Follow Us

Den bedste Nespresso kapselmaskine

Den bedste Nespresso kapselmaskine

Mangler du en ny kaffemaskine? Så bør du se nærmere på Nespressos kapselmaskiner. De kan lave perfekt og velsmagende kaffe hver gang! Og det er netop det, der er fordelen ved en kapselmaskine. Du behøver ikke at vide særlig meget om at lave kaffe, for maskinen klarer det hele for dig. I denne guide har vi samlet de bedste Nespresso kapselmaskiner til dig, så du kan finde den helt rigtige kapselmaskine til dig.

Når man ser på Nespresso som virksomhed, er man ikke i tvivl om, at de ved rigtig meget om kaffeproduktion. De har et skarpt øje på ‘den gode kop kaffe‘ ved at have fokus på kvaliteten af deres kaffeprodukter. De udvælger nøje deres kaffebønner og har over 70 kvalitetstjek undervejs i deres produktion. Ved hjælp af den smarte ekstraktions-teknologi sørger de desuden for, at en kop kaffe smager af det samme gang på gang. De har desuden fokus på det gavnlige og sunde ved at drikke kaffe:

Coffee is one of the most studied foods for its effects on health. Scientific evidence shows that moderate coffee consumption – the equivalent of 3 to 5 cups of coffee – can be beneficial to a person’s wellbeing as part of a healthy, balanced diet and active lifestyle.Nespresso.com

Der er derfor mange gode grunde til at vælge en Nespresso kapselmaskine. Nedenfor har vi samlet en række forskellige kapselmaskiner, som vi vil give dig et indblik i, så du kan finde den bedste Nespresso kapselmaskine til dit behov. Først vil vi dog lige forklare forskellen på Nespressos to kapselsystemer: Vertuo og Original.

Sådan udvælger vi produkter til vores artikler:
Vores forretningskoncept er at sammenligne og vurdere forskellige produkter baseret på vores viden om produkterne. Vi er en affiliate-side. Det betyder, at vi får en kommision, når vi promoverer et givent produkt, som en af vores partnere sælger. Alt indhold på hjemmesiden er således sponsoreret indhold.

Vi tester ikke selv de nævnte produkter i artiklen, men samler derimod alle relevante informationer om produkterne fra vores partnervirksomheder og videregiver dem til dig. Selvom vi er en affiliate-side udvælger vores skribent-team nøje, hvilke produkter der fremgår af hjemmesiden. Her tages både moralske og etiske foranstaltninger, der sikrer at produkterne lever op til en række standarder.

Vores udvælgelse og vurdering af produkter beror generelt på følgende kriterier:
✔ Produktets egenskaber og specifikationer
✔ Kundeanmeldelser
✔ Produkttests fra ekspertkilder
✔ Research af markedet
✔ Viden om, hvad du som læser ønsker af viden om produkterne

Selvom vi er en affiliate-side og derved får en kommision for de produkter vi promoverer, prøver vi så vidt muligt at give dig et nuanceret indhold med fokus på fakta og brugbar viden.

To forskellige kapselsystemer

Nespresso har lavet to forskellige kapselsystemer, Vertuo og Original. Det er derfor ret relevant for dig at vide, hvilke kapsler din Nespresso-maskine bruger.

Vertuo-kapsler

Vertou-kapslerne anvender Nespressos teknologi kaldet Centrifusion-ekstrahering. Teknologien er lavet til at genkende hver enkel kapsel ved hjælp af en stregkodeaflæser og kan justere brygningen af din kaffe, så den bliver helt perfekt hver gang. Både temperatur, vand, fugtning og rotation af kaffekapslen bliver nøje analyseret af maskinen, så du får den helt rigtige smagsoplevelse. Nespresso har lavet 35 forskellige Vertuo-kaffekapsler. Med Vertou-kapslerne har du mulighed for at brygge kaffe i lige præcis den kopstørrelse du ønsker:

 • Espresso (40 ml)
 • Double Espresso (80 ml)
 • Gran Lungo (150 ml)
 • Mug (230 ml)
 • Alto (414 ml)
 • Carafe (535 ml)

Den største størrelse, Carafen på 535 ml, er velegnet til at dele med andre. Du kan derfor med fordel hælde kaffen på en lille kande, når du serverer for dine gæster. Det har derfor aldrig været nemmere at lave kaffe til flere på én gang.

