Follow Us

Den bedste baby badering

Den bedste baby badering

Skal du og din familie snart på ferie? Og skal I bruge en badering til det mindste medlem af familien? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har nemlig samlet en række forskellige baby baderinge, som er et must have til den næste familieferie. Baby baderingene er produceret med øje for, at de helt små børn skal have en god og tryg vandoplevelse. Derfor er de baby babyringe, vi har taget med i denne guide, også produceret af anerkendte virksomheder, der har specialiseret sig i børneprodukter. Vi vil derfor gennemgå nogle forskellige modeller og give vores bud på den bedste baby badering til dig.

Sådan udvælger vi produkter til vores artikler:
Vores forretningskoncept er at sammenligne og vurdere forskellige produkter baseret på vores viden om produkterne. Vi er en affiliate-side. Det betyder, at vi får en kommision, når vi promoverer et givent produkt, som en af vores partnere sælger. Alt indhold på hjemmesiden er således sponsoreret indhold.

Vi tester ikke selv de nævnte produkter i artiklen, men samler derimod alle relevante informationer om produkterne fra vores partnervirksomheder og videregiver dem til dig. Selvom vi er en affiliate-side udvælger vores skribent-team nøje, hvilke produkter der fremgår af hjemmesiden. Her tages både moralske og etiske foranstaltninger, der sikrer at produkterne lever op til en række standarder.

Vores udvælgelse og vurdering af produkter beror generelt på følgende kriterier:
✔ Produktets egenskaber og specifikationer
✔ Kundeanmeldelser
✔ Produkttests fra ekspertkilder
✔ Research af markedet
✔ Viden om, hvad du som læser ønsker af viden om produkterne

Selvom vi er en affiliate-side og derved får en kommision for de produkter vi promoverer, prøver vi så vidt muligt at give dig et nuanceret indhold med fokus på fakta og brugbar viden.

Hvorfor en baby badering?

De fleste børn elsker at bade og mærke vandets beroligende effekt. Men hvis du har prøvet at bade med din baby i armene, har du sikkert også opdaget, hvor uhandy og hårdt det kan være for dig som forældre at bade med dit barn i armene. Det kan nemlig være en tung affære for dig at bære barnet i armene, fordi du hele tiden skal have ordentlig fat, så barnets hoved ikke risikere at komme under vandoverfladen ved et uheld. Derudover kan det også være svært at få et ordentligt greb om barnet, fordi I begge er våde.

Ved brug af en baby badering kan du lade barnet flyde på vandets overflade. Det giver dig som forældre en bedre badeoplevelse med dit barn, fordi det ikke er tungt og uhandy for dig. Samtidig synes de fleste børn også det er rigtig sjovt at sidde i en badering og flyde rundt og kunne mærke vandet på kroppen.

OBS! Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at du ikke må slippe barnet af syne, selvom det sidder i en baby badering.

Den bedste baby badering til dig

Bema Baby badering med sæde

Denne flotte badering i rød består af et sæde, som barnet sættes ned i. Baderingen fungerer bedst til børn, der er blevet stabile i at sidde selv, da baderingen ikke har et ryglæn. Baderingen består af fire luftbeholdere og er derfor stabil.

Bemærk at baderingen er mest velegnet til børn under 11 kilo.

Specifikationer:
Mål: 72 x 70 cm
Farve: Rød
Anbefalet alder: 6 mdr. – 1 år

i samarbejde med PriceRunner

Bestway Badering Baby Step ABestway Badering Baby Step A, Gul

Denne badering er et rigtig godt hjælpemiddel til dig, der skal have det mindste barn med i vandet. Baby baderingen består af en oppustelig ring, der flyder rundt på vandet mens barnets ben er under vandet. På denne måde kan barnet mærke vandet uden at få overskredet sine grænser.

Der er en strop mellem barnets ben, når barnet sidder i baderingen, så barnet ikke glider ned i vandet.

Specifikationer:
Mål: Ø69 cm
Farve: Gul
Anbefalet alder: 0 – 1 år

i samarbejde med PriceRunner

Gode grunde til at svømme med din baby

Der er mange grunde til, at det er en god idé at bade med dit barn fra det er helt lille. Hvis dit barn vænner sig til vandet fra en tidlig alder, vil sandsynligheden for, at dit barn bliver vandskræk, mindskes. Derudover er det også en fordel at barnet er vant til vand, når det skal lære at svømme.

Undersøgelser peger på, at svømning er godt for dit barns kognitive og sproglige udvikling. Samtidig er svømning også med til at styrke barnets motoriske egenskaber og balanceevne. Det er altså rigtig godt for dit barns udvikling at bade i vandet.

En anden rigtig god ting ved at svømme med dit barn er, at du lærer barnets signaler i vandet at kende. Samtidig lærer du, hvor dit barns grænser går. Når barnet bliver lidt større, kan du udfordre disse grænser – selvfølgelig på en kærlig og omsorgsfuld måde – så barnet selv bliver mere bevidst om sine egne grænser. Båndet mellem dig og dit barn vil ligeledes styrkes på en ny måde gennem svømning, fordi I får nogle fælles oplevelser. Svømning er altså godt for forholdet mellem dig og dit barn.

Den bedste baby badering er på plads, man hvad med resten? – Få en komplet pakkeliste til svømmeturen med din baby

Nu hvor du (forhåbentlig) har fundet den bedste baby badering til jeres familie, er en pakkeliste til svømmeturen også på sin plads. Der er nemlig mange ting man skal have med på sådan en svømmetur, og man kan hurtigt komme til at glemme noget i farten. Du kan derfor bruge nedenstående liste som en tjekliste for, hvad du skal have med på din næste svømmetur med din baby:

Pakkeliste til dit barn:
✔ Badebukser/badedragt (Alt efter, hvor I skal hen at bade, er der forskellige regler til barnets påklædning. Nogle svømmehaller/poolområder har specifikke krav til badebukser der sidder tæt om lår og mave)
✔ Badeble (gerne flere til, hvis uheldet er ude)
✔ Almindelig ble
✔ Håndklæde
✔ Rent tøj
✔ Mad eller flaske til efter svømmeturen (ofte er børn sultne efter en god svømmetur)
✔ Sæbe og/eller shampoo
✔ Baby badering
✔ Evt. creme barnets hud efter badet
✔ Evt. sut

Pakkeliste til dig selv:
✔ Badetøj
✔ Håndklæde
✔ Rent tøj
✔ Sæbe og/eller shampoo
✔ Personlige hygiejneprodukter, f.eks. deo
✔ Pose til det våde tøj
✔ Evt. svømmebriller, hvis du skal dykke
✔ Evt. creme til huden efter badet

Vi håber du kunne bruge denne guide, og at du finder den bedste baby badering til dig og dit barn. Hvis du mangler inspiration til andre køb, kan du læse alle vores guides her.

Bedøm denne artikel