. Derudover har du mulighed for at tilkøbe en del ekstra tilbehør, såsom kødhakker, pastamaskine og ismaskine.

Specifikationer:
🟢 Farve: sølv
🟢 Skålstørrelse: 6,7 liter
🟢 Effekt: 1500 Watt
🟢 Mål: H:66,5 cm x B:36,5 cm x D:51 cm
🟢 Maskinens vægt: 10,4 kg (uden skål)
🟢 Tilbehør: K-spade, piskeris, dejkrog, gummipiskeris, mixerkrog, dampkurv, glasblender (1,6 l), foodprocessor, spartel og skål

KitchenAid Classic 5K45SSEWH

Den bedste røremaskine kan være en KitchenAid

Fordele ved KitchenAid Classic 5K45SSEWH:
Lækkert design
10 hastighedsindstillinger

i samarbejde med PriceRunner

KitchenAid har lavet røremaskiner siden 1919 og har derfor mere end 90 års erfaring. Deres innovation og holdbare design er ikke til at tage fejl af. KitchenAid Classic 5K45SSEWH er en solid multifunktionel røremaskine, der kan klare de fleste opgaver. Røremaskinen har 10 hastighedsindstillinger og du kan derfor rig mulighed for at tilberede tunge mængder i skålen.

En kompakt maskine – nok til familiens behov
KitchenAid Classic 5K45SSEWH har en mindre skål end andre røremaskiner fra KitchenAid, men skålstørrelsen vil normalvis være tilstrækkelig til en almindelig families behov. Den mindre skål betyder, at den fylder mindre og derved har behov for mindre watt. Du skal derfor ikke lade dig skræmme af, at den kun har 275 watt, da watt-effekten er tilpasset maskinen.

Specifikationer:
🟢 Farve: hvid og sort
🟢 Skålstørrelse: 4,3 liter
🟢 Kapacitet: maks. 1 kg mel
🟢 Effekt: 275 Watt
🟢 Mål: H:36,5 cm x B:36 cm x D:22,5 cm
🟢 Maskinens vægt: 10 kg
🟢 Støjniveau: maks. 77,3 dB(A)
🟢 Tilbehør: skål, ballonpisker, fladpisker og dejkrog

Kenwood Chef KVC3170S

Kenwood - et klassisk bud på den bedste røremaskine

Fordele ved Kenwood Chef KVC3170S:
Medfølger blender og kødhakker
Gode tilberedningsegenskaber
✔ Den gode kvalitet fra Kenwood
✔ Mulighed for tilkøb af mere end 20 tilbehørsdele

i samarbejde med PriceRunner

Kenwood Chef KVC3170S kan gøre madlavningen til en leg. Den har gode tilberedningsegenskaber og er bygget i gode kvalitetsbevidste materialer. Det er en meget pålidelig maskine, der kan klare alle opgaver – selv de tunge mængder. Maskinen har 7 hastighedsindstillinger, så du let kan tilpasse maskinen til dit behov. 

Lækkert tilbehør til Kenwoods køkkenmaskine
Til denne maskine medfølger en skål i rustfrit stål, dejkrog, piskeris og K-spade. Foruden disse lækre tilbehørsdele medfølger også en blender og en kødhakker. Især blenderen kan være yderst brugbar, da du så ikke har behov for en separat blender i køkkenet. Generelt kan man tilkøbe meget ekstra tilbehør til Kenwoods røremaskiner, herunder blandt andet en pastamaskine, slow juicer og ismaskine.

En maskine med permanent plads i køkkenet
Det er en tung maskine, og det kan derfor godt være svært at flytte den frem og tilbage. Vi anbefaler derfor, at man finder en permanent plads til denne maskinen. I de fleste tilfælde giver det dog også bedst mening at have sin køkkenmaskine et permanent sted i køkkenet, da den kan bruges til det meste madlavningtilberedning.

Specifikationer:
🟢 Farve: sølv
🟢 Skålstørrelse: 4,6 liter
🟢 Effekt: 1000 Watt
🟢 Mål: H:30 cm x B:40 cm x D:27 cm
🟢 Maskinens vægt: 7,2 kg
🟢 Støjniveau: maks. 83 dB(A)
🟢 Tilbehør: skål i rustfrit stål, dejkrog, piskeris og K-spade, blender og kødhakker

SMEG SMF02SVEU

Køkkemaskine

Fordele ved SMEG SMF02SVEU:
Stilfuldt retrodesign
✔ God kvalitet
✔ 10 hastighedsindstillinger
✔  Medfølgende plastlåg

i samarbejde med PriceRunner

SMEG = god kvalitet
SMEG producerer generelt produkter i en lækker kvalitet – og denne røremaskine er ingen undtagelse. Den kan klare de fleste madlavningsopgaver og har 10 hastighedsindstillinger, så du har rig mulighed for at justerer maskinen efter dit behov. Det er både muligt at ælte, blande, røre og mose ingredienser sammen med SMEG SMF02SVEU.