Original-kapsler

Starbucks Sunny Day Blend Lungo kapsel til Nespresso

Original-kapslerne har du sikkert set før, da de er ret velkendte på kaffekapsel-markedet. De er ligesom Vertuo-kapslerne baseret på en smart teknologi, der gang på gang giver den perfekte smagsoplevelse. Nespresso har lavet 30 forskellige original-kaffekapsler. Med Original-kapslerne kan du ligesom med Vertuo-kapslerne lave forskellige størrelser kaffe alt efter dit behov:

 • Ristretto (25 ml)
 • Espresso 40 ml)
 • Lungo (110 ml)

Du har derfor ikke lige så mange muligheder med Original-kapslerne som du har ved Vertuo-kapslerne, hvilket kan være vigtigt at have for øje, når du skal vælge din næste kapselmaskine.

Vertuo-kapslerne og Original-kapslerne bruger ikke samme kapselmaskine. Det betyder, at kapselmaskinerne enten er lavet til den ene eller anden kapsel. Det er derfor vigtigt, at du inden køb, undersøger udvalget af kapsler i begge kapselvarianter, så du er sikker på at gøre det rigtige køb.

Den bedste Nespresso kapselmaskine – Original-serien

Vi vil starte med at gennemgå tre forskellige Nespresso kapselmaskiner fra Original-serien. Original-serien er for dig, der er den store kaffedrikker og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Original-kapselmaskinerne har mælkeskummer/-beholder, hvilket gør det muligt at lave en velsmagende kop kaffe med mælk eller andre plantebaserede alternativer. Denne funktion er meget unik på markedet for kapselmaskiner, og giver dig mulighed for at drikke café-kaffe i dit eget hjem. De tre kapselmaskiner fra Original-serien vi vil gennemgå er:

 • DeLonghi Nespresso Gran Lattissima
 • Nespresso Atelier
 • Nespresso Creatista Pro

Alle tre maskiner bruger Original-kapslen.

DeLonghi Nespresso Gran Lattissima EN650

⭐⭐⭐ Kåret som ‘Bedst i test’ af Forbrugerrådet Tænk ⭐⭐⭐

Gran Lattissima kaffemaskine, 1,3 liter, hvid

Fordele ved Nespresso Gran Lattissima:
✔ One-touch-system
✔ Mælkeskummer
✔ ‘Bedst i test’ af Forbrugerrådet Tænk
Vandtank på 1,3 liter

i samarbejde med PriceRunner

Tag caféen med hjem
Med DeLonghi Nespresso Gran Lattissima kapselmaskine behøver du ikke længere at tage på café for at få en god kop kaffe. Den kan lave alt fra Espresso og cappuccino til café latte og latte macchiato. Kapselmaskinen har et smart one-touch-system, hvilket betyder at det aldrig har været nemmere at brygge en kop kaffe. Gran Lattissima kapselmaskine har desuden et rengøringssystem der sikrer, at maskinen er ren efter hver kaffebrygning. Alle de smarte funktioner er også årsagen til, at Nespresso Gran Lattissima har vundet Forbrugerrådet Tænks test om kaffekapselmaskiner, og derfor er kåret som ‘Bedst i Test’.

Forbrugerrådet Tænk har test DeLonghi Nespresso Gran Lattissima EN650
Forbrugerrådet Tænk har testet 12 kapselmaskiner for deres evne til at lave en kop espressokaffe. Her har fokus været, hvor godt og hurtigt de kan lave en kop kaffe. Ligeledes har testen også undersøgt brugervenlighed samt energiforbruget ved produktet.

