Follow Us

De 7 bedste læringstårne til dit barn – Et uundværligt udstyr under madlavning med dit barn

De 7 bedste læringstårne til dit barn – Et uundværligt udstyr under madlavning med dit barn

Laver du altid mad med dit barn på armen? Så vil dig og dit barn få stor gavn af et læringstårn i køkkenet. Med et læringstårn kommer dit barn op i niveau, så det kan følge med i, hvad der sker på køkkenbordet og kogepladen. Det giver mulighed for sjove og hyggelige stunder under madlavningen.

Et uundværligt børneudstyr til hjemmet

Børn er ofte nysgerrige og videbegærlige. Af samme grund vil de ofte gerne kunne holde øje med alt, hvad du foretager dig. Derfor oplever du måske ofte, at dit barn er utilfreds under madlavning eller andre praktiske opgaver. Det skyldes højst sandsynligt at det hele foregår i en højde, hvor barnet ikke kan følge med – og det er frusterende for det lille væsen, der føler sig ekskluderet fra aktiviteten.

Med et læringstårn giver du dit barn mulighed for at lære og udforske på en helt ny måde. Dit barn kommer op i et niveau, som barnet normalvis kun kan få adgang til ved at være på mor eller fars arm. Ved brug af et læringstårn, f.eks. under madlavning, kan dit barn hjælpe til med de praktiske gøremål. Det giver en højere selvtillid, da barnet får en følelse af at stå på egne ben og løse en opgave.

Læringstårnet er desuden uundværligt, fordi det øger sikkerheden for dit barn. Mange vælger et læringstårn fra til fordel for en skammel eller spisebordsstol, når barnet vil op i niveau. Det kan dog ikke anbefales, da barnet let kan træde forkert og falde ned og slå sig. Med et læringstårn behøver du ikke gå på kompromis med sikkerheden.

De tre bedste læringstårne

Sådan udvælger vi produkter til vores test
Vores forretningskoncept er at sammenligne og vurdere forskellige produkter baseret på vores viden om produkterne. Vi er en affiliate-side. Det betyder, at vi får en kommision, når vi promoverer et givent produkt, som en af vores partnere sælger. Alt indhold på hjemmesiden er således sponsoreret indhold.

En nøje udvælgelse af produkter

Vi tester ikke selv de nævnte produkter i artiklen, men samler derimod alle relevante informationer om produkterne fra vores partnervirksomheder og videregiver dem til dig. Selvom vi er en affiliate-side udvælger vores skribent-team nøje, hvilke produkter der fremgår af hjemmesiden. Her tages både moralske og etiske foranstaltninger, der sikrer at produkterne lever op til en række standarder.

Vores udvælgelse og vurdering af produkter beror generelt på disse kriterier:

✔ Produktets egenskaber og specifikationer
Kundeanmeldelser
✔ Produkttests fra ekspertkilder
Research af markedet
✔ Viden om, hvad du som forbruger ønsker af viden om produkterne

Selvom vi er en affiliate-side og derved får en kommision for de produkter vi promoverer, prøver vi så vidt muligt at give dig et nuanceret indhold med fokus på fakta og brugbar viden.

Find det bedste læringstårn til dit hjem

Markedet byder efterhånden på en del forskellige mærker og modeller indenfor læringstårne. I denne læringstårn test har vi samlet de 7 bedste, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik samt finde det tårn, der passer hjem til jer.

Vores anbefaling: Giraffen fra Marsus

FordeleUlemper
✅ Justerbar højde
✅ Fokus på enhver detalje på læringstårnet
✅ Dansk design og dansk produceret
✅ Ergonomisk designet
✅ Stort fokus på sikkerhed
✅ Kan bruges helt op til barnet er 6 år
❌ Maks. bæreevne på 50 kg

Fokus på enhver detalje
Giraffen fra Marsus er vores anbefaling til det bedste læringstårn, fordi hver en detalje på produktet er gennemtænkt. Der er fokus på alt lige fra ergonomi og sikkerhed til design og kvalitet – og så er produktet endda fremstillet med et bæredygtigt afsæt. Med Giraffen er intet efterladt til tilfældighederne, når dit barn vil hjælpe dig med madlavningen i køkkenet.