Stilfuldt design
Røremaskinen er produceret i et stilfuldt 50’er design med et retrolook, der pynter ethvert hjem. Der er tænkt over alle detaljer ved denne køkkenmaskine. Skålen har en størrelse på 4,8 liter, hvilket er rigeligt til dagligdagsbehov. Derudover har skålen et smart håndtag, der gør den nem at håndtere.

Maskinen er ret tung, men det har ikke den store betydning, hvis den har en permanent plads i køkkenet. Maskinen kan nemt pryde køkkenet og ser derfor også smart ud at have stående fremme hele tiden. Med til maskinen medfølger et piskeris i rustfrit stål, fladt piskeris i non-stick aluminium, dejkrog i non-stik aluminium, skål samt plastlåg til skål.

Specifikationer:
🟢 Farve: fås i mange farver
🟢 Skålstørrelse: 4,8 liter
🟢 Effekt: 800 Watt
🟢 Mål: H:37,8 cm x B:40,2 cm x D:22,1 cm
🟢 Maskinens vægt: 9,18 kg
🟢 Tilbehør: piskeris i rustfrit stål, fladt piskeris i non-stick aluminium, dejkrog i non-stik aluminium, skål samt plastlåg til skål

Electrolux Assistent EKM5570

røremaskine

Fordele ved Electrolux Assistent EKM5570:
To skåle i forskellige størrelser medfølger
LED-lys, der oplyser skålens indhold
SoftEdgeBeater: en spade med silikone, der forhindrer ingredienser på kanten af skålen
PerfectRiseLid: et låg, der sørger for den rette fugtighed ved hævning af dej

i samarbejde med PriceRunner

Denne lækre Elektrolux Assistent EKM5570 er lavet i metal og er en effektiv maskine, der kan være med på alle former for madlavning – uanset om det er frikadellefars, boller, rugbrød eller kagecreme.

Praktiske detaljer er altafgørende
Røremaskinen er udformet med en masse praktiske detaljer og har blandt andet LED-lys, der oplyser indeholdet i skålen. Derudover medfølger der to rustfrie skåle på henholdsvis 2,9 0g 4,8 liter, så du nemt kan tilpasse skålens størrelse efter indholdet. Skålene kommer desuden med praktiske håndtag, så det er nemt at håndtere skålene.

Maskinen har 10 hastighedsindstillinger, så du hele tiden har mulighed for at tilpasse maskinen til din madlavning. Derudover har den en puls-funktion og en turbo-funktion. Puls-funktionen bruges når du skal bruge korte stød med effekt for at få den rette tekstur. Turbo-funktionen derimod vil øge effekten øjeblikkeligt og fungerer ved at holde en knap inde.

Unikke detaljer
Elektrolux Assistent EKM5570 kommer desuden med en SoftEdgeBeater, der er en spade med silikonespartel, så intet mad bliver efterladt op ad kanterne i skålen. Til røremaskinen får du også et PerfectRiseLid, der er et låg som du kan sætte på skålen, som sikrer den rette luftfugtighed ved hævning af dej.

Specifikationer:
🟢 Farve: Sand
🟢 Skålstørrelse: 4,8 og 2,9 liter
🟢 Effekt: 1200 Watt
🟢 Mål: H:41,8 cm x B:27,4 cm x D:42,6 cm
🟢 Maskinens vægt: 9 kg
🟢 Tilbehør: to skåle, stænkskjold, en dejkrog, et piskeris, et ballonpiskeris, SoftEdgeBeater og PerfectRiseLid

KitchenAid Artisan 5KSM175PSECA

image

Fordele ved KitchenAid Artisan 5KSM175PSECA:
Kraftfuld maskine
Brugervenlig
Retro-design
To skåle medfølger (3,0 og 4,8 liter)

i samarbejde med PriceRunner

En røremaskine med smag for detaljen
En kraftfuld røremaskine, der kan hjælpe med enhver opgave i køkkenet. Maskinen bærer præg af en god kvalitet og et innovativ design, som KitchenAid har arbejdet på siden 1919. KitchenAid Artisan 5KSM175PSECA er lavet med fokus på et godt materialevalg og fremstår derfor i solidt metal. Den solide metal gør, at maskinen er yderst holdbar i længden.

KitchenAid Artisan 5KSM175PSECA har ti hastighedsindstillinger og du kan derfor snildt bruge maskinen uanset om du skal lave friskbagte boller, lagkagecreme, flødeskum eller fiskefars. Den kan klare alle opgaver. Røremaskinens store skål er lavet i rustfrit stål og kan rumme 4,8 liter. Den kan derfor sagtens opfylde det behov du har for brug af en køkkenmaskine i hverdagen.