DeLonghi Nespresso Gran Lattissima EN650 scorer førstepladsen i testen med en score på 89% (den laveste score i testen var 68%). Kapselmaskinen scorer især højt på kvaliteten af kaffen samt brugervenligheden. Kilde: Forbrugerrådet Tænk

En kapselmaskine med mælkeskummer
DeLonghi Nespresso Gran Lattissima har en mælkeskummer og en mælkebeholder på 5 dl. Det betyder, at du kan lave de lækreste café-kaffer og nyde den i dit eget hjem. Vandbeholderen er desuden på hele 1,3 liter, hvilket er en god størrelse for en kapselmaskine. Maskinen har desuden en beholder til de brugte kapsler. Beholderen kan indeholde 14 kapsler, hvorefter den skal tømmes. Kapselmaskinen kommer desuden med en drypbakke. Den gør det muligt at tilpasse maskinen efter koppens størrelse. Opvarmningstiden for maskinen er 15 sekunder, så det går ligeledes OK stærkt med at brygge din yndlingskaffe. Kapselmaskinen bruger Orginal-kapsler.

Nespresso Gran Lattissima kapselmaskine er et godt bud på den bedste Nespresso kapselmaskine til dig, hvis du ønsker en kaffemaskine med mange muligheder.

Specifikationer:
🟢 Farve: Sort eller hvid
🟢 Vægt: 5,2 kg
🟢 Mål: B:20,3 cm x D:36,7 cm x H:27,6 cm
🟢 Vandtank: 1,3 liter
🟢 Mælkebeholder: 5 dl
🟢 Beholder til brugte kapsler: 14 kapsler
🟢 Strømforbrug: 1400 watt
🟢 Bar (tryk): 19

Nespresso Atelier

Den bedste Nespresso Kapselmaskine

Fordele ved Nespresso Atelier:
✔ Integreret mælkeskummer
✔ Minimalistisk design – plads i ethvert hjem

i samarbejde med PriceRunner

Med Nespresso Atelier kan du tilberede alle dine ynglingskaffevarianter. Maskinen har et minimalistisk udtryk, og der er tænkt over hver en detalje, så maskinen fremstår så flot som muligt. Den fylder ikke så meget som nogle af de andre maskiner, hvilket gør den særdeles velegnet til køkkener eller kontorer, hvor der ikke er alverdens plads.

Der er ikke sparet på udstyret…
Der er 9 opskrifter på maskinen, så du kan vælge lige præcis den kaffebrygning du ønsker – ligegyldigt om du er til espresso, flat white eller mocca. Med maskinen kan du lave tre slags sort kaffe samt forskellige andre kaffevarianter. Du kan desuden også lave kolde drikke. Ved brygning af kaffen bliver mælken skummet direkte i koppen, hvilket gør brygningsprocessen meget nem (og rengøringen endnu nemmere). Hvis du er mere til plantedrik, f.eks. mandel eller soyamælk, kan du også sagtens bruge det i maskinen.

Opvarmningstiden for maskinen er 25 sekunder, så den er lidt længere tid om det end DeLonghi Nespresso Gran Lattissima. Ved Nespresso Atelier er den store fordel, at den ikke fylder ret meget. Vandbeholderen er på 1 liter, hvilket er en fornuftigt størrelse taget maskinens størrelse i betragtning.

Denne kapselmaskine bruger Orginal-kapsler.