Unik dansk design
Giraffen er dansk design af snedker og tidligere pædagog Rasmus Øllegaard. Læringstårnet er fremstillet i Odense af snedkeren selv og fremstår i birkekrydsfiner fra bæredygtigt skovbrug. Ved bestilling af et læringstårn fra Marsus kan du få indgraveret dit barns navn, familienavn eller en lille hilsen. Det gør dit læringstårn fuldstændig unikt.

Et navn med afsæt i barnets verden
Der er et klart budskab bag navnet ”Giraffen”. Fra siden af ligner læringstårnet nemlig en giraf (med lidt fantasi). Navnet taler direkte til børnenes univers og bidrager til en forståelse af, hvordan læringstårnet skal anvendes. Giraffen er verdens højeste dyr, og derfor er navnet er et symbol på, at barnet kommer op i højden på tårnet og kan nå det hele derfra.

Sikkerhed og ergonomi i fokus
Der er ingen tvivl om, at sikkerhed og ergonomi er i fokus ved læringstårnet fra Marsus. Giraffen har – til forskel fra andre læringstårne – fremadstående forben på 4 cm. Det betyder at læringstårnets forben går ind under køkkenbordet. Det giver et mere stabilt produkt – også når det står frit i rummet eller skubbes omkring af barnet. Rygstøtten på læringstårnet er hævet 5 cm, hvilket letter adgangen op i møblet betragteligt. Samtidig reducerer den forhøjede rygstøtte risikoen for, at barnet sætter sig op på rygstøtten og falder bagover.

Ergonomien er vigtig, når barnet skal gå op i læringstårnet. Giraffens buede form, gør at rygstøtten ikke sidder i direkte linje med trinene. Derimod er den forskudt, så der er meget bedre passage for barnet når det træder op. Derudover, er der lavet børnevenlige greb hele vejen ned langs den buede bagside, så både børn og voksne har noget at gribe fat i.

Nem for barnet at bestige
Til forskel fra mange andre læringstårne er der hele tre trin på Giraffen. Det muliggør en trinhøjde på kun 15 cm fra trin til trin, hvilket er essentielt for et produkt fremstillet til børn. En almindelig skammel har normalvis en trinhøjde på omkring 23 cm. Den lave trinhøjde gør dit barn mere selvhjulpen og øger sikkerheden i forbindelse med op- og nedstigning. 

Som en ekstra detalje, har det været vigtigt for snedkeren bag Giraffen, at trinhøjde er ens fra trin til trin, så barnet ikke skal forholde sig til forskellige trinhøjder. Det har været en krævende proces, når det samtidig skulle være muligt at justere højden på læringstårnet, så det passer til alle børn i alderen fra 1 til 6 år. Det er lykkedes, ved at gøre det muligt at fjerne det øverste trin på få sekunder, så ståhøjden ændres fra 30 til 45 cm. 

Alt i alt er der ingen tvivl om tankerne bag dette læringstårn. Derfor får Giraffen fra Marsus vores bedste anbefaling.

Specifikationer:
🟢 Materiale: Birkekrydsfinér
🟢 Maks. bæreevne: 50 kg
🟢 Vægt: 8 kg
🟢 Mål: 50 x 95 x 44 cm
🟢 Anbefalet alder: 1 til 6 år
🟢 Højdejusterbar: Ja

Premiumvalg: TiSsi Felix Læringstårn

FordeleUlemper
✅ Justerbar højde
✅ Anbefales af mange
✅ Fås i et væld af farver
✅ Ergonomisk designet
✅ Høj bæreevne
❌ Ikke så innovativ i forhold til mange andre produkter på markedet

Tårnet, der vokser med barnet
På læringstårnet finder du et trin, der kan hjælpe barnet op på ståpladen. Både trin og ståplade kan justeres i 3 forskellige niveauer, så du kan tilpasse TiSsi Felix til dit barn – hvad enten barnet er 1 eller 4 år. Den er udviklet med et ergonomisk udgangspunkt, så barnet kan stå ordentligt ved køkkenbordet og lign.

