Follow Us

Den bedste Nescafé Dolce Gusto kapselmaskine

Sådan udvælger vi produkter til vores artikler:
Vores forretningskoncept er at sammenligne og vurdere forskellige produkter baseret på vores viden om produkterne. Vi er en affiliate-side. Det betyder, at vi får en kommision, når vi promoverer et givent produkt, som en af vores partnerskaber sælger. Alt indhold på hjemmesiden er således sponsoreret indhold.

Vi tester ikke selv de nævnte produkter i artiklen, men samler derimod alle relevante informationer om produkterne fra vores partnervirksomheder og videregiver dem til dig. Selvom vi er en affiliate-side udvælger vores skribent-team nøje, hvilke produkter der fremgår af hjemmesiden. Her tages både moralske og etiske foranstaltninger, der sikrer at produkterne lever op til en række standarder.

Vores udvælgelse og vurdering af produkter beror generelt på følgende kriterier:
✔ Produktets egenskaber og specifikationer
✔ Kundeanmeldelser
✔ Produkttests fra ekspertkilder
✔ Research af markedet
✔ Viden om, hvad du som læser ønsker af viden om produkterne

Selvom vi er en affiliate-side og derved får en kommision for de produkter vi promoverer, prøver vi så vidt muligt at give dig et nuanceret indhold med fokus på fakta og brugbar viden.

Den bedste Nescafé Dolce Gusto kapselmaskine

Nescafé Dolce Gusto laver kapselmaskiner med fokus på kvalitet og design. Her er omdrejningspunktet ikke kun, at kaffen skal smage godt – maskinen skal også være med til at pryde dit hjem og tilføre det stil. Ved at brygge kaffe på en Nescafé Dolce Gusto-maskine, får du en lækker og velsmagende kaffe, der skaber en god drikkeoplevelse hver gang. I denne guide vil vi komme med nogle bud på en række forskellige kapselmaskiner, der kan afdække lige præcis det behov du har, så du kan finde den bedste Nescafé Dolce Gusto kapselmaskine, der passer til dig.

Nescafé Dolce Gusto er særligt kendt for deres gode og velsmagende kaffe. Kaffebønnerne har gennemgået en grundig udvælgelse, så du får den bedste kaffeoplevelse. Under ristningen af kaffebønnerne opstår den gode aroma, som gør Nescafé Dolce Gusto til den gode kvalitetskaffe, som den er. Så hvis du vil have en kapselmaskine, der kan give dig en god kaffeoplevelse gang på gang, så bør du overveje en Nescafé Dolce Gusto. I denne artikel vil vi give vores bud på, hvad der kan være den bedste Nescafé Dolce Gusto kapselmaskine for dig! Først vil vi dog lige forklare, hvorfor du egentlig bør vælge en kapselmaskine fremfor en almindelig kaffemaskine.

Hvorfor en kapselmaskine?

Kapselmaskiner er smarte – simpelthen! Har du lyst til en sort kaffe? En espresso? En latte macchiato? Eller er du mere til te eller kakao? Ligegyldigt hvad har du kun brug for én enkelt maskine for at få det til at gå i opfyldelse: en Nescafé Dolce Gusto kapselmaskine. Og derfor bør du anskaffe dig en kapselmaskine. Det er dejlig nemt og kræver kun at du fylder vand i maskine og putter en kapsel i – så har du en velsmagende varm drik.

De bedste Nescafé Dolce Gusto kapselmaskiner

Nescafé Dolce Gusto Mini Me

image

Fordele ved Nescafé Dolce Gusto Mini Me:
✔ Lille og kompakt maskine
✔ Nem at gå til og finde ud af
✔ Fås i flere farver

i samarbejde med PriceRunner

Denne Nascafé kapselmaskine er perfekt til dig, der ønsker en lille kompakt maskine, der ikke fylder alverden. Du kan finde plads til den i ethvert hjem – enten i køkkenet eller på kontoret. Maskinen har et moderne design, der passer ind i alle hjem. Når du skal lave en varm drik, placerer du blot kapslen i maskinen og indstiller den vandmængde der skal bruges for at lave din drik. Den korrekte vandmængde er vist på kapslen. Herefter gør din Nescafé Dolce Gusto Mini Me resten af arbejdet for dig. Der medfølger selvfølgelig en drypbakke, som kan tilpasses koppens størrelse (3 niveauer). Samtidig kan drypbakken også nemt tages af ved rengøring.