Lav effekt må ikke skræmme
KitchenAids køkkenmaskiner er lavet med en effekt på 300 watt, hvilket umiddelbart ikke lyder af meget sammenlignet med de andre røremaskiner. Det skal man dog ikke lade sig slå ud af. Motoren i røremaskinen består af tandhjul i stedet for kilerem, hvilket betyder at den er mere støjsvag og effektiv. Maskinens effekt lever altså fuldt ud op til ens behov.

Specifikationer:
🟢 Farve: rød
🟢 Skålstørrelse: 3,0 og 4,8 liter
🟢 Kapacitet: maks. ?? kg mel
🟢 Effekt: 300 Watt
🟢 Mål: H:35 cm x B:23 cm x D:40 cm
🟢 Maskinens vægt: 10,6 kg
🟢 Støjniveau: maks. 76,9 dB(A)
🟢 Tilbehør: to skåle, en stænkskærm, et ballonpiskeris, et fladt piskeris, en fleksibel pisker og en dejkrog

Blomsterbergs køkkenmaskine 234748

Blomsterbergs Kitchenmachine

Fordele ved Blomsterbergs køkkemaskine 234748:
Lydsvag motor
Design fra Mette Blomsterberg
Stilfuld røremaskine
Hastighedsindikator og timer

i samarbejde med PriceRunner

Mette Blomsterbergs værk
Du kender sikkert Mette Blomsterberg, der er uddannet konditor og som er blevet tv-kendt gennem en række madprogrammer. Hun har lavet sin egen røremaskine. Røremaskinen kommer med en skål på 4,8 liter og 8 hastighedsindstillinger. Den er derfor stor nok til at rumme den normale families behov i dagligdagen.

En funktionel røremaskine
Der er en indbygget timer i maskinen. Du kan derfor roligt slappe af mens maskinen arbejder. Når den har gjort sit arbejde vil den automatisk stoppe efter den indstillede tid.

Blomsterberg 234748 fylder ikke meget i køkkenet og passer derfor ind i de fleste hjem. Der er desuden gjort noget ud af kvaliteten på maskinen, hvilket ses ved at motoren er støjsvag. Røremaskinen leveres med en del tilbehør, herunder piskeris, dejkrog, k-spade og stænklåg. Der er derfor al det udstyr du har brug for i dagligdagen for at kunne lave friskbagte boller eller lækre kager til kaffebordet.

Specifikationer:
🟢 Farve: sølv
🟢 Skålstørrelse: 4,8 liter
🟢 Effekt: 1000 Watt
🟢 Mål: H:41 cm x B:25 cm x D:42 cm
🟢 Maskinens vægt: 9 kg
🟢 Støjniveau: maks. 76 dB(A)
🟢 Tilbehør: skål, piskeris, dejkrog, k-spade og stænklåg

Bodum Bistro 11381-913

image

Fordele ved Bodum Bistro 11381-913:
Kompakt maskine
Stærk motor

i samarbejde med PriceRunner

Bodum har lavet denne røremaskine, der har en stærk motor og 7 forskellige hastigheder. Røremaskinen mikser ingredienserne sammen med en cirkulær bevægelse og derfor bliver det hele blandet grundigt.

Det er en maskine med et kompakt design, der har til formål at fylde mindst muligt i køkkenet, hvilket den fint lever op til med dens størrelse. Til maskinen medfølger dejkrog, piskeris og spartel.

Specifikationer:
🟢 Farve: rød, sort og hvid
🟢 Skålstørrelse: 4,7 liter
🟢 Effekt: 700 Watt
🟢 Mål: H:34 cm x B:40 cm x D:22 cm
🟢 Maskinens vægt: 6,7 kg
🟢 Støjniveau: maks. 88 dB(A)
🟢 Tilbehør: skål i rustfrit stål, dejkrog, piskeris og spartel.

Hvad kan man bruge en røremaskine til?

De bedste røremaskiner på markedet kan bruges til at tilberede rigtig mange forskellige madvarer og er på den måde en alt-i-en maskine. Til flere af røremaskinerne medfølger en lang række tilbehør, der giver dig rig mulighed for at udforske dit kokke-talent.

Brød

Det mest oplagte du kan tilberede ved hjælp af en køkkenmaskine, er selvfølgelig brød. Brød kan både være boller, franskbrød og rugbrød. Brøddej bliver ofte bare bedre, når det har været en tur i røremaskinen, fordi du kan få den elasticitet og luft i brødet, som du ønsker. Samtidig kan det ofte også være hårdt at ælte din dej i hånden, men ved brug af en røremaskine bliver det hele lidt lettere.