Høj bæreevne
Med en bæreevne på 250 kg kan TiSsi Felix holde til meget mere end hvad de fleste familier har behov for. Den maksimale belastning er desuden meget højere end mange af de andre modeller på markedet. Samtidig giver TiSsi 10 års garanti ved køb af deres læringstårn. Det vidner om en høj robusthed, der gør den særdeles velegnet til brug i småbørnsfamilier, hvor møbler og lignende ofte udsættes for lidt ad hvert.

Lad den mindste være med til praktiske gøremål
Med et læringstårn fra TiSsi kan selv de mindste være med til praktiske gøremål og deltage i det sociale samvær. Det giver dit barn mange nye muligheder for at udvikle sig og træne nye kompentencer og motoriske milepæle.

Stilfuldt design
Designet af TiSsi Felix bærer præg af et stilfuldt og moderne look. TiSsi Felix er fremstillet i enten eg eller bøg – alt efter model. Det er to gode og holdbare træmaterialer. Det levende materialevalg gør imidlertid, at træet kan ændres sig lidt alt efter temperatur og fugtighed i rummet. Derfor kan du godt opleve, at læringstårnet vipper, når du har samlet det. Det kan du dog hurtigt afhjælpe ved at løsne alle skruer en smule, hvorefter du belaster tårnet med en del vægt (f.eks. fra en person), mens du strammer skruerne igen. Herefter vil materialet være tilpasset de nye forhold.

TiSsi er et yderst populært læringstårn – blandt andet pga. de mange farvemuligheder. Du kan først og fremmest købe TiSsi Felix i natur eg eller bøg, der er de helt klassiske modeller, som passer ind i alle hjem. Derudover kan du finde tårnet i hvid eller sort, men det fås også i et bred palette af spændende farver, såsom mustard, dueblå, hazy grå eller petrol.

Alt i alt er TiSsi Felix et rigtig godt produkt, der får vores bedste anbefaling.

Specifikationer:
🟢 Materiale: Eg eller bøg alt efter model
🟢 Maks. bæreevne: 250 kg
🟢 Vægt: 9 kg
🟢 Mål: 40 x 89 x 40 cm
🟢 Anbefalet alder: 1 til 4 år
🟢 Højdejusterbar: Ja

Supergod til prisen: Hemmingsen Kids Maya Læringstårn

FordeleUlemper
✅ Foldbart læringstårn, der kan omdannes til bord og stol
✅ Vandafvisende
✅ Kan omdannes til selvstændig skammel til større børn
✅ Miljøvenligt materiale
✅ Kan bruges helt til 6-årsalderen
❌ Kan ikke justeres i højden
❌ Lav bæreevne

Dette læringstårn fra Hemmingsen Kids Maya er opkaldt efter indehaveren af virksomhedens egen datter, Maya. Med tårnet kan dit barn på egen vis udforske sin motoriske evner ved at kravle op og ned fra tårnet. På den måde er læringstårnet med til at skubbe til barnets forståelse af fri bevægelighed og giver samtidig barnet mulighed for at lave sine egne aktiviteter uafhængigt af sine forældre.

Læringstårn foldbart
Hemmingsen Kids Maya er foldbart, da det kan omdannes til en stol og et bord ved at lægge den øverste del af læringstårnet ned på gulvet. Her vil det være læringstårnets øverste del, der bruges som bord, mens trinet til tårnet vil udgøre siddepladsen.

Det er en smart og praktisk funktion, der især er nyttig, hvis dit barn ønsker at tegne eller spise, mens du ordner praktiske gøremål i køkkenet. På den måde kan dit barn være tæt på dig samtidig med at han/hun kan udforske sin egen leg.