Specifikationer:
🟢 Vandbeholderens størrelse: 0,8 liter
🟢 Farve: sort/grå, hvid/grå eller rød/sort
🟢 Størrelse: B:16 cm x H:31 cm x D: 24 cm
🟢 Vægt: 2,5 kg
🟢 Strømforbrug: 1460 W
🟢 Bar (tryk): 15

Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus

Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus kapselmaskine (sort)

Fordele ved Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus:
✔ Multistadie-temperaturbetjening
✔ XL-funktion
✔ Espresso-boost
✔ Lille og kompakt maskine
✔ Afkalkningsalarm

i samarbejde med PriceRunner

Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus minder egentlig meget om Nescafé Dolce Gusto Mini Me, men en ting der adskiller de to modeller er, at der på Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus er multistadie-temperaturbetjening. Det betyder, at du med denne kapselmaskine kan vælge temperaturen på din drik – hvad enten du er til dampende kaffe eller en kold drik. Derudover har du ved hjælp af XL-funktionen mulighed for at brygge en ekstra stor kop kaffe. Endelig er der også Espresso Boost-funktionen, der giver dig en endnu mere intens smag i din espresso.

Når maskinen har behov for en afkalkning, lyser en knap. Så du behøver ikke engang at spekulere på, hvornår den har behov for en rengøring – det skal den nok fortælle dig.

Specifikationer:
🟢 Vandbeholderens størrelse: 0,8 liter
🟢 Farve: sort eller rød
🟢 Størrelse: B:11,2 cm x H:27,3 cm x D:28,8 cm
🟢 Vægt: 2 kg
🟢 Strømforbrug: 1500 W
🟢 Bar (tryk): 15

Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch

Nescafe Dolce Gusto Genio S Touch kapselmaskine

Fordele ved Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch:
✔ Multistadie-temperaturbetjening
✔ XL-funktion
✔ Espresso-Boost
✔ Lille og kompakt maskine
✔ Touch-skærm
✔ Afkalkningsalarm

i samarbejde med PriceRunner

Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch besidder alle de samme egenskaber som Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus. Den kommer altså både med mulighed for temperaturregulering, XL-funktion, Espresso-Boost og afkalkningsalarm. Forskellen mellem Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus og Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch er, at sidstnævnte har touchskærm. Ellers ligner de to modeller hinanden. Så om du skal vælge den ene eller den anden model handler i høj grad om, hvorvidt du ønsker touch-skærm på din kaffemaskine.

Specifikationer:
🟢 Vandbeholderens størrelse: 0,8 liter
🟢 Farve: sort eller grå
🟢 Størrelse: B:11,2 cm x H:27,2 cm x D:28,81 cm
🟢 Vægt: 2 kg
🟢 Strømforbrug: 1500 W
🟢 Bar (tryk): 15

Nescafé Dolce Gusto Esperta

Nescafe Dolce Gusto Esperta kapselmaskine (sort)

Fordele ved Nescafé Dolce Gusto Esperta:
✔ Stor vandbeholder
✔ Mulighed for at styre kapselmaskinen gennem app
✔ Multistadie-temperaturbetjening
✔ XL-funktion
✔ Espresso-Boost
✔ Touch-skærm

i samarbejde med PriceRunner

Denne model er lidt anderledes end de andre modeller i designet, og har et moderne og anderledes look. Kapselmaskinen har – ligesom nogle af de andre modeller – både mulighed for temperaturregulering, XL-funktion, Espresso-Boost og afkalkningsalarm. Derudover har den touch-skærm, så du nemt og hurtigt kan brygge den perfekte kop kaffe.

Til forskel fra de andre Nescafé Dolce Gusto-kapselmodeller har denne en vandbeholder på 1,4 liter, hvilket betyder at du ikke skal fylde vand i beholderen nær så ofte som ved de andre kapselmaskine-modeller. Nescafé Dolce Gusto Esperta kommer desuden med mulighed for at styre vandindstillinger og temperatur gennem en app, du henter på din smartphone eller tablet.

Specifikationer:
🟢 Vandbeholderens størrelse: 1,4 liter
🟢 Farve: hvid, sort eller sort/rød
🟢 Størrelse: B:26,6 cm x H:36,4 cm x D:21,4 cm
🟢 Vægt: 2,7 kg
🟢 Strømforbrug: 1600 W
🟢 Bar (tryk): 15

Den bedste Nescafé Dolce Gusto kapselmaskine kræver de bedste kapsler

Nescafé Dolce Gustos kapselmaskiner har et bredt udvalg af kapsler i deres sortiment. Maskinerne kan blandt andet både lave americano, café au lait, macchiato, espresso, cappuccino, kakao og te. En Dolce Gusto kapselmaskine er derfor lige noget for dig, hvis du godt kan lide at drikke forskellige varme og kolde drikke – og (endnu bedre) godt kan lide at invitere dine gæster på en anderledes kop kaffe end de kan få derhjemme.