Skum

Ved at bruge en røremaskine er det også muligt at lave æggehvideskum og flødeskum. Skum kræver ofte en hurtig piskning. Her kan det være rart at lade maskinen gøre arbejdet mens du kan være optaget af andre ting f.eks. oprydning i køkkenet.

Kager

Det er også nemt og hurtigt at tilberede kager, når du bruger din køkkenmaskine. Det er bare at hælde de forskellige ingredienser op i skålen og lade den gøre arbejdet for dig. Her bruger man oftest en K-spade, hvis sådan en følger med maskinen. De fleste skåle på  røremaskinerne er lavet af metal, hvilket betyder at de både tåler varme og kolde ingredienser. Dette er særdeles brugbart, når du skal lave kage, hvor ingredienserne nogle gange skal varmes op.

Mousse

Hvis du skal lave mousse eller soufflé kræver det, at du har en foldekrog til din røremaskine. Uden den vil røremaskinen i stedet tage luftigheden ud af moussen. En foldekrog medfølger ved køb af nogle røremaskiner, hvor du ved andre maskiner kan tilkøbe det seperat. Dog er det ikke til alle røremaskiner det er muligt at tilkøbe, og du skal derfor være opmærksom på om det kan tilkøbes til din køkkenmaskine, hvis du elsker at lave mousse.

Kilde: Forbrugerrådet Tænk

Den bedste røremaskine? – Hvad skal du være særlig opmærksom på inden køb af røremaskine?

Der er selvfølgelig en række ting du skal være opmærksom på inden du investere i en røremaskine – ellers kan du ende ud i at købe en model, der ikke passer til dit behov. Vi vil derfor gennemgå nogle af de ting du skal have særligt fokus på, så du kan købe den bedste røremaskine til dig.

Familiens størrelse

Husstandens størrelse har selvfølgelig en betydning for det behov I har for en røremaskine. Nogle maskiner er bedre gearet til store mængder, hvorfor det vil være at foretække at købe en af disse maskiner, hvis I er en stor familie. Kenwood har blandt andet lavet deres model Kenwood Chef XL, hvor skålen er ekstra stor. Man kan derfor lave større mængder med denne maskine fremfor nogle af de andre modeller. Røremaskinen og skålens størrelse er derfor ikke uden betydning, når du skal vælge den rettte røremaskine.

Behov for at flytte røremaskinen?

Hvis du har et lille køkken kan det være en fordel at kunne flytte røremaskinen til et skab eller andet rum, når den ikke er i brug. I disse tilfælde vil det være nødvendigt at vælge en røremaskine, der ikke er så tung. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, hvor du påtænker at maskinens plads skal være.

Mulighed for ekstra tilbehør?

Til rigtig mange røremaskiner er det muligt at tilkøbe en masse ekstra tilbehør. Især til Kenwood og KitchenAids maskiner findes der meget ekstraudstyr.

Det er muligt at tilkøbe en kødhakker til flere røremaskiner. På denne måde kan du selv lave hakket kød til f.eks. frikadellefars eller hakkebøffer. Derudover er det også lækkert med en pastamaskine, hvis du er inkarneret pastaspiser. Til flere af røremaskinerne medfølger en blender, men det er også ofte muligt at tilkøbe. Du vil ofte spare plads i køkkenskabet ved at have en blender, der tilkobles din røremaskine i stedet for at have en separat blender.

Hvem kan ikke lide en lækker isvaffel eller flødeis? Til flere af køkkenmaskinerne kan du få en ismaskine, så du kan lave dejlig læskende is til sommervarmen. Derudover kan du ofte tilkøbe en citruspresser og en slowjuicer, så du kan få en lækker drik med frisk frugt eller grønt.

Du kan altså få et have af tilbehør – men det vigtige er at have for øje, hvor nødvendigt det egentlig er. Får du det brugt? I så fald vil du kunne lave rigtig mange spændende madvarer på din røremaskine.

Støjniveau

Man kan nogle gange tage støj for givet, når man læser om et produkt på internettet. Dog kan det være væsentligt at undersøge støjniveauet på den køkkenmaskine du gerne vil anskaffe dig, hvis du påtænker at bruge den ofte. Det vil nemlig være surt at købe en køkkenmaskine, der larmer rigtig meget, så du ikke kan være i nærheden af den, når den er i gang. Ofte er de dyre og kendte modeller mere støjsvage end de billigere modeller, og det er derfor væsentligt at undersøge markedet, så du er sikker på at få den bedste røremaskine.

Vi håber du kunne bruge vores guide og at du får købt den bedste røremaskine, der passer til dit behov. Hvis du mangler guides til andre husholdningsprodukter, kan du læse mere her.

Bedøm denne artikel