Kan omdannes til en selvstændig skammel
På et tidspunkt vil dit barn blive for stor til læringstårnet og have svært ved at kravle ind og ud. Det er også på det tidspunkt, at dit barn ikke længere har brug for den ekstra sikkerhed, der er i at være omringet af læringstårnets fire sider. Dog vil dit barn ofte stadig være for lav til ordentligt at kunne følge med i, hvad der sker på køkkenbordet uden en skammel. Det har Hemmingsen Kids fundet en løsning på.

I Hemmingsen Kids Maya er det let at fjerne den øverste af tårnet. Det giver mulighed for at kunne bruge produktet som en regulær skammel, når barnet stadig har brug for den ekstra højde. Det kan især være en fordel, når barnet skal vaske hænder eller hjælpe til i køkkenet.

Med denne funktion er læringstårnet brugebart fra 1-årsalderen og helt til barnet er omkring 6 år.

Miljøvenligt materiale
Hemmingsen Kids Maya er fremstillet i miljøvenligt birketræ, der er yderst slidstærkt og derfor er oplagt som børnemøbel. Læringstårnets bæreevne ligger på 50 kg, hvilket er nok for langt de fleste børn.

Læringstårnet ‘Maya’ fra Hemmingsen Kids fås både i hvid og grå.

Specifikationer:
🟢 Materiale: Birk
🟢 Maks. bæreevne: 50 kg
🟢 Vægt: 9 kg
🟢 Mål: 86 x 42 x 40 cm
🟢 Højdejusterbar: Nej

Mini Art Copenhagen Læringstårn

FordeleUlemper
✅ Sjovt design som bil
✅ Foldbar funktion: Kan omdannes til børnemøbel med bord og stol
✅ Kan fås i forskellige farver
✅ Kan bruges som skammel af voksne, da bæreevnen er på 100 kg
❌ Kan ikke justeres i højden

Med dette Mini Art Copenhagen Læringstårn bliver indretningen lidt sjovere! Læringstårnet er designet som en bil og indbyder i den grad til leg, hvor barnets fantasi kommer i spil.

Foldbart læringstårn
Læringstårnet kan foruden at bruges som en skammel, også bruges som børnemøbel. Ved at åbne hængslerne kan du omdanne tårnet til et bord og en stol, som barnet kan sidde ved. Det giver barnet mulighed for fordybelse og kreativitet på egen hånd.

Læringstårnet kan egentlig sammenlignes en del med Hemmingsen Kids Maya, da begge modeller er foldbare og kan bruges som børnemøbel. Dog er dette Mini Art Copenhagen Læringstårn nemmere at folde ud som bord- og stolesæt sammenlignet med det fra Hemmingsen Kids. På Hemmingsen Kids Maya skal anbefaler de, at man vender trinnet om alt efter om møblet skal bruges som tårn eller bord- og stolesæt, hvilket besværliggøre produktets anvendelse som bord- og stolesæt.

Ulempen ved den foldbare funktion – som Mini Art Copgenhagen har – er, at det ikke kan justeres i højden.

Lad barnet hjælpe til i køkkenet
Med et læringstårn fra Mini Art Copenhagen kan dit barn hjælpe med opvasken, lave mad eller vaske sine hænder. Barnet kan også blot komme op i en højde, hvor det er muligt at følge med i, hvad de voksne har gang i. Det løser mange frustrationer hos en del børn.

Læringstårnet fås i forskellige varianter, der tæller natur, grå/lyserød, sort, hvid/grå og hvid.

Mini Art Copenhagen er testet til 100 kg. Det betyder, at du som forælder kan bruge produktet som skammel, hvis du skal nå en ting fra øverste hylde.