Vi har samlet en række populære og lækre drikke, som passer til Nescafé Dolce Gustos kapselmaskiner.

Kaffekapsler

Americano fra Nescafé

Nescafé Americano Big Pack package and capsule for Dolce Gusto

Kunne du godt drikke en god kop americano? Denne kaffe har en indbydende og lækker smag med undertoner af blomster og frugt. Den passer til enhver lejlighed og er altid et hit, når gæster kommer på besøg.

Om pakken:
🟢 Antal kapsler: 30
🟢 Antal kopper: 30
🟢 Kopstørrelse: Stor kop
🟢 Styrke: 4/10 (mild)

i samarbejde med PriceRunner

 

Café au Lait fra Nescafé

Nescafé Café au Lait Big Pack package and capsule for Dolce Gusto

For at lave denne café au lait skal du kun bruge én kapsel – og det kan derfor ikke blive nemmere at lave en café au lait. Den karamelfarvede kaffe har en dejlig sammensætning af kaffe og mælk og kan nydes i alle anledninger – både til morgenmaden, om eftermiddagen eller til aftenkaffen.

Om pakken:
🟢 Antal kapsler: 30
🟢 Antal kopper: 30
🟢 Kopstørrelse: Almindelig kop
🟢 Styrke: 5/10 (medium)

i samarbejde med PriceRunner

 

Espresso Intenso fra Nescafé

Nescafé Espresso Intenso Big Pack package and capsule for Dolce Gusto

Hvis du er vild med espresso, bliver du helt sikkert også vild med Espresso Intenso fra Nescafé. Denne kaffe har en blød konsistens og fyldighed, som en espresso skal have. Den er lavet på de mørkristede arabica- og robusta-bønner, hvilket giver en intens smag til kaffen.

Om pakken:
🟢 Antal kapsler: 30
🟢 Antal kopper: 30
🟢 Kopstørrelse: Espresso
🟢 Styrke: 8/10 (stærk)

i samarbejde med PriceRunner

 

Cold Brew fra Nescafé

Nescafé Cold Brew

Kan du godt lide din kaffe uden varmt vand? Det er blevet ret populært med en cold brew, men kan være tidskrævende, da det er sværere at få den gode kaffesmag med koldt vand. Men dette er ikke længere et problem, når du har din Nescafé Dolce Gusto-kapselmaskine. Det eneste du skal gøre for at lave den perfekte cold brew er at indstille maskine til at bruge koldt vand. Denne kaffe kan med fordel drikkes med isterninger på en varm sommerdag.

Om pakken:
🟢 Antal kapsler: 12
🟢 Antal kopper: 12
🟢 Kopstørrelse: Stor kop
🟢 Styrke: 5/10 (medium)

i samarbejde med PriceRunner

 

Kakaokapsler

Nesquik fra Nescafé

Nescafé Nesquik package and capsule for Dolce Gusto

Nu kan du få den velkendte chokoladedrik med din Nescafé Dolce Gustos kapselmaskine. Denne kakao er for alle, der elsker at drikke en lækker varm kop kakao og som nyder den gode smag fra Nesquiks kakao.

Om pakken:
🟢 Antal kapsler: 16
🟢 Antal kopper: 16
🟢 Kopstørrelse: Almindelig kop
🟢 Styrke: 5/10 (medium)

i samarbejde med PriceRunner

 

Tekapsler

Marrakesh Style Tea fra Nesquik

Nescafé Marrakesh Style Tea pakke og kapsel til Dolce Gusto

Nyd en dejlig kop te med smagen af Nordafrika. Marrakesh Style Tea er inspireret af den marokkanske mynte og består af en kombination af grøn te, mynte og sukker – den perfekte kombination, der kan få dig helt ned i gear.

Om pakken:
🟢 Antal kapsler: 16
🟢 Antal kopper: 16
🟢 Kopstørrelse: Almindelig kop
🟢 Styrke: 5/10 (medium)

Chai Tea Latte fra Nesquik

Nescafé Chai Tea Latte package and capsule for Dolce Gusto

Chai Tea Latte fra Nesquik er lavet på skummende mælk og sort chai-te. Chai teen består af en lækker kombination af ingefær, kardemomme og kryddernellike og har et strejf af kanel.

Om pakken:
🟢 Antal kapsler: 16
🟢 Antal kopper: 8
🟢 Kopstørrelse: Stor kop
🟢 Styrke: 5/10 (medium)

i samarbejde med PriceRunner

 

Vi håber du kunne bruge denne guide og finder den bedste Nescafé Dolce Gusto kapselmaskine til dit behov. Hvis du vil læse vores andre guides til husholdningsprodukter, kan du læse mere her.

Bedøm denne artikel