Follow Us

Bag Om

Har du før søgt efter et bestemt produkt, kun fundet en webshop og desværre ingen hjælp til at finde det rette? Det har vi nemlig.

Vi har startet Produktviden.dk for at skabe en overskuelig måde at finde informationer omkring et produkt på. Det kan være, at du har kigget efter en ny fryser, ny græsslåmaskine, et nyt headset til gaming eller noget helt fjerde. Men du støder udelukkende ind i webshops, som naturligvis gerne vil skubbe de produkter, som de selv sælger – uagtet om de er “best in class” eller ej.

Så i stedet for at læse omkring enkelte modeller, har vi valgt at vende det om. Vi skriver indhold omkring produkttypen – altså f.eks. gaming headset – og om, hvilke de er bedst, hvordan du vælger den rette og hvad du skal gøre dig af overvejelser før købet.

Sådan arbejder vi

Vi arbejder på flere forskellige måder. I højsæson for bestemte populære produkter, udarbejder vi indhold, så søgende kan få et nyt sæt øjne på en bestemt produktkategori, inden der skal købes. Formålet er at finde samt anbefale de bedste produkter og vejlede – helt konkret – hvordan de vælger det rigtige. Rigtig ofte oplever vi desværre, at forbrugeren svinger kortet for hurtigt og måske ikke har gjort sig sine overvejelser inden købet.

Når vi udarbejder indhold til et konkret produkt, tager vi et kig på markedet og ser, hvor de bedste produkter i kategorien findes. Det gør vi ved at spørge i relevante forums, få eksperthjælp, gennemlæse tests og simpelthen sørge for, at indholdet bliver så letlæseligt og overskueligt som overhovedet muligt.

Du kender det måske selv, at du har søgt efter et produkt, men det bare føles som en kæmpe jungle. Det er dét, som vi gerne vil komme til livs. Det skal ikke være nødvendigt at man skal læse og researche i flere timer for at sikre, at man ikke fortryder et køb.

Vi er et affiliatesite

Vi er et såkaldt affiliatesite. Det har ingen betydning for kvaliteten af vores indhold og research, men det betyder derimod, at vi får en bid af kagen, når der købes produkter gennem et link i vores indlæg. Derfor vil du som regel finde en række forskellige produkter, hvor vi får en kommission pr. salg. Det er dog ikke alle produkter, vi henviser til, hvor det er på denne måde. Ofte henviser vi også til produkter, som er klart bedst indenfor kategorien – på den måde kan vi give et mere retfærdiggørende billede af produktjagten.

Hvem står bag Produktviden.dk

Bag Produktviden.dk finder du tre freelancere, som bruger al tid på at researche produkter, skrive artikler og undersøge, hvor folk generelt har en tendens til at “mangle information” omkring et eller flere produkter.

Hvis du har spørgsmål, idéer til indhold eller noget helt tredje, kan du kontakte os på anders@produktviden.dk

Siden bestyres af: 

Sway Nordic IvS
Axel Gruhns Vej 10, 8270 Højbjerg
anders@produktviden.dk

Vores CSR profil

Vi støtter op om gode (og grønne) initiativer, der er med til at sætte krav og retningslinjer for virksomheder. Herunder kan du se, hvilke initiativer, vi støtter.