Specifikationer:
🟢 Materiale: Birk
🟢 Maks. bæreevne: 100 kg
🟢 Vægt: 9 kg
🟢 Mål: 90 x 38 x 40 cm
🟢 Højdejusterbar: Nej

Hemmingsen Kids Martin Læringstårn

FordeleUlemper
✅ Kan justeres i højden
✅ Flot design
✅ Passer ind i ethvert hjem
❌ Er ikke foldbar, som Hemmingsens anden model
❌ Lav bæreevne

Læringstårn i gode materialer og med fine detaljer
Designet af dette fine Hemmingsen Kids Martin Læringstårn minder meget om modellen ‘Maya’ fra samme brand. Tårnet består af nogle fine detaljer og en god kvaltiet. Hemmingsen Kids Martin til forskel fra Hemmingsen Kids Maya hverken foldbar eller mulig at bruge som selvstændig skammel. Den kan dog noget andet, som mange familier vægter højt i deres søgen efter det rette læringstårn. Hemmingsen Kids Martin kan nemlig justeres i højden. Hele 3 forskellige højder kan ståpladen justeres i, mens trinnet kan stå i 2 forskellige. Det giver mulighed for at tilpasse tårnet til barnets behov og bordets højde.

Stilfuldt design i gode materialer
Når man ser på designet af Hemmingsen Kids Martin Læringstårn er man ikke i tvivl om, at der er tale om et produkt i en god kvalitet. Tårnet er fremstillet i miljøvenligt træ og fås i både hvid, natur og grå varianter, og vil med de farver passe ind i de fleste hjem. Tårnet er desuden behandlet med en bæredygtig og økologisk lak, der forlænger levetiden på produktet.

Miljøvenlig og slidstærk
Hemmingsen Kids Maya Læringstårn er fremstillet i miljøvenligt birketræ, der er yderst slidstærkt og derfor er oplagt som børnemøbel. Samtidig er tårnet let at rengøre, hvilket er vigtigt i en travl hverdag og når møblet anvendes i køkkenet. Læringstårnets bæreevne ligger på 50 kg, hvilket er nok for langt de fleste børn.

Læringstårnet ‘Maya’ fra Hemmingsen Kids fås både i hvid, grå og natur.

Specifikationer:
🟢 Materiale: Birk
🟢 Maks. bæreevne: 50 kg
🟢 Mål: 86 x 42 x 40 cm
🟢 Højdejusterbar: Nej

Fillikid Læringstårn

FordeleUlemper
✅ Kan justeres i højden
✅ Oplagt til den prisbevidste forbruger
✅ Fås i forskellige farver
❌ Ikke muligt at justere trin på tårnet

Fillikid Læringstårn har et justerbart ståbræt, så det kan tilpasses barnets størrelse og bordets højde. Det giver mulighed for længere tids anvendelse for barnet, da barnet kan stå ergonomisk godt, når justering er muligt.

Trinet på læringstårnet er bredt og nemt for barnet at bruge som hjælp til at komme op i tårnet. Dog er det ikke muligt at ændre højden på trinnet, hvilket man lige skal være opmærksom på. Det kan besværliggøre det at komme op for de mindre børn.

Skarp pris
I forhold til mange andre modeller på markedet er Fillikids model i den lave ende af prisskalaen, men det betyder ikke, at kvaliteten er derefter. Fillikid er fremstillet i bøgetræ, der er særligt robust og giver en lang brugstid.

Fillikid er især oplagt hjemme ved bedsteforældrene, hvis dit barn ofte er på besøg og gerne vil hjælpe til i køkkenet eller lign., men den kan også sagtens bruges i eget hjem.

Fllikid fås i forskellige varianter, der tæller natur/hvid, hvid, grå og mintgrøn.

Specifikationer:
🟢 Materiale: Bøg
🟢 Mål: 90 x 40 x 46 cm
🟢 Højdejusterbar: Ja

Pinolino Fino Læringstårn

FordeleUlemper
✅ Kan justeres i højden
✅ God pris i ft. andre modeller på markedet
✅ Tværpind kan fjernes, så den kan bruges som almindelig skammel
❌ Spinkelt udseende
❌ Lav bæreevne på 60 kg

Pinolino Fino Læringstårn er en god all-roundmodel, der kan det et læringstårn skal kunne. Du finder tre højdejusteringer på både ståplade og trin, så du altid kan tilpasse læringstårnet til bordets og barnets højde.