Specifikationer:
🟢 Farve: Sort
🟢 Vægt: 4 kg
🟢 Mål: B:11,9 cm x D:27,9 cm x H:43,4 cm
🟢 Vandtank: 1,0 liter
🟢 Integreret mælkeskummer
🟢 Beholder til brugte kapsler: 13 kapsler
🟢 Strømforbrug: 1500 watt
🟢 Bar (tryk): 19

Nespresso Creatista Pro

Den bedste Nespresso kapselmaskine

Fordele ved Nespresso Creatista Pro: 
✔ Den ultimative kapselmaskine til den kaffeglade person
✔ Mælkedampstav
✔ Opvarmningstid på 3 sekunder
✔ Vandtank på 2 liter

i samarbejde med PriceRunner

Kaffe til den ultimate kaffeelsker
Bryg en perfekt kop kaffe på få sekunder med Nespresso Creatista Pro. Kapselmaskinen er der intet middelmådigt over, da den fremstår i et lækkert eksklusivt design med fine detaljer. Designet er skabt til at stå fremme og pryde ethvert hjem. Ved hjælp af et innovativt opvarmningssystem, kan Nespresso Creatista Pro lave kaffe på blot 3 sekunder.

Kapselmaskinen har en høj brugervenlighed og du kan ved hjælp af en touchskærm styre maskinens funktioner og udnytte dens fulde potentiale. Nespresso Creatista Pro har en vandtank på 2 liter, og er derfor særdeles velegnet, hvis du selv er en kaffeglad person eller har en stor kaffedrikkende familie. Kapselmaskinen passer også godt til et kontormiljø, hvor du nemt og hurtigt skal kunne lave en kop kaffe – så du kan komme i gang med arbejdet igen.

Med mælkdampstav
Nespresso Creatista Pro har en mælkedampstav, hvilket gør det muligt for dig at opnå den perfekte mælkeskum på din kaffe. Det er muligt at vælge mellem 8 forskellige skum-teksturer og 11 forskellige temperaturer. Du har derfor mulighed for at nyde din kaffe præcis som du kan lide den.

Denne kapselmaskine bruger Orginal-kapsler.

Denne kapselmaskine er altså til den ultimative kaffeelsker. Den kan helt sikkert godt tages i betragtning som den bedste Nespresso kapselmaskine.

Specifikationer:
🟢 Farve: stål
🟢 Vægt: 6,6 kg
🟢 Mål: B:25,1 cm x D:49,9 cm x H:41,8 cm
🟢 Vandtank: 2 liter
🟢 Mælkebeholder: 2,5 dl
🟢 Beholder til brugte kapsler: 12 kapsler
🟢 Strømforbrug:  2300 watt
🟢 Bar (tryk): 19

Den bedste Nespresso kapselmaskine – Vertuo-serien

Vertuo-kapselmaskinerne er anderledes opbygget end Original-kapselmaskinerne, men de har i den grad også noget at byde på. I Vertuo-serien er der fokus på et stilrent look samt en høj brugervenlighed. Samtidig er prisen på Vertuo-kapselmaskinerne også billigere, hvilket betyder at flere kan være med. Vi vil i det følgende gennemgå to forskellige Vertuo-modeller, der har hver sit at byde på:

 • VertuoPlus
 • VertuoNext

Begge maskiner bruger Vertuo-kapslen.

Nespresso VertuoPlus

NESPRESSO VERTUO PLUS KAPSELMASKINE AF KRUPS, SORT

Fordele ved Nespresso VertuoPlus:
✔ Stor vandbeholder
✔ Stilrent design
✔ Elektrisk åbning og lukning af bryggehoved
✔ Kapsler med Centrifusion-teknologi

i samarbejde med PriceRunner

Nespresso VertuoPlus har et stilrent design og tager ikke den store opbevaringsplads på køkkenbordet. Den er derfor ideel til dig, der ønsker en kapsel-/kaffemaskine, der ikke fylder alverden og som er nem at bruge. Kapselmaskinen kommer med den innovative Centrifusion-teknologi, der sikrer en ensartet og lækker kop kaffe hver gang. Derudover har VertuoPlus-modellen elektrisk åbning og lukning af bryggehovedet.