Få justeringer til en almindelig trinskammel
Pinolino Fino sørger for at omringe barnet, så barnet står sikket i tårnet. Ved at fjerne tværpinden kan dit barn bruge Pinolino Fino som en almindelig trinskammel. Det er praktisk til det større barn, der er blevet for stor til at kravle ind i læringstårnet.

Et tysk brand med FSC-certificering
Pinolino er et tysk mærke indenfor børnemøbler og legetøj. Deres produkter er FSC-certificeret, hvilket er særdeles positivt for dig som forbruger. Med et produkt fra Pinolino er du sikker på, at virksomheden anvendelse af træ sker på en ansvarlig måde overfor natur og miljø.

Med en bæreevne på 60 kg. kan Pinolino Fino bruges helt indtil ungdomsårene. Dog er den ikke beregnet som skammel til voksne, der skal have hjælp til at nå noge på øverste hylde.

Specifikationer:
🟢 Materiale: Bøg
🟢 Maks. bæreevne: 60 kg
🟢 Vægt: 8 kg
🟢 Mål: 40 x 85 x 44 cm
🟢 Anbefalet alder: 1 til 10 år
🟢 Højdejusterbar: Ja

Den ultimative købsguide til det bedste læringstårn for jeres familie

Et læringstårn er ganske enkelt et genialt udstyr til børn i alderen fra 1 til 4-6 år. Tårnet kan bruges til et væld af forskellige aktiviteter, der foregår i en højde, hvor barnet ikke normalvis kan følge med.

Alle børn er forskellige. Nogle børn kan lide at være med til madlavning, mens andre hellere vil hjælp med vasketøjet. Ligegyldigt hvilke aktiviteter dit barn gerne vil være med til, kan et læringstårn med fordel bruges. Mange læringstårne kan justeres i højden, så det kan tilpasses efter barnets højde og behov. På den måde kan dit barn altid stå stabilt og sikkert, mens læringstårnet tilpasses aktiviteten.

Læringstårn bedst i test – “Det bedste læringstårn er et der passer til jeres familie

Der er ikke ét læringstårn, der er det rigtige for alle familier. Alle familier og hjem er forskellige og derfor er det også meget forskelligt, hvilke behov og ønsker der er til stede.

Læringstårne kan være meget forskellige i designet, men oftest har de en plade barnet kan stå på samt et trin, hvor barnet kan stige op. Derfra kan designet være meget forskelligt og nogle modeller har mulighed for at slås sammen eller laves til et bord og en stol i stedet. Her er det vigtigt at du gør op med dig selv, hvad der betyder noget for jer, så du kan finde den bedste model.

De fleste læringstårne kan fås i trælook, mens andre producenter også producerer tårnet i alverdens flotte farver, så du kan finde den farve, der passer ind i jeres hjem.

Fordele ved et læringstårn

Fordelen ved et læringstårn er mange. Tårnet er en fantastisk investering, der kan gavne både dig og dit barn i hverdagen.

  • Barnet kommer op i en højde, hvor det er muligt at følge bedre med i, hvad der foregår
  • Sikkerheden er væsentlig bedre end hvis barnet står på en skammel eller lign.
  • Læringstårnet kan med bruges i flere år – helt til barnet er 4-5 år
  • Dit barns motoriske udvikling stimuleres
  • Du skubber barnet i en mere selvstændig retning, hvor barnet lærer, at det godt selv kan ting
  • Barnet kan hjælpe til i mange af hverdagens gøremål, så det bliver nemmere for dig som forældre at få klaret de huslige pligter
  • De fleste læringstårne kan højdejusteres, så det vokser med barnet

Hvor længe kan dit barn bruge læringstårnet?

Det er forskelligt fra producent til producent. For at få de nøjagtige anbefaleringer på den model, du kigger på, er det nødvendigt at kigge på specifikationerne ovenfor. Dog kan vi som hovedregel sige, at de fleste læringstårne kan bruge fra 1 år (eller når barnet kan stå stabilt) og til barnet er 4-5 år. Det afhænger dog i høj grad af det enkelte barn, da det er meget forskelligt, hvordan børn vokser.

Barnets behov vil ændre sig med tiden, og derfor vil det ikke nødvendigvis være de samme aktiviteter barnet ønsker at deltage i, når barnet er 2 vs. når det er 5 år. Men efterhånden som barnet bliver ældre og mere selvstændig giver læringstårnet mere og mere frihed samtidig med at mulighederne bliver flere.

Sikkerheden ved et læringstårn

Et læringstårn er sikker at bruge som udstyr til dit barn. Når det så er sagt, er det altid vigtigt at holde barnet under opsyn. Samtidig er det vigtigt at være opmærksom på, om der ligger nogle farlige ting på køkkenbordet eller lignende f.eks. en kniv, som barnet kan få fat i.

Mange af modellerne på markedet er fremstillet i træ. Det betyder, at det giver sig – især ved bestemte temperaturer. Derfor er det altid vigtigt at efterspænde skruerne løbende, så du hele tiden sikrer dig, at det hele er fastspændt efter foreskrifterne.

Hvorfor ikke bare bruge en skammel til at stå på?

Fordelen ved et læringstårn fremfor en skammel eller stol er, at der er risiko for, at barnet træder forkert og falder ned fra skamlen. I læringstårnet er barnet indrammet og kan i højere grad bevæge sig sikkert og frit. Det anbefales dog altid, at du er opmærksom på dit barn og holder det under opsyn ved brug af et læringstårn.

Find dit læringstårn på tilbud

Prisen på et læringstårn kan variere med alt fra 500 til 2000 kr. Deraf ligger der også, at kvaliteten kan være meget varierende. Hvis du ønsker et produkt, der kvalitetsmæssigt er i top og slidstærkt – og som holder i mange år – kan det være en fordel at vælge en af de lidt dyrere og velkendte mærker. På den måde er dine penge godt givet ud.

Dog er det ikke muligt for alle at give 1500 kr. for et læringstårn – og det ved vi godt. Hvis dit budget ikke er så stort, kan du (hvis du er tålmodig) være heldig at finde et godt læringstårn tilbud. Også i januar og til black friday kan du være heldig at få fat i et læringstårn til nogle gode penge. Du kan også altid lede efter brugte modeller på nettet ved f.eks. at søge på ‘læringstårn dba’.

Tidligere anmeldte læringstårne

Nedenstående produkter henviser vi ikke længere til. Enten fordi vi ikke længere har links til webshoppen, der forhandler produktet eller fordi produktet er udgået. Vi har dog alligevel valgt at bibeholde produkterne på siden, hvis du af en eller anden grund skulle finde informationerne brugbar og nyttig.

Wood To You Læringstårn

FordeleUlemper
✅ Foldbart læringstårn
✅ Oplagt til det mindre hjem
✅ Højdejusterbart
✅ Mange farvekombinationer
❌ Ikke lige så sikkert som andre læringstårne, hvis ikke tværpind monteres
❌ Lav bæreevne

Smart skammel
Med dette læringstårn fra Wood To You får du en smart skammel til dit barn, der kan foldes sammen, når det ikke er i brug. Læringstårnet er lettere at tilgå for dit barn fremfor mange af de andre modeller på markedet, fordi barnet ikke skal kravle og kringle sig ind i tårnet, men blot kan træde op på ståpladen som på en almindelig skammel. Det skyldes, at der som standard ikke er nogen tværpind på bagsiden af tårnet, der omringer barnet og sørger for, at barnet ikke træder forkert. Denne tværpind kan dog sættes på, så du sikrer dig, at barnet ikke falder ned. Det kan være fordelagtigt, når de er mindre, mens det når de er større er mere relevant at bruge tårnet som en almindelig skammel, der blot hjælper barnet op i en bedre højde.