Vandbeholder i to forskellige størrelser
Maskinens kan fås i to varianter, hvor vandbeholderens størrelse enten kan indeholde 1,2 eller 1,8 liter vand. Ligegyldigt hvilken en af modellerne du foretrækker, har VertuoPlus-modellerne de største vandbeholdere. Det betyder, at du ikke skal fylde beholderen så ofte som du skal ved Vertuo Next-modellen.

Både små og store kopper kaffe…
Den kan lave mange forskellige kopstørrelser med VertuoPlus – dog ikke den delevenlige størrelse (carafe på 535 ml). Den største kopstørrelse Nespresso VertuoPlus kan brygge er derfor 414 ml, som svarer til en meget stor kop kaffe. Du har derfor rig mulighed for at lave kaffe i den størrelse og til det behov du har.

Hvis du ønsker dig en Nespresso kapeselmaskine, der benytter de smarte og innovative Vertuo-kapsler, er denne maskine et godt bud på den bedste Nespresso kapselmaskine til dig.

Specifikationer:
🟢 Farve: Hvid, sort og sølv
🟢 Vægt: 4,58 kg
🟢 Mål: B:23,2 cm x D:35,5 cm x H:32,5 cm
🟢 Vandtank: 1,2/1,7 liter
🟢 Mælkebeholder: nej
🟢 Beholder til brugte kapsler: 10 kapsler

Nespresso Vertuo Next

NESPRESSO® Vertuo Next kaffemaskine fra Krups, Lys grå

Fordele ved Nespresso Vertuo Next:
✔ Kapsler med Centrifusion-teknologi
✔ Stilrent design
✔ Kan brygge en hel kande (535 ml) af gangen
✔ Fylder ikke meget på køkkenbordet

i samarbejde med PriceRunner

En lille funktionel maskine
Nespresso Vertuo Next er en lille kapselmaskine, men det skal man ikke lade sig skræmme af. Kapselmaskinen kan brygge kaffe i alle kopstørrelser – også den delevenlige størrelse, Carafe på 535 ml. Du kan derfor med fordel vælge Nespresso Vertuo Next, hvis du har behovet for ofte at lave en hel kande kaffe af gangen. Vandbeholderen er 1 liter, så det er ikke den største beholder – dog er det en fornuftig størrelse taget maskinens størrelse i betragtning.

Denne model kommer også med Centrifusion-teknologien, så du altid får en god kaffeoplevelse, når du brygger din yndlingskaffe.

Nespresso Vertuo Next benytter Vertuo-kapslerne.

Specifikationer:
🟢 Farve: Sort, rød, hvid, grå og sølv
🟢 Vægt: 4 kg
🟢 Mål: B:14,2 cm x D:42,9 cm x H:31,4 cm
🟢 Vandtank: 1 liter
🟢 Mælkebeholder: nej
🟢 Beholder til brugte kapsler: 10 kapsler
🟢 Strømforbrug:  1500 watt

Den bedste Nespresso kapselmaskine til dit behov: Hvilken Nespresso kapselmaskine skal du vælge?

Det er svært at sige, hvilken Nespresso kapselmaskinem der er den bedste for dig, for det afhænger selvfølgelig af dine ønsker og behov. For at guide dig i den rigtige retning, har vi udvalgt nogle punkter, du bør tage stilling til, og som kan hjælpe dig til at finde den bedste Nespresso kapselmaskine for dig.

Hvad er dit behov?

Først og fremmest er det vigtigt at tage stilling til, hvilket behov din Nespresso kapselmaskine skal opfylde. Skal maskinen udelukkende bruges af dig derhjemme eller består familien af mange kaffeelskere, der gerne vil nyde en kop kaffe fra en Nespresso-maskine? Det kan også være, at I ofte har gæster, og der skal tages hensyn til noget i den anledning. Nespressos kapselmaskiner kan også sagtens bruges på et kontor eller i en mindre butik, hvor man gerne vil tilbyde sine kunder kaffe.

Alt efter hvor og hvordan maskinen skal anvendes skal du altså overveje, hvilken maskine der vil være mest fordelagtig at anskaffe sig til anledningen. Det kan f.eks. godt være lidt upraktisk med en Original-kapselmaskine med mælkskummer, hvis maskinen skal bruges i en butik, hvor kunderne selv skal brygge deres kaffe. Her er det i stedet vigtigt, at brugervenligheden er i top.

Mælkeskummer eller ej?

Derudover er det også vigtigt at overveje, om du ønsker en Nespresso kapselmaskine med eller uden mælkeskummer. Nogle synes det er meget lækkert med en mælkeskummer, mens andre gerne vil kunne lave sin kaffe ved et enkelt klik på maskinen.

Kapsler

Det kan være en god idé at undersøge, hvilke kapsler man kan få i hver kapselserie. Vertuo-serien har flere forskellige kapsler end Original-serien, men hvad er dit behov i det henseende? Hvis du elsker at opleve nye smage, kan det være meget relevant at se på, hvilken kapselserie der tilbyder de mest spændende kapsler. Hvis du derimod godt kan lidt at drikke den samme slags kaffe hver dag, behøver dit fokus ikke at ligge der.

Kopstørrelse

Som vi har beskrevet tidligere er der forskel på, hvilke kopstørrelser de forskellige maskiner kan brygge. En af kapselmaskinerne kan brygge hele 535 ml. kaffe på én gang, hvor andre kan kun brygge 110 ml af gangen. Det er derfor vigtigt at overveje dine tanker omkring dette, inden du køber en Nespresso kapselmaskine.

Vandbeholderens størrelse

For nogle har vandbeholderens størrelse på kapselmaskinen meget stor betydning – for andre har det knap så stor betydning. Hvis vandbeholderen er stor, skal man selvsagt ikke fylde vand i beholderen lige så ofte. Det kan være en fordel, hvis man drikke meget kaffe.

Pris

Endelig er prisen selvfølgelig også altid relevant. Generelt er priserne højere på Original-kapselmaskinerne end på Vertuo-kapselmaskinerne. Derfor er det selvfølgelig relevant, hvad dit budget er, når du skal anskaffe dig en ny kapselmaskine.

Hvis du tager stilling til disse punkter er vi sikre på, at du nok skal finde den bedste Nespresso kapselmaskine for dig.

Fordelen ved Nespressos kapselmaskiner

Det et tydeligt at Nespressos kapselmaskiner er specialiseret i at lave god og velsmagende kaffe. Nespresso lover selv, at deres kapselmaskiner laver kaffe på niveau med det man kan købe på en café. Hvis du og din familie er glade for kaffe, vil du derfor helt sikkert bliver glad for en Nespresso kapselmaskine.

Når man sammenligner Nespresso med de andre brands (Tassimo, Senseo og Nescafé Dolce Gusto) på markedet, der laver kapselmaskiner, er det tydeligt at Nespressos maskiner er noget for sig selv. Dog er det også tydeligt at Nespresso udelukkende har fokus på kaffebrygning. De andre kapselmaskine-brands har ligeledes fokus på kaffe, men man kan også lave andre varme (og kolde) drikke. Mens du hos Nespresso kan få en velsmagende kaffe, kan du ved nogle af de andre brands også nyde en lækker chai latte, kakao eller te. Selvfølgelig er hovedformålet med en kapselmaskine ofte, at den skal kunne lave velsmagende kaffe, men nogle gange kan det være lækkert med en anden drik end kaffe. Så hvis du er på udkig efter en kapselmaskine, der også kan lave te og kakao, skal du i stedet kigge på nogle af de andre kapselmaskine-brands.

Hvis du ønsker at se vores guides til kapselmaskiner fra Tassimo, Senseo eller Nescafé Dolce Gusto, kan du klikke her.

Bedøm denne artikel