Perfekt i det mindre hjem
Det fylder væsentligt mindre end mange af de andre modeller på markedet grundet dens smarte klap-sammen-funktion. Det gør tårnet fra Wood To You meget oplagt i et mindre køkken eller hjem, hvor det er nødvendigt med smarte opbevaringsløsninger.

Tilpasning i to niveauer
Udover den smarte foldefunktion, kan Wood To You også justeres i to højder, så den kan tilpasses barnets behov. Derfor kan Wood To You bruges fra 18 måneder. Den maksimale bæreevne er på 50 kg, hvilket betyder at de barn kan bruge det indtil barnet har nået en højde, hvor det er irrelevant. Dog betyder bæreevnen, at den ikke er velegnet som skammel for voksne.

Design selv dit Wood To You læringstårn
Du kan finde læringstårnet fra Wood To You i et væld af forskellige farver, så du kan få møblet lige som du ønsker. Du har mulighed for at vælge farve på både trin og sider, så du kan vælge den kombination, der passer hjem til jer. Siderne fås i sort, hvid, khaki grøn, lyserød og gul, mens trin og bagplade findes i natur, sort, hvid og lyserød.

Specifikationer:
🟢 Materiale: Birk
🟢 Maks. bæreevne: 50 kg
🟢 Mål: 41 x 91 x 40 cm
🟢 Anbefalet alder: 18 måneder til 6 år
🟢 Højdejusterbar: Ja

Ofte stillede spørgsmål om læringstårne

ℹ️ Hvad er et foldbart læringstårn?

Et foldbart læringstårn kan foruden at bruges som et læringstårn også fungere som et bord og en stol, hvor barnet selv kan sidde og være kreativ. Det giver dit barn mulighed for selv at udfolde sin kreativitet og fantasi, mens han/hun opholder sig i nærheden af dig. Mange af de foldbare modeller på markedet kan dog ikke justeres i højden, hvilket forringer ergonomien for barnet.

⚖️ Hvor høj bør bæreevnen være på et læringstårn?

Bæreevnen er vigtigt, da den fortæller, hvor længe dit barn kan bruge tårnet. Bæreevnen på de forskellige modeller kan variere fra alt mellem 50 og 250 kg. For de flestes behov er en bæreevne på 50 kg nok, men i de tilfælde kan den ikke holde til, at du som voksen stiller dig på den for at nå noget på øverste hylde. En høj bæreevne vidner desuden om, at kvaliteten af produktet er høj og at materialet er slidstærkt og robust.

💡 Hvilket læringstårn er bedst?

Vores anbefaling er Giraffen fra Marsus, da kvaliteten er i top og mulighederne for en god ergonomisk position er tilgængelig gennem de mange justeringsmuligheder. Desuden er sikkerhed en topprioritet, hvilket er tydeligt at se på produktets mange detaljer.

💬 Hvad kan man bruge et læringstårn til?

Et læringstårn hjælper dit barn til at komme op i en høj, hvor barnet bedre kan følge med i, hvad de voksne foretager sig. Du kan med fordel stille tårnet i køkkenet, hvor barnet kan hjælpe til med aftensmaden. Læringstårnet er en god måde at få mere kvalitetstid på sammen som en familie.

Mangler du en guide?

Leder du efter en ny autostol til dit barn? Så læs vores store autostol guide, der giver dig en komplet liste over de bedste autostole til børn i alle aldre. Du kan også ses vores babyalarm test, så du trygt kan lade dit barn sove for sig selv – enten i barnevognen eller på sit værelse.

Læs også Forbrugerrådet Tænks guide om uønsket kemi i dit barns liv, så du kan undgå det i dit barns legetøj og babyudstyr.

Bedøm denne artikel